Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Leoš Mareš rozdováděl své fanynky. Na koncertu se svlékl do půl těla a ukázal neskutečnou formu

+ Dalších 56 fotografií

Leoš Mareš přivedl své fanynky do varu. Stalo se tak na jeho čtvrtečním koncertu v Praze, kde se svlékl do půl těla a ukázal své vyrýsované břišáky, na nichž v poslední době maká a vypadá lépe než kdy jindy. "Na to si nezvykejte. To je trapné. Až to uvidí manželka..." vtipkoval poté, co odhodil svršky, jak zaznamenali reportéři eXtra.cz. 

Na koncertu Leoše Mareše bylo pořádně horko. Jeho halové tour slaví obří úspěchy a zpěvák předvádí neuvěřitelnou show. Jak zaznamenali reportéři eXtra.cz, ve čtvrtek navíc potěšil své fanynky a svlékl se do půl těla. Dal tak na odiv svůj vypracovaný pekáč buchet.


"Omlouvám se, že mám tak uplý nátělník.. Míval jsem větší, ale najednou od určitého koncertu mám na sobě nějaké XS," vtipkoval Leoš, když se na pódiu objevil v bílém nátělníku. "Tak si ho sundej," ozvala se jedna z fanynek. "Ano, dneska bys mohl," začaly se ozývat i další hlasy.

Fanynky skandovaly natolik, že Leoš vyměkl a tílko nakonec odhodil. "Zítra už to nebude. Na to si nezvykejte. To je trapné. Až to uvidí manželka. Ještě že jde zítra. Ale máma je tady, mami, promiň. Ale ty jsi mě takhle viděla. Jestli máte rádi ty momenty, které se stanou na vaší show, tak to se stalo právě teď," smál se Mareš před burácejícím publikem a opět si nasadil svůj ikonický kožich.

Leoš byl před koncerty nervózní

Ačkoli Leoš působí na pódiu jako ryba ve vodě, před pražskými koncerty pociťoval velkou nervozitu. "Já byl strašně nervózní z té Prahy a z té velikosti. A teď to musíme rozebrat, jestli ta show obstála v tak velkém prostoru. Lidé vypadali nadšeně a teď jsem zvědavý, jak budou lidé reagovat na Instagramu a jak to budou hodnotit. Přistupovali jsme k tomu s větší péčí, protože zaplnit ten prostor je náročnější než zaplnit kulturní dům," řekl pro eXtra.cz po středečním prvním koncertu.


Oblíbený zpěvák má před sebou ještě tři pražské koncerty. Jediné volno má v sobotu, kdy oslaví 48. narozeniny, a v neděli si dá rovnou dvě show po sobě. "V neděli máme dva koncerty. Lidé hrozně toužili po odpoledním termínu, takže máme koncert od 15 hodin odpoledne a pak finálová Praha v neděli večer, kdy se rozloučíme s hlavním městem," řekl na závěr Leoš Mareš s tím, že zbývá posledních pár volných lístků.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy