Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Natálie Kočendová se snaží vzpamatovat ze ztráty syna: Chlapečkovi poslala vzkaz do nebe

Natálie Kočendová se snaží vzpamatovat ze ztráty syna: Chlapečkovi poslala vzkaz do nebe
Zdroj: archiv Natálie Kočendové
+ Dalších 5 fotografií
smutek
Miss Natálie Kočendová (20) prochází jedním z nejtěžších životních období, jaké může ženu potkat. Před nedávnem na svých sociálních sítích oznámila, že v šestém měsíci těhotenství přišla o svého nenarozeného chlapečka. Navzdory velké bolesti, se kterou v současné době bojuje, se rozhodla, že bude pomáhat ženám s podobným osudem a svému synkovi poslala dojemný vzkaz.

Půvabná Miss Natálie Kočendová a její přítel, známý barber Lukáš Vlačuha alias Laky Royal, se ještě nedávno radovali z těhotenství. Pak ale přišla zdrcující zpráva a Natálie o své děťátko v šestém měsíci těhotenství přišla. Smutnou zprávu modelka oznámila fanouškům na sociálních sítích.

Na modelku se okamžitě sesypaly dojemné komentáře, ve kterých jí lidé přáli sílu a odvahu jít dál. Natálie se rozhodla neutápět ve smutku, se svým osudem se pere statečně a zároveň chce pomáhat ženám, které se ocitly ve stejné situaci.

Od momentu, kdy se Kočendová a její partner dozvěděli strašlivé zprávy, uběhly už dva týdny. Natálie proto poslala svému synkovi dojemný vzkaz. „Není chvíle, kdy bych na tebe nemyslela.

Už jsou to dva týdny, co ti přestalo bít srdíčko. Vím, že na mě koukáš ze shora. Jen kvůli tobě jsem silná. Ať jsi na mě pyšný, ty můj překrásný chlapečku,“ napsala Miss International Czech Republic k fotce ultrazvuku.

Vyznání

Natálie Kočendová sice o svého chlapečka přišla, i tak se ale cítí být maminkou. „Myslím si, že ta bolest nezmizí nikdy. Jsem mámou, i když to náš chlapeček nezvládl. Věřím, že se k nám jeho dušička jednou zpátky dostane,“ řekla modelka eXtra.cz

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy