English

Zeman si přijde měsíčně na 250 tisíc: Merkelová je na tom podstatně hůř a co ostatní prezidenti?

eXtra.cz

Prezident České republiky Miloš Zeman (73) si měsíčně přijde na plat kolem 250 tisíci korun. To znamená, že ze středoevropských politiků má v porovnání s průměrnou mzdou ve své zemi nejvyšší plat. Jak jsou na tom finančně ostatní politici?

More from eXtra.cz

May 1

Markéta Pekarová je prokletím české politiky, říká Miloš Zeman a obává se žaloby

www.extra.cz

Nemůžeme už žít nad poměry a nezdravě zvyšovat platy. To jsou slova předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové z rozhovoru pro novinky.cz, který poskytla v polovině dubna. Nyní se dočkala tvrdé kritiky z úst hlavy státu Miloše Zemana. Ten jí v…

Oct 23

Nemocnice promluvila o stavu Miloše Zemana: Takhle na tom prezident je

eXtra.cz

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana se díky léčbě v posledních dvou dnech mírně zlepšil, oznámila dnes Ústřední vojenská nemocnice (ÚVN). Sdělení zveřejnila s jeho svolením, uvedla na svém webu.

Oct 13

Toto má být diagnóza prezidenta Miloše Zemana. Co na to Hrad?

eXtra.cz

Známe přesnou diagnózu Miloše Zemana, tvdí Deník N. Podle toho trpí prezident jaterní encefalopatií. Hrad však žádné podrobnosti o prezidentově zdravotním stavu dosud nezveřejnil. Dosud také mlčí Ústřední vojenská nemocnice, kde byl…

Jun 28

První česká trans modelka pro eXtra.cz: Že jsme odporní? Miloš Zeman je senilní a neví, co říká

eXtra.cz

Prezident Miloš Zeman (76) se zase rozhodl „poškádlit“ národ, když osoby, které si nechají změnit pohlaví, označil za odporné a také za pachatele trestného činu. Sexuologové ho ale považují za zmateného a policie nepřímo tvrdí, že lže. A…

Sep 5

Miloš Zeman o plošných opatřeních v Česku: Prezident kritizuje nošení roušek

eXtra.cz

Miloš Zeman se v předtočeném rozhovoru pro televizi Prima vyjádřil k zavedeným opatřením proti šíření koronaviru. Roušky by podle prezidenta měly být povinné jen v ohniscích a na ostatních místech dobrovolné.

Aug 25

Miloše Zemana operují: Prezident si zlomil pravou ruku

eXtra.cz

Miloš Zeman (75) je nyní na operaci v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. O nešťastném pádu, který způsobil zlomeninu pravé ruky informoval na Twitteru jeho mluvčí Jiří Ovčáček. Prezident ale údajně není ohrožen na životě. Z důvodu…

Dec 31

Prezident Miloš Zeman poslal občanům Česka vzkaz: Radujte se ze života

eXtra.cz

U příležitosti posledního dne roku 2019 řada lidí hodnotí uplynulé měsíce a zároveň přeje do nového roku. Nejinak tomu dnes je i u prezidenta Miloše Zemana. Ten prostřednictvím sociálních sítí poslal občanům České republiky hezké přání.

Oct 7

Prezident Zeman k výsledkům voleb: Bičování v české politice končí!

eXtra.cz

Česko má za sebou volby do obecních zastupitelstev a třetiny Senátu. Prahu ovládla ODS v závěsu s Piráty a propadlo hnutí ANO, které však zvítězilo ve všech dalších velkých městech. "Není to na šampaňské ani sebevraždu," hodnotí výsledky…

Jul 18

Zeman si přijde měsíčně na 250 tisíc: Merkelová je na tom podstatně hůř a co ostatní prezidenti?

eXtra.cz

Prezident České republiky Miloš Zeman (73) si měsíčně přijde na plat kolem 250 tisíci korun. To znamená, že ze středoevropských politiků má v porovnání s průměrnou mzdou ve své zemi nejvyšší plat. Jak jsou na tom finančně ostatní politici?

Oct 12

Prezident Miloš Zeman vrávoral u řečnického pultu. Jak na tom je?

eXtra.cz

Prezident Miloš Zeman na tom není dobře. Nové záběry ukazují, jak vrávorá a potřebuje pomoc od ostatních.

Aug 27

Pije, kudy chodí! Prezident Miloš Zeman konečně přiznal, jak to má s tvrdým alkoholem

eXtra.cz

Často se objevují názory, že máme na Hradě alkoholika, který za své činy nenese odpovědnost. Miloš Zeman prý pije hodně a rád. Dvaasedmdesátiletý státník nyní přiznal, jak to má s alkoholem ve skutečnosti.

Jun 3

Prezident Miloš Zeman laškoval s manželkou Vratislava Mynáře: Můj člun je pro dva, Alex!

eXtra.cz

Pořád na to ten chlap má! Nebo alespoň umí vytvářet takový dojem! Podívejte se, jaké triky prezident Zeman vybalil na holku svého kamaráda. Moderátorka TV Barrandov Alex Mynářová jen cudně klopila oči.

Jun 1

Máte opravdu rádi prezidenta Miloše Zemana? NEVOLTE HO! Zachráníte mu tak život

eXtra.cz

Náročná cesta do Číny odhalila, že zdravotní stav Miloše Zemana se neustále zhoršuje. Pokud ho máte opravdu rádi, tak ho nevolte. Ten muž musí odpočívat, práce pro Českou republiku ho neskutečným způsobem zmáhá.

Nov 3

10 nejvýživnějších hlášek našeho pana prezidenta Miloše Zemana!

eXtra.cz

Prezidentem by měl být člověk moudrý, charismatický a pokorný. Člověk, který půjde ostatním příkladem a díky kterému se občané této republiky budou hrdě hlásit ke své národnosti. Co si budeme povídat, s Mildou to byl těžký přešlap.