Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Láska na kurtu: Petra Kvitová popsala, jak se dala dohromady s koučem Vaňkem

Petra Kvitová s trenérem a nyní i partnerem Jiřím Vaňkem.
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
Láska

Tenisová hvězda Petra Kvitová (31) už není sama. V rozhovoru pro deník Blesk potvrdila, že už několik měsíců randí se svým tenisovým koučem Jiřím Vaňkem (43), který v minulosti býval profesionální tenista. Jak se vlastně dali ti dva dohromady a kdy přeskočila pověstná jiskra?

Zpočátku jejich vztah fungoval jen na profesionální a přátelské úrovni, ale nakonec přerostl v něco více. Tenistka Petra Kvitová a její trenér a bývalý profesionální hráč tenisu Jiří Vaněk, který svěřenkyni trénuje od roku 2016, tvoří pár.

Jiskra přeskočila v Římě

V rozhovoru, který poskytla minulý týden pro deník Blesk prozradila, že už není sama. Na otázku, s kým tedy je, odpověděla, že se svým trenérem Vaňkem. Rázem se z této informace stala senzace. Kvitová také prozradila, že celý románek začal až letos v květnu.

Když měla zápas ve Stuttgartu, přijel za ní ještě jako trenér, ale na turnaji v Římě se vše změnilo. Na dotaz, jak se vlastně dali dohromady, odpověděla: „Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, tak dlouho se nás všichni ptali, až se z nás stal pár.“

Pomáhala mu v těžkých chvílích

O jejich možném vztahu se začalo spekulovat už v červnu minulého roku. Tehdy byl totiž zachycen fotografy z Blesku, jak přespává v bytě své svěřenkyně. Tou dobou měl zažívat zvlášť těžké období. Po osmnácti letech se rozváděl se svou ženou Markétou, s níž má dva dospívající syny.

Mluvčí Petry Kvitové ale tehdy prohlásil, že jsou pouze přátelé a ona mu jen poskytovala azyl. Tuto informaci potvrdila v rozhovoru pro Blesk i samotná tenistka: „Vloni, když se rozváděl a rekonstruoval byt, jsem mu pomohla, ale nic víc. Až letos...“

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy