Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Informace o těhotenství: Monika Bagárová reaguje na zvěsti o miminku

Monika Bagárová se pochlubila skvělou postavou.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 15 fotografií
ZÁHADA
Drobounká krásná zpěvačka Monika Bagárová (25) má být údajně v jináči! Takové zprávy už aspoň týden zaplavují naši redakční poštu. Jak na tyto informace nádherná dívka zareagovala?

„Ráda bych se s vámi podělila o příhodu, která se mi stala cca před dvěma týdny v Praze. Jelikož jsem těhotná, tak jsem se svým přítelem šla na pravidelnou lékařskou prohlídku. Co čert nechtěl, tak se tam objevila i známá zpěvačka Monika Bagárová. Dorazila sama. Byla očividně nervní z toho, že v čekárně byly i další ženy. Proto radši stála venku před ordinací a propásla tedy vyhlašování svého jména v rozhlase z ordinace, a proto ji jejím celým jménem sestřička vyvolávala třikrát. Pamatuji si její vyděšený a rozpačitý výraz, když kolem nás vcházela do ordinace. Přes dveře jsem slyšela, jak prosí sestřičky, aby ji takhle už příště nevyhlašovaly, že je známá a ráda by svůj stav udržela v tajnosti,“ stálo v jednom z emailů.

Zprávy z Brna

„Ve středu jsem v Brně viděla zpěvačku Moničku Bagárovou. Je opravdu krásná, snad více než na fotkách. Zarazilo mě ale, že při sezení měla rozepnutý knoflík u kalhot a povolený zip. Myslela jsem si, že se přejedla. Ale pak jsem nastražila svoje zvědavé ucho, byla tam totiž s kamarádkou, vizážistkou nebo to snad byla její sestra. Byl u toho i takový menší kluk. A holky se potichu bavily o tom, že se Monika už moc těší na miminko a během pár dnů by měla vědět, jakého pohlaví očekávaný přírůstek do rodiny bude. Prý se to bude snažit tajit, co jen to půjde a hodlá to řešit zimní módou a kabáty,“ tvrdí další.

Otcem dítěte má být Makhmud Muradov, do kterého je Monika bláznivě zamilovaná a poprvé v životě si prý dokáže představit, že by s ním mohla strávit zbytek života.

Překvapení

Když jsme zavolali Monice, buď byla překvapená, nebo překvapení velmi věrohodně hrála. „Kde jste to vzali? Já nejsem těhotná. Není to pravda. Na gynekologii v Praze mě mohli vidět, protože mám novou doktorku. Je pravda, že s rozepnutým knoflíkem dokonce i řídím. Dítě bych si přála, nebráním se tomu. Až jednou opravdu budu těhotná, rozhodně to nebudu tajit. S fanoušky se o to budu podílet, včetně fotografií miminka. Až tahle nová kapitola přijde, můžete se mnou počítat. Ráda se o tom pobavím, ale teď to není aktuální,“ dušuje se Monika Bagárová

„Určitě vám to v skoro třetím měsíci nepotvrdí. Ale sledujte její bříško a sami uvidíte,“ reagovala na doplňující dotaz jedna z pisatelek.

Tak brzy uvidíme!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy