Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Babišová tvrdí, že je na tom hůř než ostatní: Úroveň záchodové štětky, zuří lidé

Monika Babišová tvrdí, že je na tom hůř než ostatní: Úroveň záchodové štětky, zuří lidé
Zdroj: Profimedia
Monika Babišová
Monika Babišová po dlouhé době promluvila do médií a hned z toho byl pořádný poprask. Když pro portál Blesk reagovala na údajné výhrůžky její rodině, zvolila pro vyjádření svých pocitů formulaci, ze které mnoha lidem vyletěl tep do závratných výšin. Podle manželky premiéra je na tom její rodina mnohem hůř, než všichni ostatní. S majetkem a mocí Andreje Babiše za Moničinými zády tak, mírně řečeno, nejde o zrovna šťastné prohlášení.

„Jsme na tom hůř než všichni, protože musíme vše přísně dodržovat a jsme nejvíc sledovaní,“ uvedla Monika Babišová (46) v rozhovoru pro Blesk Zprávy a dodala, že je naprosto vyčerpaná. V době, kdy se řada lidí bojí o práci, zdraví, či dokonce přežití, tak nejde o zrovna vhodně zvolené prohlášení. Není tak divu že Babišová na sociálních sítích okamžitě sklidila tvrdou kritiku.

"Tady si člověk ani nemůže v klidu zajet do Dubaje, aby ho to psychicky nevyčerpalo," napsal na Twitter Jindřich Šídlo s jeho typickým sarkasmem. Narážel tak na fakt, že manželka premiéra nedávno pobývala v Emirátech. Podle Andreje Babiše ale odcestovala kvůli údajným výhrůžkám smrtí vůči rodině. O kterých se ovšem dozvěděla

Ani to ale podle komentujících na sociálních sítích Babišovou neopravňuje k takovému výroku. "Ať už je to pravda nebo ne, tak dovolit si říct něco takového, když má za zadkem miliardy a armádu bodyguardů zatímco my ostatní tady dřeme hubou o zem... Za to by zasloužila profackovat," uvedla Markéta N. na Twitteru.

Stupidita v přímém přenosu

Ironií nešetřil ani Mirek N., který si na adresu Babišové přihodil také jednu poznámku. "Tý jo, já bych chtěl taky trpět jako Monika Babišová, vlastně asi všichni v téhle zemi by chtěli trpět, tak jako trpí Monika Babišová," napsal uživatel Twitteru v komentářích.

Našla se i řada komentářů, které k Babišové už nebyly tak shovívavé. "Nechci být sprostý, ale toto je na úrovni sociální inteligence záchodové štětky. Příšerná stupidita v přímém přenosu bez PR filtru. Odporné!" zlobil se Michal U. na sociálních sítích. Lidé tak nejspíš mohou očekávat, že od premiérovy Manželky nejspíš nějakou dobu neuslyšíme ani slovo.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy