Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

A je to venku: Těhotná porotkyně SuperStar Monika Bagárová prozradila pohlaví miminka

Monika Bagárová
Zdroj: archiv Moniky Bagárové
+ Dalších 8 fotografií
POŽEHNÁNÍ
Půvabná zpěvačka Monika Bagárová (25) se s fanoušky konečně podělila o pohlaví miminka, které přivede na svět už za pár měsíců. A oproti všem odhadům je to úplně jinak, než většina čekala. Pochlubila se také novou těhotenskou fotkou a vypadá to, že od posledního snímku jí bříško pořádně narostlo.

Pohlaví

„Budeme mít holčičku,“ podělila se Monika Bagárová (25) se svými fanoušky o radostnou zprávu na Instagramu a přidala spoustu srdíček.

Monika je v 25. týdnu, a jak nám už dříve naznačila, samotný porod by neměl zasáhnout do v neděli startující pěvecké soutěže SuperStar, z níž před deseti lety vzešla a dnes se usadila mezi porotce.

Vdavky

Rozkošná drobná zpěvačka, nad kterou se ve StarDance před časem rozplýval i gentleman Marek Eben, se na své první miminko strašně těší. Čeká ho se zápasníkem Makhmudem Muradovem, s kterým ji časem jistě čeká i veselka.

„S Machem spolu dokážeme být i bez toho, abychom se vzali, je nám i tak krásně, ale jestli to jednou přijde, tak to přijde. Není to ale zas až tak na ženě. Musí to přijít od muže. Jako žena se o tom s chlapem vlastně stydím mluvit. Jednou se třeba vezmeme, nebráním se tomu, ale bude to přirozeně, ne z povinnosti a na popud toho, že čekáme rodinu,“ řekla nám už před časem.

Čtěte také: Monika Bagárová otevřeně o těhotenství

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy