Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Olga Menzelová po dlouhé době ve společnosti: Vdova po slavném režisérovi ukázala rozkošnou dceru

Olga a její dcera během vzpomínky na Jiřího Menzela.
Zdroj: Herminapress.cz
+ Dalších 8 fotografií
rodina

Na vzpomínkovém večeru na režiséra Jiřího Menzela, který zemřel v roce 2020 ve věku 82 let, samozřejmě nechyběla jeho rodina. Fotografové zachytili vdovu po filmaři Olgu a jejich mladší dceru Evu Marii, s níž se půvabná blondýnka po dlouhé době objevila na veřejnosti.

Akci pořádal Nadační fond Jiřího Menzela. Olga Menzelová, česká filmová producentka a podnikatelka, se narodila roku 1978 v Praze. Výrazný moment v jejím životě přišel v listopadu 2004, když si na dovolené v Thajsku vzala za muže filmového režiséra Jiřího Menzela, který byl o 40 let starší než ona.

Jak už dříve prozradila, seznámili se během rozhovoru pro Český rozhlas, konkrétně při práci na vánoční anketě. V té době bylo Olze 22 let, zatímco Jiří Menzel byl již zkušený a uznávaný filmař. Jejich vztah se i přes věkový rozdíl rozvinul a přerostl v manželství.


Za manžela držitel Oscara

Sama Menzelová je známá svým aktivním působením v oblasti filmové produkce a podnikání. Její manžel byl mimo jiné držitelem Oscara za nejlepší cizojazyčný film (Ostře sledované vlaky). Společně si užívali život a podporovali se ve svých profesních i osobních drahách. Z lásky manželů vzešla v roce 2008 dcera Anna Karolína a o sedm let starší Eva Maria.

V září 2020 však přišla smutná událost, Olga Menzelová ovdověla. Po dlouhé době se na veřejnosti objevila tento týden.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy