Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Vondráčková otevřeně o krachu manželství s Plekancem: Bylo to jako otřes mozku

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
Rozhovor

Zpěvačka Lucie Vondráčková (42) neskrývala nikdy fakt, že ji rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem (39) zdrtil. Po letech se s tím však dokázala vyrovnat a v rozhovoru pro pořad CNN Prima News s názvem Povídej se o této životní kapitole rozpovídala.

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková si vzala svého vyvoleného hokejistu Tomáše Plekance v roce 2011. Byla to láska jako trám, společně žili v kanadském Montrealu, kde hokejista působil, a časem se jim narodili dva synové Matyáš a Adam. Jenže i tato na pohled idylická rodinka skrývala problémy.

Rozvedli se v roce 2018 a každý šel svou cestou. Plekanec se dal dohromady s tenistkou Lucií Šafářovou (35) a po holčičce se jim v květnu tohoto roku narodil chlapeček. S novinkou se pár pochlubil na sociálních sítích.

Rozpad rodiny byl jako otřes mozku

Lucie Vondráčková se také snaží jít dál, přesto ale v rozhovoru pro pořad Povídej přiznala, že jí rozvod s Plekancem velmi ublížil. „Rozpad rodiny byl pro mě jako těžký otřes mozku. Tehdy se mi zhoupla půda pod nohama,“ přiznala Vondráčková.

Nakonec ale zjistila, že osud naděluje každému to, o čem je přesvědčený, že zvládne. „Tak jsem si řekla, že děkuju za důvěru, a opravdu ano. Čas je neskutečně mocný a všechno se dá zvládnout,“ prozradila v rozhovoru Vondráčková.

K jejich rozkolu se však již blíže vyjadřovat nechce. Já už bych se k tomu nevyjadřovala, protože teď už máme fajn vztahy a nakonec to ani neovlivnilo děti, vybalancovali jsme to. Jsou z nich zdraví a srandovní kluci, co mají rádi život. My jsme to také vzhledem k dětem zvládli oba dobře,“ vysvětlila zpěvačka. „Už bych tam nešla, je to taková Pandořina skříňka, kterou jsem zavřela,“ zakončila Vondráčková.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy