Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Zemřela česká rodačka Ivana Trump: Tak šel čas s blond krasavicí, která uchvátila Donalda Trumpa

Ivana Trump
Zdroj: profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 11 fotografií
obrazem

Ve čtvrtek večer obletěla svět smutná zpráva, ve věku 73 let zemřela Ivana Trump. Bývalá manželka amerického exprezidenta Donalda Trumpa naposledy vydechla ve svém bytě v New Yorku, jak uvedl server ABC News. Pojďme si společně připomenout, jak šel čas se sportovkyní, podnikatelkou a trojnásobnou maminkou pocházející ze Zlína.

Ivana Trump, za svobodna Zelníčková, se narodila 20. února 1949 ve Zlíně. S pozdějším americkým prezidentem se setkala v roce 1976, když pracovala jako modelka, svatba se konala o rok později. Sňatek ukončil rozvod v roce 1992 po Trumpově románku s bývalou Miss státu Georgia Marlou Maples, o kterém se rozepsala v knize Raising Trump.

Donaldův vzkaz do nebe

Společně s Donaldem však přivedli na svět tři děti - Ivanku, Donalda Jr. a Erica. Ačkoliv by si někdo myslel, že svého muže po nevěře zapudí, opak je pravdou. Byli přáteli až do konce jejího života. Proto není divu, že Trump byl jedním z prvních, který své exmanželce poslal vzkaz do nebe.

"S velkým zármutkem oznamuji všem, kteří ji milovali, že Ivana umřela ve svém domě v New Yorku. Byla to úžasná, krásná, inspirativní žena. Radostí jí byly tři děti, Donald, Ivanka a Eric. Byla na ně hrdá jako jsme my na ni. Odpočívej v pokoji!" vzkázal bývalý americký prezident, jak informoval web eu.usatoday.com.

I když našla Ivana své štěstí a zázemí v Americe, velmi často se vracela do Čech, aby trávila čas se svou maminkou Marií.

Pojďme se společně podívat, jak šel čas se šarmantní Ivanou.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy