Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Vodnáři budou čelit toxickým lidem, Střelcům se dostane královského zacházení

Horoskop na dnešní den sobotu 25. září: Střelcům se dostane královského zacházení
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Podívejte se, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v sobotu 25. září 2021. Energie Vah začíná působit již ve své plné síle, proto můžete vnímat problémy v rozhodování a rychlém úsudku. Co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dejte si pozor na toxické lidi. Pokud cítíte, že někdo kolem vás vysává veškerou energii v místnosti, nepouštějte si takového člověka k tělu. Dnes to skvěle rozeznáte. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Všechno kolem vás se ustálí a přivede do vaší duše klid. O víkendu se nezapomínejte soustředit sami na sebe a svou mysl. Dělejte činnosti, při kterých si vyčistíte hlavu. V galerii najdete váš dnešní tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Věnujte dnes dostatečný čas vašemu odpočinku. V týdnu jste zvládli spoustu práce, vaše tělo ale potřebuje nabrat druhý dech. Klidně prospěte celé odpoledne, proč by ne! V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ženy ve znamení Býka by dnes měly intenzivně svou přirozenou energii posilovat. Malujte, čtěte, poslouchejte meditační hudbu. Cokoliv, v čem vám je komfortně. V galerii najdete, na co se připravit.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dejte si pozor na falešné lidi! Nepoznáte to na první pohled, ale dnes se vás někdo bude snažit obelstít. V konečném důsledku byste přišli o spoustu peněz. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

S přáteli dnes zažijete spoustu dobrodružství! Dejte si však pozor na rodinné konflikty, které by mohly způsobit opravdu zle. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nebojte se dnes upřímně vyjádřit, co cítíte, a řídit se podle toho. Jen pokud budete ke svému okolí naprosto otevření, získáte čistou lásku. V galerii najdete, na co si dát dnes pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny mají poslední možnost, jak urovnat rodinné vztahy. Už dlouho chodíte po tenkém ledě a brzy by pod vámi mohl prasknout. Dejte si velký pozor. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

To, co na vás dřív přátelé obdivovali, se úplně ztratilo. V posledních dnech či dokonce týdnech jste úplně mimo sebe. Váš pověstný smysl pro humor se úplně ztratil. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud nezačnete poslouchat své přátele, krutě narazíte. Váš nový objev nebude takový, jaký se na první pohled zdál. Mohli byste se spálit. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Přímo královské zacházení dnes očekávejte od partnera. Budete si to užívat plnými doušky. Zasloužíte si to! V posledních dnech jste mu úžasnou oporou. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dejte si trochu oddych od práce a vypněte hlavu. Nemusíte každý víkend pracovat. Máte na sebe tak šílené nároky, že i vám brzy dojdou síly. V galerii najdete váš sobotní tip.

Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy