Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Největší trapas Českých lvů. Krampolova múza se skutálela ze schodů, při pádu jí vykoukly kalhotky

Trapas herečky Kateřiny Bláhové: Múza Jiřího Krampola se skutálela po červeném koberci ze schodů Rudolfina
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 99 fotografií
trapas

Mladá herečka Kateřina Bláhová si při odchodu z Rudolfina, kde v pátek probíhal slavnostní galavečer předávání cen Český lev, střihla jeden z každoročních trapasů známých osobností českého showbyznysu. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, byla to tentokrát ona, komu se při odchodu z budovy koncertní síně nevyhnul pověstný pád ze schodů.

Předávání cen filmové akademie Český lev patří u celebrit k nejočekávanějším večerům v roce. Nejenže jsou některé z nich oceněny za své nejlepší umělecké výkony, ale navíc je to ideální příležitost, jak se setkat s přáteli, na něž ve svém nabitém diáři jindy těžko nacházejí volný čas.

Odchod z party

Slavnostní galavečer se samozřejmě neobejde bez následné after party, na níž je ideální příležitost úspěch za dobře odvedenou práci řádně zapít. Herci, herečky, jejich doprovody a ostatní lidé z branže pak v pozdních nočních hodinách opouštějí pražské Rudolfinum v mnohdy dost podroušeném stavu – a to čas od času skončí i nepříjemným pádem ze schodů.

Pověstnému škobrtnutí na schodišti pokrytém červeným kobercem se letos nevyhnula herečka Kateřina Bláhová. Známá zrzavá múza herce a moderátora Jiřího Krampola křišťálovou sošku neobdržela – a to bylo alespoň z tohoto pohledu dobré, protože jinak by jistě skončila rozbitá na tisíce střepů.


Klasický trapas

Fotografové eXtra.cz zachytili odcházející Bláhovou, která ještě na červeném koberci požádala svůj doprovod, aby ji zvěčnil na památku. V dobré náladě nadšeně pózovala a jako správná herečka začala při pózování dělat různé vylomeniny. To se jí ale v jedné chvíli stalo osudným, usměvavá rusovláska ztratila balanc, překulila se a s nohama ve vzduchu se ze schodiště svalila.

Doporučené video: Rozhovor s oceněnou Simonou Pekovou.

Jediné štěstí bylo, že nebyla nijak vysoko a nešťastný pád neskončil ani pohmožděninami, ani zlomeninami, ale naštěstí jen smíchem. Bez trapasů na vysokém schodišti, vedoucím z historické budovy koncertní síně, se ale předávání Českých lvů prostě neobejde a každý rok to aspoň jednou vždy někdo schytá.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy