Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kvůli váze zažil problémy: Obezita mi dělala starost, prozradil exkluzivně porotce MasterChef Radek Kašpárek

+ Další 3 fotografie
Už odmala věděl, že chce v životě zastávat zodpovědnou pozici. Vášeň pro vaření se mu nakonec vyplatila, dnes je z něho uznávaný šéfkuchař a spolumajitel restaurace v centru Prahy. O svém týmu říká, že jsou jako rodina a podle toho si i vybírá nové zaměstnance. Sympatický kuchtík také promluvil o porotcování v soutěži MasterChef, kde platí za toho nejpřísnějšího. Je takový i ve skutečnosti?

Radek Kašpárek nás přivítal ve své restauraci v pražské metropoli, kterou spoluvlastní už téměř šest let. "Jsem rád, že se mi splnil sen a vaření se mi stalo i prací. Vždycky jsem chtěl být šéfkuchař," řekl na kameru sympatický kuchtík, který se do širokého povědomí lidí dostal i díky kulinářské soutěži MasterChef.

Úspěch vykoupený dřinou

Za úspěchem stojí vždy velká dřina a o tom ví své i Radek Kašpárek. "Není to jednoduchý, člověk musí tvrdě makat a vydržet to tempo a stres, které ke gastronomii patří," popsal špičkový kuchař, který na televizní obrazovce působí směrem k soutěžícím hodně nekompromisně.

Co dalšího prozradil o porotcování v soutěži a o své váze Podívejte se na exkluzivní videorozhovor s úspěšným podnikatelem a výjimečným šéfkuchařem.

Rozhovor s kolegou ze soutěže Janem Punčochářem najdete ZDE: Šéfkuchař Jan Punčochář: Z jídel od soutěžících z MasterChefa se mi už zvedl žaludek

Související články

Další články

Nejnovější kauzy