Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Vnadná Ornella Koktová ukázala, jak si lepí prsa. Její muž Josef je nadšený

Ornella je na své poprsí řádně pyšná.
Zdroj: Se souhlasem Ornelly Koktové
+ Dalších 15 fotografií
Bujný dekolt

Influencerka Ornella Koktová (29) se za svou postavu rozhodně nemusí stydět. Po třech dětech vypadá pořád skvěle a na svých sociálních sítích nyní ukázala napěchovaný dekolt. Bradavky zakryla tělovou páskou a z hlubokého výstřihu jí tak nic nevykukovalo, čímž dala dalším ženám tip. Pozitivní, ale i negativní reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

Manželka a matka tří dětí Ornella Koktová se toho nebojí. Na svůj Facebook přidala video, v němž ukázala, jak mít vysněný dekolt.

„Tohle je tajemství, proč si mohu dovolit takový výstřih,“ řekla Ornella ve videu a odkryla část šatů u hlubokého výstřihu. Bylo vidět, že má v oblasti bradavek tělové pásky, které vše zakryjí tak, aby nic nevylezlo. Ornella má přírodní prsa, která jsou veliká, a proto je potřeba, aby měla nějakou podporu, ať už v podobě podprsenky nebo právě samodržících pásků. Na Instagramu čas od času provokativní výstřih ukáže.

Na prsa je pyšná

Řada žen, které byly podobně obdařené, jako Ornella, už sáhla po zmenšení. O tom ale manželka Josefa Kokty ani neuvažuje, na svůj dekolt je naopak pyšná, byť v minulosti pro eXtra.cz přiznala, že jisté potíže kvůli poprsí má. 

“Je pravda, že mě někdy dost pobolívají záda, a jednou z příčin je tíha mého poprsí. Nicméně šíleně moc se odjakživa bojím bolesti, a navíc bych to svému muži nemohla udělat... A taky se přiznám k tomu, že mě docela baví jít v krásných šatech s plným přírodním poprsím. Tak pěkné houpání se třeba u silikonů prostě nevidí a ten pohled kolemjdoucích mužů stojí za to,” řekla před časem Ornella s úsměvem. 

Fotka rozdělila uživatele

Jak už bývá zvykem, pod příspěvkem se ihned rozjela vášnivá diskuze. Jedni byli z tohoto videa nadšení a psali, že i maminka od dětí může vypadat žhavě, zatímco druzí si myslí, že už je to přes čáru. „Máš to moc pěkný. Bradavka nemá šanci vykouknout,“ napsal jeden z uživatelů. „Jo!“ napsal radostně její manžel Josef Kokta (65).

„Proč jsi nešla rovnou nahá? Matka tří dětí, a potřebuje se pořád odhalovat. Není někde poblíž ještě Agáta se svým břichem?“ zeptal se ironicky jeden z komentujících. Na to mu odvětila Ornella slovy: Já právě z 99,9 % výstřihy nenosím... většinou mám v šatníku roláky nebo pěkné teplákové soupravy. Jeden z důvodů byl i ten, že „usměrnit“ přírodní prsa je občas horor. Takže teď si můžu konečně vzít i něco odvážnějšího. A jinak je mi 29 let a to, že jsem maminka, neznamená, že budu nosit až do smrti rolák.“

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy