English

Na palici. Darebáci a tuneláři se smějí slušným lidem. Rozhodnutí soudu je regulérní výsměch do tváří poškozených. Zeman a Babiš promluvili k H-Systemu. A toto nám řekli čeští politici

ParlamentniListy.cz

ANKETA Prezident republiky Miloš Zeman uvedl, že rozhodnutí Nejvyššího soudu v kauze H-Systemu společně s dalšími rozsudky vyvolává vážné pochybnosti o kvalitě i lidskosti českého soudního systému. Je připraven se setkat s předsedou…

More from ParlamentniListy.cz

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v pondělí dne 26. prosince 2022 ve 13.00 hodin.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v neděli dne 26. prosince 2021ve 13.00 hodin.

Nov 28

Hrad: Prezident republiky jmenoval předsedu vlády

Prezident Zeman jmenoval dne 28. listopadu 2021 prof. Petra Fialu do funkce předsedy vlády ČR.

Nov 26

Hrad: Prezident republiky jmenuje předsedu vlády

Podle informací ošetřujícího lékaře profesora Miroslava Zavorala bude prezident republiky Miloš Zeman v sobotu dne 27. listopadu 2021 propuštěn z Ústřední vojenské nemocnice v Praze na zámek v Lánech.

Nov 25

Hrad: Prezident republiky jmenuje předsedu vlády

Prezident republiky Miloš Zeman jmenuje v pátek dne 26. listopadu 2021 ve 12:00 hodin na zámku v Lánech Petra Fialu do funkce předsedy vlády.

Nov 5

Hrad: Prezident republiky hovořil s předsedou vlády

Prezident republiky Miloš Zeman hovořil v pátek dne 5. listopadu 2021 z Ústřední vojenské nemocnice prostřednictvím telefonního spojení s předsedou vlády Andrejem Babišem.

Oct 12

Hrad: Prezident republiky jmenoval předsedu Krajského soudu v Brně

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval na základě návrhu ministryně spravedlnosti, podle § 104 odst. 1 zákona č. 6/2002 Sb., o soudech a soudcích, přísedících a státní správě soudů a o změně některých dalších zákonů (zákon o soudech a…

Dec 25

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky v sobotu dne 26. prosince 2020 ve 13:00 hodin.

Dec 1

Hrad: Prezident republiky jmenoval předsedu ÚOHS

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval v úterý dne 1. prosince 2020 podle § 1 odst. 3 zákona č. 273/1996 Sb., o působnosti Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, ve znění zákona č. 250/2014 Sb., JUDr. PhDr. Petra Mlsnu, PhD., předsedou…

May 19

Hrad: Prezident jmenuje předsedu Nejvyššího soudu

Prezident Zeman jmenuje předsedu Nejvyššího soudu České republiky.

Dec 23

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve čtvrtek dne 26. prosince 2019 ve 13:00 hodin.

Sep 2

Hrad: Prezident republiky blahopřál předsedovi vlády

Prezident Zeman blahopřál Andreji Babišovi k 65. narozeninám i k zastavení trestního stíhání.

Jul 27

Hrad: Prezident republiky kondoloval tuniskému předsedovi parlamentu

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v pátek dne 26. července 2019 kondolenční telegram předsedovi parlamentu Tuniské republiky Mohamedu Ennaceurovi.

May 13

Hrad: Prezident jmenoval předsedu Krajského soudu v Ostravě

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval předsedu Krajského soudu v Ostravě

Dec 21

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve středu dne 26. prosince 2018 ve 13:00 hodin.

Sep 17

Hrad: Prezident republiky jmenuje předsedu Nejvyššího správního soudu

Prezident republiky Miloš Zeman jmenuje v úterý dne 18. září 2018 předsedu Nejvyššího správního soudu.

Sep 16

Prezident republiky podpořil stěžovatele v kauze H-System

Prezident republiky Miloš Zeman v pátek dne 14. září 2018 zaslal Ústavnímu sodu České republiky nevyžádanou intervenci do předmětného řízení formou tzv. Amicus curiae brief, podporující v řízení před Ústavním soudem České republiky…

Jul 31

Na Hrad přijdou předsedové soudů, Zeman chce mluvit o H-Systemu

Předsedové Ústavního soudu (ÚS) Pavel Rychetský a Nejvyššího soudu (NS) Pavel Šámal se dnes odpoledne sejdou s prezidentem Milošem Zemanem. Na konzultaci je pozval, aby s nimi probral kauzu společnosti H-System. Zeman kritizoval rozhodnutí…

Jun 5

Hrad: Prezident republiky jmenuje předsedu vlády

Prezident Zeman jmenuje na Pražském hradě Andreje Babiše premiérem.

Dec 5

Hrad: Prezident republiky jmenuje předsedu vlády

Prezident republiky Miloš Zeman jmenuje ve středu dne 6. prosince 2017 ve 13.00 hodin na Pražském hradě Andreje Babiše do funkce předsedy vlády.