Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Prachař cvičí jógu, Krajčovi je parket malý a Chýlková nemůže dospat. Hvězdy StarDance jsou před zahájením nervózní

Taneční páry popsaly své pocity před prvním přenosem.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
+ Dalších 10 fotografií
stardance

První přímý přenos StarDance klepe na dveře. Taneční páry za sebou mají půlrok intenzivních tréninků a usilovné práce v sálech České televize. Již v sobotu budou soutěžící moci předvést, co se naučili. Kdo z nich je nervózní a kdo si naopak věří? S tím se účastníci svěřili redakci eXtra.cz. 

Již v sobotu odstartuje divácky oblíbená taneční soutěž StarDance. Taneční páry rozhodně nepodceňovaly přípravu a poslední půlrok trénovaly, co jim síly stačily. O tom, jak se těší na své první vystoupení a zda pociťují nervozitu či nikoli, promluvili někteří účastníci ve vyjádření poskytnutém redakci eXtra.cz.


Nervozitu pociťuje zejména sportovkyně Eva Adamczyková, která bude soupeřit i proti svému manželovi. Doufá, že v zákulisí bude panovat příjemná atmosféra a navzájem si v boji s nervozitou všichni pomohou. „Doufám, že bude v zákulisí skvělá atmosféra. Že se budeme navzájem podporovat v rozptylování nervozity. Protože s velkou nervozitou už bojuju od chvíle, kdy jsem si tuto středu poprvé sešla schody, po kterých budeme nastupovat na parket. Vůbec o nic nešlo, nikdo mě při tom nenatáčel, ale mně hlavou běželo: Proboha, už je to tady!“ směje se kráska, která si zatancuje s Jakubem Mazůchem.

Ivana Chýlková se nemůže dočkat

Kdo se naopak těší a přiznává, že nervozita zcela opadla, je Iva Kubelková: „Od druhé poloviny týdne začal opadávat stres a začalo se dostavovat těšení. Ale tuším, že až bude pár hodin před začátkem prvního přenosu, tak se ten stres zase trochu vrátí. Jsem zvyklá na trému z přímých přenosů," popisuje své pocity před prvním vystoupením.

Doporučené video: Rozhovor s Ivanou Chýlkovou a jejím tanečním partnerem.

Svého prvního tanečního čísla se nemůže dočkat Ivana Chýlková, která taneční páry vtipně přirovnala k dostihovým koním. „Už je čas StarDance vypustit. Stejně jako jsou dostihoví koně před závodem v doku připraveni vyběhnout na trať, tak i já už bych ráda běžela. Překvapivě zatím ale nepociťuju žádnou nervozitu a snad mi to vydrží až do sobotního večera, protože bez nervozity si první přenos víc užiju," říká herečka, která bude tančit s Janem Tománkem.

Prachař začal cvičit jógu

David Prachař dal na rady zkušených a k boji s trémou přistupuje originálně – začal cvičit jógu. „Ptal jsem se tanečníků, jak se u profesionálů před vystoupením projevuje tréma, a dozvěděl jsem se, že většinou ztuhnutím celého těla. Údajně na odbourání pomáhá jóga. Takže se to cvičení musím rychle naučit. Protože při představě, že k tomu, co na parketu předvádím, budu ještě ztuhlý, tak už si skutečně nedokážu představit, jak ten můj taneční výkon bude vypadat," vtipkuje.


Favoritem je i Richard Krajčo, který však objevil jeden velký nedostatek. Taneční parket je mu totiž příliš malý. „Na začátek StarDance se těším velice, ale musím přiznat, že jsem překvapený z velikosti hřiště. Tedy z rozměrů tanečního parketu. Myslel jsem si, že bude větší. Čekal jsem plochu velikosti Wembley, a ono je to jen takové malé kluziště. Tak snad se na něj s našimi choreografiemi vejdeme," říká zpěvák kapely Kryštof.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

StarDance 2023

Dvanáctá řada StarDance …když hvězdy tančí odstartovala v České televizi v sobotu 14. října 2023. Na parketu poměřilo své taneční schopnosti deset osobností. Finále StarDance 2023 se uskutečnilo v sobotu 16. prosince 2023.

StarDance 2023 - soutěžící, finále

Související články

Další články

Nejnovější kauzy