Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Extra Host Taťána Makarenko: Dětství jsem prožila v chudobě

+ Dalších 8 fotografií
Exmodelka Taťána Makarenko (30) často při prvním kontaktu především muže překvapí tím, že není hloupé ramínko na šaty. Má magisterský titul a momentálně si dodělává doktorát. A i když jako malé jí maminka nemohla dopřát ani drobnou sladkost, jak byly chudé, dnes šarmem a přesvědčováním dokáže každý rok sehnat miliony. Více v rozhovoru ve videu.

Rodiče bývalé modelky pochází z Ukrajiny, do Čech se s maminkou přemístily kvůli tomu, aby dcera měla lepší život. Začátky ale byly velmi krušné.

„Mamča vzpomíná, že mi šila z Burdy a oblékala mě v sekáčích. Nemohla mi ani koupit lízátko nebo nanuka, protože musela šetřit na nájem. Ale dokázala se o mě postarat, nikdy jsem nestrádala, nic takového si nepamatuju,“ řekla nám Taťána Makarenko (30).

Peníze

Ta se zúčastnila mnoha modelingových soutěží krásy, až jednu v osmnácti také založila. Dnes je díky tomu ředitelkou Miss Czech Republic, jednoho z nejprestižnějších klání krásek u nás.

„Soutěž je drahá. Je náročné každý rok sehnat minimálně osm milionů, které jsou potřeba na finále. A to ještě umím hodně snížit cenu. Ale je složité pokaždé přesvědčit partnery o tom, že jsme správnou investicí. Prodáváme v podstatě vzdušný zámek, musí nám uvěřit, věřit mi jako osobnosti, že peníze nezpronevěřím a dodržím, co jsem slíbila,“ prozradila žena, která se plynně domluví hned čtyřmi světovými jazyky.

Obdiv

„Nerada lidi soudím podle vzhledu, ale přece jen si kolikrát člověk prvotní názor udělá, ať chce, nebo ne. Když jsem Taťánu poznala blíž, musela jsem ten svůj úplně změnit. Znám jenom málo tak cílevědomých a pracovitých holek, které navíc vypadají takhle dobře. Taky se mi líbí, jak se stará o své slečny ze soutěže,“ řekla nám ke svému hostu moderátorka Eva Decastelo (41).

„Potkávám se s nimi na akcích. Jsou vycepované, upravené, krásné, zdvořilé i milé a to, co říkají, má v rámci možností hlavu a patu. Je vidět, že se jim maximálně věnuje,“ chválí ji Eva.

Vztah

„Do Čech přišla v devíti letech. Vůbec si nedokážu představit, že bych v devíti odešla na Ukrajinu, v osmnácti založila soutěž krásy a do třiceti ji dostala takhle nahoru. Nejspíš bych v osmnácti prodávala v Mekáči. Taťánu obdivuju za to, že se v cizí zemi dokázala nejen aklimatizovat, ale i prosadit,“ dodala.

Proč si přítel Taťány, hokejista Zdeněk Bahenský (34), dělá legraci, že jednou bude ředitelkou zeměkoule? Co ji na něm okouzlilo, že s ním má pevný vztah bez konfliktů už osm let? Co jejich láska musela přežít? Za co svému příteli platí? Jak přesně shání miliony a kolikrát ze sebe musela udělat hloupou, aby dosáhla svého? Proč má licenci u České národní banky? Které plastické operace podstoupila?

Na všechny tyto otázky Taťána odpovídala na začátku článku ve videu, které se natáčelo v prostorách baru Bar and Books, Mánesova

Další díl pořadu Extra Host přineseme v neděli 19. ledna 2020.

Předchozí díly

Pusťte si i další již uveřejněné díly pořadu Extra Host:

Související články

Další články

Nejnovější kauzy