Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kráska z reality show Tereza Zimová je těhotná: Bývalka Libora Boučka se pochlubila bříškem

Kráska z reality show Tereza Zimová je těhotná: Bývalka Libora Boučka se pochlubila bříškem
Zdroj: koláž eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
těhotenství
Hvězda reality show Vem si mě! a bývalá přítelkyně Libora Boučka (39) Tereza Zimová (35) čeká miminko. Někdejší modelka se radostnou novinkou pochlubila na Instagramu, kde ukázala rostoucí bříško. Děťátko porodí svému partnerovi Jaroslavu Haštavovi, s nímž je 9 let.

Tereza Zimová už dnes v televizi nevystupuje a modelingu se také nevěnuje. Pracuje jako návrhářka a má svůj vlastní butik, ale i ten za chvíli bude na vedlejší koleji. Za pár měsíců se jí totiž narodí miminko, která čeká s dlouholetým partnerem Jaroslavem Haštavou.

Bývalá partnerka Libora Boučka (39) se radostnou novinou pochlubila na Instagramu. „Nová posila do Réza týmu! Dům, plot i strom už jsou na značkách, už chybělo jen jedno. Nebýt pravidelného focení oblečení, zůstanu tajná snad až do porodu,“ napsala k roztomilému snímku s bříškem.

Ve vztahu Zimové a Haštavy došlo před pěti lety i k rozchodu, neuběhl ale ani rok a hrdličky se k sobě znovu vrátily. Zřejmě si oba uvědomili, že jim na sobě moc záleží. Na krásnou fotku těhotné Terezy Zimové se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy