Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Chystá Aneta Vignerová Kolečkovi pod stromeček miminko? Modelka plní sociální sítě náznaky

Aneta Vignerová a Petr Kolečko ukázali lásku.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 5 fotografií
MIMINKO

Modelka Aneta Vignerová a scenárista Petr Kolečko budou prý dvojnásobnými rodiči. Radostnou zprávu potvrdil blízký zdroj webu Expres a i sama kráska na svých sociálních sítích leccos naznačuje. Pár spolu již má syna Jiříka a oficiálně s oznámením o druhém těhotenství ještě nevystoupili. Ovšem podle nedávného videa, které kráska sdílela, již i sami fanoušci páru gratulují k miminku. 

V předvánočním čase si nejspíš krásná modelka Aneta Vignerová a známý scenárista Petr Kolečko nadělili krásný dáreček. Modelka je totiž prý těhotná, což měl webu Expres potvrdit blízký zdroj, který tvrdí, že si Aneta dítě více než přála a často o tom mluvila dokonce v rozhovorech.

Sama modelka se již nějakou dobu neukazuje ani na veřejnosti, akcím se od léta spíše vyhýbá. Nyní by s Kolečkem prý měla trávit čas na jejich chalupě v Poděbradech. I přesto však kráska zaplňuje své sociální sítě fotkami, které informaci podporují či dokonce podle mnohých i potvrzují.


Těhotenské bříško

Aneta se již delší dobu fotí pouze od pasu nahoru, a pokud zrovna jsou záběry, kde je vidět modelčino celé tělo, fanoušci si začínajícího bříška mohou již povšimnout. A nyní dokonce přidala video se svým manželem Kolečkem, kde jí hladí bříško ve vánočním svetru a oba se šťastně usmívají.

Komentáře pod tímto videem jsou již plné gratulací a fanoušci mají o těhotenství jasno. „Anetko, gratuluji k miminku, už je to i vidět,“ napsala jedna z fanynek. "Bude mimi, jupí," komentuje další. "Bude miminko!" okomentoval fotku nadšený fanoušek. Zda tomu tak skutečně je, se ale ještě necháme překvapit.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy