Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Módní policie Anny Čmuchálkové: Mišík vypadal mladší než Natálka, Kopecká v retro mundúru

Módní policie z akce Glo.
Zdroj: Renata Bušková, koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
Módní policie

Zpěvák Adam Mišík (25) se se svou partnerkou Natálií Jiráskovou (18) objevil na slavnostním představení nové technologie zahřívání tabáku Glo. Akce se uskutečnila v pražském Křižíkově pavilonu C, kam dorazilo i plno dalších osobností a redakce eXtra. Jak se hvězdy na událost oblékly?

Slavnostní představení nové technologie zahřívání tabáku se uskutečnilo v pražském Křižíkově pavilonu C. Na akci dorazilo plno osobností, z nichž některé svými outfity zaujaly, zatímco jiné pohořely.

Zpěvák Adam Mišík dorazil s partnerkou Natálií Jiráskovou a oba se sladili do černo-bílé kombinace. Zatímco Mišík zvolil více streetstylový outfit, Natálka vypadala elegantně a slavnostně. Oblékla kousky, které jsou stále ještě dostupné v obchodním řetězci Zara, jako například top se štrasovými třásněmi nebo kotníčkové boty se štrasovou špičkou. Přes černý top a kalhoty přehodila bílé sako, což byla skvělá volba. Vypadali jako stylový mladý pár, jakkoli Natálka vypadala paradoxně starší než Adam.

Kopecká jako tomboy

Zpěvačka Elizabeth Kopecká dorazila v ležérním outfitu připomínajícím osmdesátá léta. Čepice, volná džínová bunda se stejně oversized kalhotami Elizabeth zbytečně přidávaly kila navíc a situaci nezachránily ani robustní vojensky zelené boty. Kopecké by spíše slušel více dívčí styl než tento „tomboy look“.

Skvěle vypadala violoncellistka Terezie Kovalová. Oblékla sice celočerný look, ale vzhledem k tomu, že ukázala i kůži, rozhodně nepůsobila jako jeptiška. Na sobě měla krátkou černou sukni, černou nadýchanou halenku a obepnuté kozačky nad kolena. O více „edgy“ vzhled se postaral septum v nose, psaníčko s motivem oka a náušnice, z nichž každá byla úplně jiná. Vlasy stáhla do culíku a vypadala prostě skvěle.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy