Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další životní facka pro Shopaholicadel. Drsný rozchod s českým Enrique Iglesiasem plný křiku, nadávek a bizáru

Red Face.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
Rozchod

V noci ze středy na čtvrtek došlo k velkému zvratu ve vztahu bizarní influencerky Adély Pulcové a jejího partnera Josefa. K rozchodu, k němuž se už nějakou dobu schylovalo, došlo přímo v živém streamu na TikToku. Shopaholicadel, nyní FashionAdel, přišla do bytu zachránit neznámá kamarádka. 

Ačkoli jako kafemlýnek stále opakovala, že tentokrát je to láska jejího života, ten pravý, při němž bude stát, vše se změnilo během pouhých dvou měsíců. Youtuberka a tiktokerka Adéla Pulcová, známá jako Shopaholicadel, nyní nově FashionAdel, se během živého streamu rozešla svým partnerem Pepou alias českým Enriquem Iglesiasem.

Rozchod v přímém přenosu

Vše se seběhlo během živého vysílání na TikToku, které její přítel uspořádal společně s youtuberem Strážce internetu, jenž ho následně umístil na svůj YouTube kanál. Během několikahodinového streamu odpovídal Josef upřímně na otázky nejen jemu, ale i fanouškům, kteří chtěli vědět, jak se Pulcová, pověstná svou zálibou v týrání partnerů i zvířat, chová ve vztahu.

Pepa byl zrovna zavřený v koupelně, odkud vysílal, když na dveře vztekle zabušila Adéla s batohem na zádech a kamarádkou v závěsu. Zatímco si Pulcová balila saky paky, její kamarádka se pustila do jejího přítele. "Měla jsem o tobě trošku jiné mínění. Nevěděla jsem, že jsi taková krysa," opřela se do Pepy mladá žena, stojící mimo záběr. "Stojí ti to za to, dělat ze sebe toho nejlepšího a z ní tu nejhorší?" položila překvapenému Josefovi otázku.

Pepa se hájil tím, že Adélina kamarádka nemá tušení, čeho je Pulcová schopná. "Prosím tě, ty si myslíš, že já nevím, co se tady děje? Tak to mám asi špatné informace," odvětila ironicky a dodala, že přišla s Adélou, aby se jí prý při odchodu od něj něco nestalo.


Definitivní konec

Josef si nic nechtěl nechat líbit. "Tak si ji vezmi k sobě a zažiješ si to samé, co já," odpověděl oběma klidně Pepa. "Víš, jaký tu budu mít klid, když si ji vezmeš?" pokračoval. "Zachránilas mě, protože ona řve od rána do večera a mě už to nebaví," dodal směrem k neznámé dívce, která Shopinu hájila a křičela na Pepu, že se nechával od Pulcové vydržovat. On se však hájil tím, že každý mají své vlastní peníze.

Doporučený rozhovor se Shopaholicadel:

"Takže asi konec? Pepo?" zeptal se Strážce, když se Pepa vrátil zpět na obrazovku. "Asi, konečně," odpověděl mu Josef s úsměvem, v němž byla vidět upřímná úleva. Všichni očekávali, že bude Adéla dělat mnohem větší scény, před kamarádkou se ale zřejmě krotila. "Ona si zase najde jiného. Udělala ze mě hajzla. Že prý na ni řvu, dusím ji, mlátím ji a tak podobně, přitom tohle dělá ona mně," uvedl Josef.

Pulcová mu prý spílá od božího rána. "Ona jenom vstane a už mi nadává, je protivná a hnusná a prostě já už toho mám dost, takže už si to taky nenechám líbit. A tím, že si to nenechám líbit, tak strašně Adélce ubližuji," vysvětlil na kameru nyní již expartner Adély Pulcové. "Té kamarádce jsem řekl, ať si to užije a ať ji hlavně nevrací. Ať už je jakákoli, i kdyby mučila děti, tak se stejně najdou lidi, kteří ji mají rádi a pomůžou jí," míní.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy