Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kluci z Mandrage si berou pauzu: Jeden ze členů kapely má vážné problémy

Kluci z Mandrage si berou pauzu: Jeden ze členů kapely má vážné problémy
Zdroj: youtube.com
+ Další fotografie
Pauza
Oblíbená kapela Mandrage má pro fanoušky smutnou předvánoční zprávu. Pomocí sociální sítě dali všem vědět, že si od koncertování berou na nějaký čas pauzu. Jeden ze členů kapely na tom totiž není dobře a musí se zotavit.

Mandrage rozhodně patří mezi nejoblíbenější kapely u nás. Kluci si pro své fanoušky teď před Vánoci bohužel přichystali nemilé překvapení. Na sociální síti sdíleli vzkaz, ve kterém vysvětlují, proč si berou na nějakou dobu volno.

"Máme pro vás jednu smutnou předvánoční zprávu. Rozhodli jsme se, že turné Dlouhej únor bude naším posledním. Alespoň na nějakou dobu," začíná text.

Hoši dále přiblížili, který ze členů má trable. "Náš zpěvák Víťa teď prochází těžším obdobím a bude potřebovat nějaký čas a pomoc, aby ho zvládl. Jako kapela tak v tuto chvíli nejsme schopni nikomu nic slíbit. Můžeme však slíbit Víťovi, že ho neopustíme a uděláme vše pro to, aby mu bylo lépe. Protože kapelní život zdravé životosprávě dvakrát neprospívá, rozhodli jsme se s koncem února pozastavit činnost kapely Mandrage do té doby, než se dá Víťa zase do kupy a od března dál neplánujeme žádné další koncerty," napsali s tím, že děkují všem fanouškům za jejich podporu.

Na celé znění textu se můžete podívat do fotogalerie.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy