Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jakub Prachař po boku krásné slečny: Vypadalo to na romantiku, ale pak si slovo vzala Agáta

Jakub Prachař po boku krásné slečny: Vypadalo to na romantiku, ale pak si slovo vzala Agáta
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
kdo to je?
Herec Jakub Prachař (37) se už oklepal z toho, že mu nevyšlo manželství s Agátou Prachařovou (35). Naposledy byl viděn s půvabnou slečnou ve Zlíně, kde má pracovní povinnosti v rámci dětského filmového festivalu. A fanynky i fanoušci začali spekulovat, že Kuba má novou holku. Pak si ale slovo vzala Agáta.

Okouzlující Agáta Prachařová (35) si nedávno užívala dovolenou s pohledným přítelem na Mallorce. A Jakub Prachař (37) se také nenudil. Na Slovensku lehoulince flirtoval s tamější celebritou Dianou Mórovou (50). Fotografové ho dokonce nachytali, jak nestárnoucí slovenské kočičce sahá na zadeček.

Tajemná dáma?

O pár dnů později se po jeho boku objevila jiná dáma. Rozhodě mladší než Mórová, téhle holce padesát není a dlouho nebude. A začalo se okamžitě šuškat, že Kuba ulovil další krásku. Dokonce to vypadalo, že vztah musí být hodně intenzivní, když se po Zlíně potulovali i s maličkou dcerou Miou, kterou má Kubík právě s Agátou.

Fanynky už slzely, že Prachař je zamilovaný a ony nemají šanci. Jenže pak si vzala slovo Agáta Prachařová. "Je to naše chůva, přítelkyně Ondry Pavelky," uvedl Agáta pro web Super.cz. Takže tady se o novou holku asi jednat nebude. Pravděpodobnost, že by Prachař začal svádět najatou chůvu, je prostě minimální.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy