Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Ryby nesmějí porušit slib, Býky čeká náročná zkouška

víkendový horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Co pro vás hvězdy připravily na předposlední srpnový víkend? Co slíbíte, měli byste dodržet. Stejně tak nepokoušejte partnerovu důvěru a mluvte pravdu. Co je psáno právě pro vaše znamení?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Během víkendu budete rychle dodělávat práci, která vám ležela dlouho na stole, je to ale perfektní čas, kdy ji zvládnout. I s partnerem bude pohoda, žádný stres. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Splňte, co jste slíbili, nebo budete vážně litovat. Pokud teď podrazíte své blízké, věřte, že vám to nedarují. Měli byste se chovat k druhým tak, jak chcete, aby se oni chovali k vám. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Možná toho na vás bude trochu moc, ačkoli je víkend. Nesuďte, dokud nevíte. Když se urazíte, je to zbytečné a k ničemu vám to není. Ptejte se lidí a poslouchejte, co vám říkají. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Co vás nezabije, to vás posílí! Tento víkend vás čeká několik zkoušek, které budete muset překonat, abyste si obhájili své místo na slunci. Nabídněte druhému pomoc, vrátí se vám to. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Projevte city před tím, komu náleží. Pokud nevyužijete svou šanci teď, pravděpodobně v nejbližších měsících stejnou příležitost nedostanete. Už brzy ve svém životě přivítáte pozitivní změny. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Mluvte s druhými na rovinu, vyplatí se vám to. Během víkendu si udělejte čas na výlet s rodinou. Určitě jsou místa, kam jste se už chtěli dlouho společně podívat. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Udělejte si čas sami na sebe, zkuste masáž nebo horkou vanu. Víkend využijte k odpočinku, není se kam hnát. Příští týden bude pro vás v práci o něco náročnější, a tak byste měli odpočívat. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Otevřeně si s partnerem promluvte o tom, co vás trápí. Ono zase není kam spěchat. Vytrvejte v tom, co jste si pro sebe předurčili, a nepochybujte. Máte na to, abyste dokázali cokoli na světě. V galerii najdete váš tip.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Uvidíte, že už brzy bude všechno v pořádku. Teď jen záleží, jak se k celé situaci postavíte a zda skutečně najdete odvahu ke změně. Ta totiž nemusí být vždy jen příjemná. Jisté ale je, že to bude stát za to! V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Utvořte si kolem sebe okruh lidí, kteří vám vnesou do žil skvělou energii. Protože právě tak získáte zase nový rozhled a chuť žít. Poslední dobou se motáte jen v bludném kruhu. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

O víkendu se budete muset postavit za ty, kteří na vás spoléhají, a vyřešit velmi nepříjemnou situaci. Bude to pro vás velký výstup z komfortní zóny, na druhou stranu už potřebujete trochu popostrčit. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dopadne to dobře! Ať to teď vypadá jakkoli. Soustřeďte se na sebe a svoje cíle a nenechte se ovlivnit energií okolí. Pokud vytrváte v tom, co jste si předsevzali, můžete se těšit, že se váš život obrátí k lepšímu. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy