Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Andrej Babiš se rozchází s Monikou: Manželství jim krachlo po 30 letech vztahu a dvou dětech

Z kopýtka si vyrazili manželé Babišovy.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 8 fotografií
krach vztahu

Bývalý premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš se rozvádí se svou manželkou Monikou. Krach třicetiletého vztahu dvojice oznámila na Instagramu.

Předseda ANO Andrej Babiš na Instagramu oznámil rozchod se svou manželkou Monikou, s níž strávil dlouhých 30 let.

"Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují," začala dvojice svůj status.


"Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné."

O problémech v manželství Babišových se spekulovalo delší dobu, naposledy o Velikonocích, kdy trávili svátky každý zvlášť. Zatímco Andrej se cachtal v moři v tropickém ráji, Monika odjela společně s dcerou Vivien do Říma. Syn Frederik, který studuje v zahraničí, se údajně nemohl uvolnit ze školy.


Redakce eXtra.cz, která měla informace o trhlinách v manželství již před rokem, Andreje Babiše kontaktovala, a to opakovaně, spekulace o rozvodu nám ale dosud odmítal komentovat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy