Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Chystá se Lajna 4? A s Milanem Hniličkou?

Chystá se Lajna 4? A s Milanem Hniličkou?
Zdroj: O2 arena
Seriál

Naší redakci se dostala do ruky zajímavá fotografie. Pochází z ledové plochy O2 areny a zachycuje tvůrce kultovního seriálu Lajna, scénáristu Petra Kolečka a producenta Dana Strejce, jak živě diskutují s legendárním hokejovým brankářem Milanem Hniličkou.

Že by se chystala čtvrtá řada kultovního seriálu? A jakou roli by vy ní měl vítěz z Nagana? Co se to v O2 areně vlastně „peklo“? Zkusili jsme to zjistit.

Začali jsme u Petra Kolečka. Slavnému scénáristovi se ale do vysvětlování vůbec nechtělo a rovnou nás odkázal na producenta Dana Strejce.

„Mohu potvrdit, že šlo o pracovní setkání. A opravdu se týkalo natáčení,“ prozradil producent, který stál mj. za filmy Padesátka, Přes prsty či Večírek, nebo třeba i seriálem Vyšehrad. Takže Lajna 4? „To nemohu potvrdit, ale brzy se dozvíte víc. Určitě sledujte televizi,“ odmítl jakékoliv spekulace Dan Strejc.

O něco konkrétnější byl člen zlaté hokejové generace Milan Hnilička. Ten variantu „Lajna“ ani nepotvrdil, ani nevyloučil. „Probírali jsme hokejové záležitosti. Pánové potřebovali přesně pochopit, jak se hokejisté chovají v konkrétních situacích, o čem se baví na střídačce, jak se na hokeji chovají rodiče a podobně. Dost mě například překvapil dotaz, co si hokejisté myslí o krasobruslařkách. Ale opravdu vám nemůžu říci nic bližšího,“ uzavřel Milan Hnilička. S dotazy na Lajnu 4 nás, stejně jako scénárista Kolečko, odkázal na producenta Strejce.

„Opravdu vám nic víc neprozradím. Ale myslím, že se brzy všechno dozvíte…,“ zopakoval Strejc

Takže bude Lajna 4? Bude i s legendárním brankářem? A budou tam i krasobruslařky? Uvidíme. Prý už velmi brzy!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy