Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Simona ze Svatby na první pohled je nekompromisní: Muži nemají kuráž, tohle tolerovat nebudu

Simona ze Svatby na první pohled je nekompromisní: Muži nemají kuráž, tohle tolerovat nebudu
Zdroj: TV Nova archiv
+ Další 2 fotografie
reality show
Posledním párem, který dala dohromady show Svatba na první pohled, byl Radek a Simona. Simona se narodila se na Slovensku. Když jí byly tři roky, rodiče se rozhodli, že se přestěhují do Prahy. Pracuje jako marketingová manažerka. Simona má pocit, že seznámit se je v dnešní době těžké. Se seznamkami nemá dobrou zkušenost a na ulici se prý muži ženu oslovit bojí. Kvalita lidí, které potkala na Tinderu a přes podobné aplikace, prý nebyla vysoká. Svého vysněného partnera vidí jako parťáka. Jak vysoké jsou Simoniny nároky na partnera? Co by muži nikdy neodpustila?

Simona ze Svatby na první pohled nehledá někoho, kdo by byl pod ní nebo nad ní. Měli by si být rovni. Je pro ni důležité, aby byl milý, hodný. Měl by mít všeobecný přehled, aby s ním mohla probírat různá témata. Také je pro ni důležitá láska k cestování, aby mohli podnikat společná dobrodružství.

A samozřejmě musí mít rád rodinu – jak svoji současnou, tak tu novou. Co se týče vzhledu, nemá vyhraněné požadavky. Simona není party typ, který by chodil po barech. "Rodiče kdysi před lety absolvovali psychologické testy, ve kterých jim vyšla stoprocentní shoda, a už jsou spolu třicet let. Tak proč to také nezkusit, třeba i tímto způsobem?" říká Simona a je vidět, že věří, že by to mohlo fungovat.

  • Myslíte, že v dnešní digitální době je paradoxně těžší najít si životního partnera?
  • Naprosto! Muži už nemají takovou kuráž oslovit ženu na ulici tak, jak to bylo kdysi normální. Polovina z nás svobodných se snaží nalézt svůj protějšek online, druhá doufá v náhodné setkání v zaměstnání, ve škole nebo třeba v tramvaji. Lidé se nebojí vyjádřit se online, kdy zůstávají ve více méně anonymním režimu, ale aby pozvali holku na rande běžným způsobem, to už se moc nevidí.

    • Máte zkušenost s internetovými seznamkami?
    • Ano, i to jsem zkoušela. Absolvovala jsem asi 3 rande z online seznamovací appky a byla to pokaždé katastrofa. I když vím o několika párech, které se potkaly online, já jsem s tímto štěstí neměla.

      • Jakou vlastnost považujete u partnera za nejdůležitější?
      • Nedá se uvést jedna jediná vlastnost, která by pro mě byla tou nejdůležitější. Od svého partnera očekávám, že bude zodpovědný, hodný, přátelský, cílevědomý, pracovitý a společenský.

        • A co naopak nejste ochotna svému protějšku tolerovat?
        • Absolutní lenost. Já jsem dost akční člověk a nerada se nudím. Od svého partnera tedy očekávám, že bude různé akce podnikat spolu se mnou. Netvrdím, že nejsou dny, kdy bych nejraději jen ležela v posteli, i těch pár je. Ale většinou jen když jsem nemocná nebo extrémně přepracovaná a unavená.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy