Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Plánuje Dominika Gottová zatočit s Ivanou kvůli dědictví? Gesto dcery Karla Gotta mluví za vše

Dominika Gottová: Zatočí s Ivanou Gottovou kvůli dědictví?
Zdroj: se souhlasem TV Prima
+ Další 4 fotografie
tajná mise

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (48) se po čtvrt roce opět ukázala v Praze, kam přijela nejen za zábavou a návštěvami, ale i kvůli přísně tajným pracovním projektům. V rozhovoru pro Show Time CNN Prima News se rozpovídala jak o své finanční situaci ve Finsku, tak o snaze najít skulinu ve smlouvě o zřeknutí se dědictví po otci, kterou kdysi podepsala. Jedinou možností, jak se k penězům dostat, by bylo přes mrtvoly. Má snad Dominika v plánu s Ivanou zatočit?



Dominika Gottová: Vojtěchovi poslala SMS

Dominika Gottová se po čtvrt roce opět vrátila do Prahy a rozhodně ji tu nečeká žádné lážo plážo. "Naposledy jsem tady byla v lednu a jsem tady částečně za určitými povinnostmi, které ale zatím zůstanou v utajení," uvedla nejstarší z dcer zpěváka Karla Gotta. "No a částečně jsem tu za zábavou," dodala v rozhovoru pro Show Time CNN Prima News Dominika, která se mimo jiné zúčastnila akce Muž roku.

V Čechách sice nemá o práci nouzi, ovšem v Helsinkách, kde mnoho let žije, je to jiné. V místě svého bydliště si práci stále hledá. Snažila se dokonce sehnat job i na finském velvyslanectví přes bývalého českého ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, kterému prý napsala esemesku. "Pan Vojtěch mi neodpověděl, takže žádná ambasáda nebude," posteskla si.

Stejně jako to chodí v České republice, tak i ve Finsku je nyní Dominika na podpoře, než se jí povede sehnat si zaměstnání, které by jí vyhovovalo. Poté, co se s manželem přestěhovali do menšího bytu, jsou prý na tom finančně relativně dobře. Muž jejího života, rocker Tim Tolkki, má jednu hudební štaci za druhou, takže na sebe manželé moc času nemají. "Pořád hraje. Byl v USA, teď je v Mexiku. Musím zaťukat na hlavu, o které si občas myslím, že je dřevěná, že se mu daří," oddechla si Gottová.

Vztahy s Ivanou beze změn

Zatímco manželství se Dominice zachránit povedlo, vztahy s rodinou jsou stále na bodu mrazu a se svou macechou Ivanou Gottovou společnou řeč nenašly. Dominika by se s Ivanou nejradši bavila o pohádkovém dědictví po svém zemřelém tátovi, Ivana ale nehodlá na tohle téma otevírat debatu.

Roku 2015 Dominika Karlovi podepsala smlouvu, že se do budoucna vzdává veškerého svého dědictví. Za svou signaturu si tehdy vysloužila odměnu ve výši šesti milionů korun, složenky se však neptají a živobytí v severských zemích Evropy je drahé. "Zvláště, když jsme dlouhodobě bez zaměstnání. Najít skulinu v podepsané smlouvě se ale ukázalo jako nemožné. Naprosto neprůstřelné, si myslím," informovala Dominika v rozhovoru pro Top Star.

Do vězení nechce

Přesto, že Dominika vlastní pár střelných zbraní, žádný atentát na Ivanu nechystá. "Do takových extrémů nepůjdu," prozradila s hurónským smíchem. "Ještě bych nechtěla skončit ve vězení," dodala a udělala gesto, jako by se zrovna chystala vystřelit. Můžeme se tedy jen dohadovat, kolikrát ji ve skutečnosti napadlo se svou o dva roky mladší macechou zatočit. Vzhledem k tomu, jak si nemůžou přijít na jméno, nám něco říká, že ne jen jednou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy