Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hanychová vrací úder: Pro Brožovou, která si ji brala do úst, má jasný vzkaz

Agáta dala Kateřině jasně najevo svůj názor.
Zdroj: Se souhlasem Kateřiny Brožové/Se souhlasem Agáty Hanychové
+ Dalších 5 fotografií
Názor

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup patří teď k nejprobíranějším párům českého showbyznysu. Jejich románku si všimla i Soukupova expartnerka Kateřina Brožová, která kvůli Hanychové, potažmo její mámě Žilkové odstoupila z muzikálu. Agáta se o tomto tématu rozpovídala ve svém živáku na Instagramu a Kateřině dala jasně najevo, co si o tom myslí.

Agáta si nového partnera Jaromíra Soukupa nemůže vynachválit. Strávili spolu téměř celé léto v zahraničí na dovolené. Oáza lásky se probírala a probírá na každém kroku. Agáta dokonce navštívila i Jardův soukromý byt v USA, nyní je influencerka zpátky doma v Praze.

Jak uvádí web kafe.cz, jejich románek leží v žaludku bývalé přítelkyni Soukupa Kateřině Brožové, která odstoupila z připravovaného muzikálu kvůli tomu, že by se musela potkávat s Agátinou matkou Veronikou Žilkovou. Brožová žila se Soukupem hodně dlouhou dobu až do roku 2019. Poté se nechala slyšet, že nechtěla žít podle někoho jiného.

Brožová odstoupila z muzikálu kvůli Žilkové​

Brožová měla účinkovat v muzikálu Okno mé lásky, jenže když se dozvěděla, že bude hrát po boku Veroniky Žilkové, tak odstoupila. "Důvodem jsou soukromé a profesní důvody," sdělila Brožová Blesku.cz. Minulý týden padlo rozhodnutí. "Minulý týden prostě padlo definitivní NE a Kateřina smlouvu nepodepsala. K jejím osobním důvodům se nechci vyjadřovat, ale plně je respektuji,“ konstatoval muzikálový producent.

Drsný vzkaz od Agáty

Agáta se k situaci vyjádřila takto. "Byla bych hrozně ráda, aby si mě bývalé přítelkyně mého současného přítele nebraly do pusy. Dneska jsem se dočetla na titulce, že Kateřina Brožová, kterou jsem nikdy v životě neviděla a vím jen, že hrála v Pojišťovně štěstí, když mi bylo asi pět, tak si mě vzala do pusy, že kvůli mně odešla z muzikálu," rozčílila se Agáta Hanychová během živého vysílání na Instagramu.

A co jí influencerka vzkázala? "Kateřino, já vůbec zpívat neumím a v tom muzikálu nehraju, takže kvůli mně jsi rozhodně odcházet nemusela," promluvila modelka ke Kateřině Brožové.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy