English

Autům na parkovištích v Hradci Králové někdo navrtává nádrže

Novinky.cz

Kriminalisté v Hradci Králové pátrají po pachateli, který na parkovištích navrtává nádrže u automobilů. Majitelům z aut vyteklo dohromady zhruba 160 litrů pohonných hmot. Policisté zaznamenali již osm poškozených nádrží od začátku září.

More from Novinky.cz

Jan 5

Policie: Muž na nádraží v Hradci zavraždil 14letého chlapce kuchyňským nožem

Novinky.cz

Kriminalisté v pátek obvinili 32letého muže z Hradce Králové z vraždy 14letého chlapce. Dítě podle vyšetřovatelů napadl po hádce kuchyňským nožem na vlakovém nádraží, našli ho v kolejišti. Muži hrozí až výjimečný trest, soud ho na podnět…

Jan 4

Muž zadržený v Hradci Králové je podezřelý z vraždy dítěte. Zaútočil na nádraží

Novinky.cz

Policie v Hradci Králové dopadla dvaatřicetiletého muže, který je podezřelý z vraždy dítěte na místním hlavním železničním nádraží. Po pachateli policie pátrala od čtvrteční půl šesté večerní. Jak uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová,…

Oct 18

Policie obvinila muže ze znásilnění školačky v Hradci Králové

Novinky.cz

Policie zadržela 34letého muže, kterého obvinila ze znásilnění školačky v Hradci Králové, na další dívku měl podle policie zaútočit. Muž již sedí ve vazbě.

Nov 15

Patnáctiletý chlapec v Hradci Králové pobodal mladého muže

Novinky.cz

Patnáctiletý mladík pobodal podle policie v sobotu v Hradci Králové 20letého muže. Ten byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice. Obviněnému hrozí až čtyři roky za mřížemi.

Aug 27

Mužem roku je student z Hradce Králové

Novinky.cz

Vítězem soutěže Muž roku 2021 se v Náchodě stal 25letý student Lukáš Vyšehrad z Hradce Králové. Na druhém místě skončil dvaadvacetiletý konzultant a student Jiří Perout z Jestřebí u Blanska. Třetí příčku obsadil sedmadvacetiletý vedoucí…

Apr 29

Banda chuligánů měla zkopat muže v Hradci Králové. Policie hledá svědka s videem

Novinky.cz

Podezření z drsného útoku ve výrazné přesile vyšetřují kriminalisté v Hradci Králové. Třicetiletý muž vyhledal v nemocnici pomoc poté, kdy ho podle jeho výpovědi napadla v Šimkových sadech parta zhruba osmi chlapců pubertálního věku. Byl…

Apr 16

Muž s nožem a panenkou v podpaží vyhrožoval v Hradci Králové policistům

Novinky.cz

Podnapilý muž s nožem v ruce vyhrožoval minulý víkend policistům v Hradci Králové. Policie přijela v neděli do stanového městečka, kde žije část královéhradeckých bezdomovců, vyšetřovat spor muže a ženy. Alkoholem posílený muž jim na…

Aug 21

Do babyboxů v Hradci Králové a Liberci kdosi odložil chlapce

Novinky.cz / Domácí

V královéhradeckém babyboxu kdosi v noci na středu odložil novorozeného chlapce. Hoch vážící 3290 gramů byl zabalen v bílé dece a podle všeho byl v pořádku. Druhý chlapec byl odložen do babyboxu v Liberci.

Jul 3

Muže na nádraží v Hradci Králové přejel poslední vagon rychlíku

Novinky.cz

Rychlík Ještěd ve stanici Hradec Králové ve středu odpoledne srazil 28letého muže v kolejišti. Zdravotničtí záchranáři muže odvezli do traumacentra hradecké fakultní nemocnice. Muž byl při příjezdu policie při vědomí.

Jun 12

Pár hodin po skončení zákazu řízení muž ujížděl policistům v Hradci Králové rychlostí 110 km/h

Novinky.cz

Čtyři hodiny po skončení zákazu řízení ujížděl v noci na středu 33letý řidič policejní hlídce Hradcem Králové rychlostí až 110 km/h. Po dopadení přiznal, že před jízdou vypil dva panáky rumu. Test na drogy však odmítl.

Mar 27

Policie dopadla útočníka, který prostřelil muži v Plzni montérky

Novinky.cz

Policie v noci na středu zadržela 36letého muže, po kterém pátrala od minulého čtvrtka v souvislosti se střelbou v Plzni. Střelec je nyní v policejní cele a kriminalisté ho budou vyslýchat. Následně rozhodnou z čeho bude obviněn.

Apr 26

Policie dopadla muže, který cyklistce hrozil stříkačkou a pak ji znásilnil

Novinky.cz

Ostravští policisté zadrželi ve čtvrtek 27letého muže podezřelého z úterního znásilnění ženy na cyklostezce ve Vratimově. Muž cyklistku podle policistů zastavil a donutil ji k pohlavnímu styku, když jí před tím hrozil injekční stříkačkou.…

Mar 8

Policie dopadla ženu podezřelou z vraždy dítěte nalezeného v Praze

Novinky.cz

Pražští kriminalisté obvinili 34letou ženu z vraždy novorozence, který byl nalezen ve středu v panelovém domě ve Stodůlkách. Na případu policisté dále pracují.

Jul 13

Policie dopadla muže, který pěstí srazil kolemjdoucího v metru

Novinky.cz

Policie dopadla muže, který minulý týden v pražském metru napadl a okradl kolemjdoucího. Chytila i jeho kumpána, který útoku přihlížel, a dívku, která se s nimi pohybovala. Informoval o tom ve čtvrtek policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Mar 21

Policie dopadla muže podezřelého z přepadení herce Šimčíka

Novinky.cz

Policie v pondělí dopadla muže, který je podezřelý, že v březnu přepadl herce Pavla Šimčíka. U výslechu se sotva propuštěný recidivista k činu přiznal.

Oct 27

Policie dopadla nebezpečnou ženu, která v minulosti pobodala muže

Novinky.cz

Policisté na Berounsku zadrželi ženu, která v úterý utekla svému opatrovníkovi v Praze. Policie ji označila jako nebezpečnou, protože v minulosti napadla muže nožem. Žena je z rozhodnutí soudu v ochranném léčení.

Jun 24

Policie dopadla hledaného nebezpečného muže

Novinky.cz

Havlíčkobrodští policisté odvolali pátrání po sedmadvacetiletém muži, který ve středu utekl ze zdravotnického zařízení v Havlíčkově Brodě.

Feb 15

Policie po sedmnácti letech dopadla hledaného muže

Novinky.cz

Pětačtyřicetiletý muž, kterému se od roku 1999 dařilo unikat policii, je za mřížemi. Ve vězení si už začal odpykávat pětiletý trest za majetkovou trestnou činnost.

Oct 29

Německá policie dopadla vraha čtyřletého chlapce

Německá policie zadržela 32letého muže podezřelého z únosu a zabití čtyřletého chlapce. Podle vyšetřovatelů se muž při výslechu ke zmíněným činům přiznal.

Feb 3

Policie dopadla muže, který házel na auta na dálnici špalky

www.novinky.cz

Policisté dopadli pachatele čtvrtečního házení dřeva na projíždějící auta na dálnici D1 na Olomoucku. Je jim 32letý muž z Přerovska. Na úterní tiskové konferenci to oznámili zástupci policie. Muž poničil 28 aut, jeden člověk byl zraněn.…