Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Manžela Dominiky Gottové odkopla mladá přítelkyně: Zabiju se nožem, plakal

Manžela Dominiky Gottové odkopla mladá přítelkyně: Zabiju se nožem, plakal
Zdroj: koláž eXtra.cz, Profimedia.cz, Facebook
+ Dalších 21 fotografií
SLOVA O SEBEVRAŽDĚ
Rozpad osobnosti manžela Dominiky Gottové (46) Timo Tolkkiho (53) v přímém přenosu pokračuje. Ve středu večer dokonce začal veřejně vyhrožovat sebevraždou poté, co mu dala kopačky čtyřiadvacetiletá Claudia Pearl (24), kvůli níž má nyní rozvod na krku.

Podle Dominiky je nyní její muž v manické fázi své nemoci a projevuje se to mimo jiné tím, že i několikrát za hodinu píše na Facebook statusy, za které ho odsuzují i jeho nejvěrnější fanoušci.

Obrana

„O rozvodu jsem věděl už předtím, takže Claudia s tím nemá nic společného. Neútočte na ni,“ prosil například v reakci na to, kolik lidí se o dívku, která mu zničila manželství, začalo zajímat. „Přestaňte ji obviňovat. Jsem nejlepší přítel mé ženy Domi, v Praze se jí daří dobře, takže vše je opravdu v pořádku,“ dušoval se.

Dcera Karla Gotta (†80) to ale vidí jinak a tvrdí, že jí manžel hodně ublížil a v životě by se k němu nevrátila. „Podváděl mě s více ženami. Je mi líto, že se z něj stala taková troska. Potřebuje pomoc,“ řekl Blesku nejstarší potomek zesnulého Mistra.

Výhrůžky

Korunu všemu Timo Tolkki nasadil ve chvíli, kdy zveřejnil truchlivé video, v němž oznámil svou sebevraždu.

„Zdá se, že jsem selhal u své kamarádky, u své spřízněné duše Claudie. Je na mě naštvaná. Psal jsem jí, že se uvidíme na letišti, spletl jsem se. Co můžu dělat? Vezmu nůž a zabiju se, protože to bude nejlepší pro každého. Půjdu za svým tátou. Cítím se tak špatně. Claudia je můj nejlepší přítel. Vykašlala se na mě. Odešla pryč,“ stěžoval si.

Rozloučení

„Uvidíme se v nebi a na mém pohřbu. V několika hodinách se v novinách dočtete, že jsem se zabil. Děkuju za přátelství, uvidíme se na druhé straně,“ rozloučil se chvílemi slzící a víno popíjející Tolkki s tím, že za svou múzou nakonec neletí, za pár hodin už ale byl přece jen na letišti a na cestě do Mexika.

Tady asi opravdu někdo hodně rychle potřebuje zdravotnický zásah…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy