První body získal v Jerezu pro český tým Španěl Carrión

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Cendajenda (295) napsal 05.08.2020 v 19:53

waterfall - neumis jak dal? Proc bych to delal? Ja jen rikam svuj nazor, na ten mam pravo, ty se u toho rozcilujes.
Accr je placen i zmich dani, proto mne vadilo kdyz ho tuneloval Jecminek a ted mne vadi, ze si ztoho udelali Smrzaci pro sebe slusnej biznis a pekne si zneho zijou.
Pojmenovavam veci pravymi jmeny a na nic si nehraju. Kdyz se ti muj nazor nezda, na to mas pravo, ja ti to neberu. Ale snizovat se k osobnim invektivam .

Cendajenda (295) napsal 05.08.2020 v 18:21

Petr - napsal sem ve svem prispevku v top ten dojel jen jednou! Do zavodu se za celou sezonu dostal jen trikrat!
Mas pravdu ze v Jerezu ukazal ze se snim ale az letos musi pocitat! V Alpe vsem ukazal ze je nas nejrychlejsi, proto je v MS. Ten mel jit v ACCR talent teamu zadarmo!!!!!! Nemusel tam byt Spanel a mohl nase pomalsi potahnout.
Tohle sem vsechno prece psal, kdyby si me prispevky poradne cetl.

waterfall- cena vloni 50k€, stejna cena +- byla u jinych prumernych timu MS.
Zadna vyhoda pro ceske talenty. Kolik dava ACCR tymu znaj jenom clenove komise, jelikoz je to vsechno Smrz banda bude to peknej hnus jako za Jecminka! A jak sem psal napr. Svoboda, Simon, Kuban sou jezdci se zkusenostma a rychlosti. Urcite vetsima nez Maty kterej prisel z ohvale.
Smrzovo tim - tak kdyby se jmenovali - to by mi nevadilo vubec. Snad to neni proto, ze sou kluci z Brna, to by byla teprve srabarna .

Cendajenda (295) napsal 05.08.2020 v 15:30

waterfall - o cem to pises? Mne do toho neni hovno, kdyz na to jdou penize z ACCR!
1.Je to ACCR tim ne Smrz tim. Jelikoz si to Smrzaci manazujou i dotujou z ACCR cejtit z toho hroznou levarnu.
2. Souhlasim Kazdej musi platit, ale takovou kudlu i kdyz to dotuje ACCR? Je to teda hlavne biznis a ne prace pro cesky kluky a vime komu z toho tecou prasule.
3. Kdo jel top ten? To nejel ani Oliver( jednou dojel )ani zatim nejede! Mame nekolik jezdcu 15+ zkusenejsich i rychlejsich nez Mila i Maty, jen nemaji tolik penez aby to zaplatili a nejsou z jejich akademie!
Takze mozna lepsi nazev ACCR Czech Money Team

waterfall (78) napsal 05.08.2020 v 12:56

Dle meho to nekteri zbytecne moc resi. Smrz proste dozavodil a udelal si tym. Je to jeho prace, jeho odpovednost, jsou to jeho penize a jeho uspechy nebo ostuda. Kazdymu do toho je ho*no! Do MS musi jezdec byt 15+, musi jet rychle a musi mit penize, to je bezny. Neexistuje zadny tym v SSP300, ktery by po jezdci nechtel penize, takze o tom nemuze byt rec, ze by na tom bylo neco spatne, kdyz se plati za sedacku. Spanela chapu, u nas neni nikdo kdo by jel top ten, pouze Oliver, ale ten odesel. Tak si logicky k jezdcum CZ pribral Smrz Spanela, aby dokazal, ze vysledky nejsou otazkou spatneho tymu, nybrz jezdcem. To bylo chytry si myslim

Cendajenda (295) napsal 05.08.2020 v 08:34+1

U Smrzu se stale ohaneji ze nemame jezdce v pozadovane kvalite. Sou to ale jenom reci, jak uz ponekolikate od ACCR slisime. Uz predloni a loni se nekolik jezdcu slusne ukazalo v Alpe. Napriklad Simon nebo Kuban patri mezi nase hodne rychle jezdce v tehle tride, ktere by zavody v MS dokazali dost posunout.
Cele to stoji na penezich, protoze pro Smrzaky je to predevsim biznis. Nejde o kvalitu ale nemas prachy nejedes. Velmi me prekvapil tah s Cervenkou, ktery prisel z Motokrosu a Ohvale??? Do mistrovstvi sveta? To je blbost jako krava.
Angazovani jednoho spanela bych nevidel spatne. Je rychlej, nase kluky by mohl pomoct posouvat rychleji. Problem je ze Mila a Maty by se meli ucit v Alpe za nizsi naklady a se srovnatelnejma jezdcema a pak jit vis, ne zacinat v MS a vozit lucernu.
Kdyby to byl skutecne ACCR Czech talent team, tak jezdce vyberou na zaklade zkusenosti a vysledku, ne spriznenosti nebo klubove prislusnosti. Ale neco presne takoveho sem bohuzel od Smrzaku cekal.

LAJWEC (380) napsal 05.08.2020 v 03:09

waterfalle,v podstatě s Tebou a Cendou souhlasím,ale je to smutný a škoda,že to nezajel v českým teamu čech ale španěl.
Podle toho jak jsi kolikrát reagoval na komentáře k MR,SZM a RR,tak bych řekl,že máš k bratrům blízko a mohl bys mít ty správné informace.Tak třeba mě to vysvětlíš jak to teda je. Doufám.
Měl jsem za to když se s takovou slávou AČR zakládal ACCR Czech Talent Team-Willi Race,že se to prezentovalo jako pro český talenty a že se budou podporovat mladí čeští závodníci. A zárukou měl být Jakub Smrž který měl předávat zkušenosti.Myslel jsem si,že třeba bratr Matěj se bude taky věnovat talentům,ale? No a na začátku sezóny v českém talent teamu byli dva španělé a jeden čech.Potom ale nějak jeden španěl vypadl tak sehnali čecha.Tak teď nevím jak to teda je,je ten team ještě pro český talenty a nebo je to už jedno a český talent už může být i španěl?Jede aspoň s českou licencí,když je v AČR Teamu?
A taky nevím jak je to s těma teamama je to teda jeden team,nebo jsou dva,ale v podstatě je to na konec jeden?Tak Ti zase nevím jestli ten Willi Talent je pro český talenty a ten Willi Smrž je pro ty český talenty ze španělska? A teď jak to je?

waterfall (78) napsal 04.08.2020 v 21:45-1+1

Oli měl našlápnuto na body, škoda pádu. Souhlasím s jendou, španěl ukázal, že na Smržovo technice je možné jezdit na bodech.

rogih (1016) napsal 04.08.2020 v 17:16

Ať se daří zlepšovat a zvykat na motorku.

Cendajenda (295) napsal 04.08.2020 v 15:00+3

Spanel prekvapil 2 body v prvni jizde je slusna premiera . Motorky by mohli mit Smrzaci dobre. Nasi dva kluci ukazali kde vykonostne sou. Snad se to do konce sezony alespon trochu zlepsi, pac casy byli z tech pomalejsich. Kvalifikace do zavodu by se rovnala zazraku.




TOPlist