Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Po běhu mám žízeň jak Dáda, směje se Bubílková. Schyluje se k válce ikon? Reakce Patrasové byla okamžitá

Zuzana Bubílková si rýpla do Dády Patrasové.
Zdroj: se souhlasem Zuzany Bubílkové / Showpix / koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
válka

To, že má Dagmar Patrasová (66) problém s alkoholem, přiznal její partner Felix Slováček (79) i její okolí, avšak sama herečka si to zatím zřejmě nedokázala přiznat. Do jejího problému s alkoholem se z ničeho nic rozhodla píchnout i moderátorka Zuzana Bubílková (70) na Instagramu. A reakce bývalé královny dětských srdcí na sebe nenechala dlouho čekat. Dočkáme se války ikon českého showbyznysu?

"Po běhu mám žízeň jak Dáda," uvedla moderátorka Zuzana Bubílková jasně a jednoduše na svém Instagramu. Snímek odhaluje, jak si dopřává vychlazené pivečko, které si dle ní zřejmě velmi ráda dopřeje i právě Dagmar Patrasová.

Válka Dády a Bubu započala?

Nejen fanoušky Zuzany Bubílkové, ale i samotnou Dádu příspěvek moderátorky velmi překvapil, a tak jí v komentářích zmateně položila otázku "cože?", která si vmžiku získala stovky "to se mi líbí" a možné vize, zda spolu tyhle dvě dámy nerozjedou veřejnou válku.

"Nebojte, Dádo, nemyslela vás. Vy přece birell nepijete," utěšil jeden z uživatelů Facebooku Patrasovou. Další varují Zuzanu, aby se odteď raději dvakrát rozhlédla, než přejde silnici. "Bubu se toho nebojí, ta ji přejede autem," píší, zatímco se další těší na Dádinu odvetu. "Bude catfight? Nebo to rozseknete pouličním závodem?"

Dáda a problém s alkoholem

To, že má herečka a zpěvačka problém s alkoholem, není tajemstvím, o tomto kostlivci dokonce veřejně mluví i její partner Felix Slováček. Saxofonista si dokonce přál ke svým 79. narozeninám, aby přestala pít, což řekl pro eXtra.cz.

V den jeho narozenin se pak Dáda vybourala a ke své nedávné nehodě se dodnes pořádně nevyjádřila, krátce po ní ale mluvila dost unaveným hlasem a vyvracela, že by byť jen seděla za volantem.

A to přesto, že její muž to potvrdil. Ostatně i policie. Problémy měla i před lety, kdy nadýchala po nehodě 2,5 promile.

"Samozřejmě vím, že jsem udělala hroznou hloupost. Bylo to strašné a velmi náročné na psychiku, opravdu aby člověk chodil kanály," kála se tehdy pro eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy