English

Petr Štěpánek dostal prostor před kamerami ČT, aby se prý mohl bránit. Jenže to dopadlo zcela jinak. Divák totiž viděl tohle

ParlamentniListy.cz

Hudebník a spisovatel Petr Štěpánek, zakládající člen Alternativy pro Česko i ODS, je podle představ hnutí ANO ideálním kandidátem do Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Netají se tím, že by rád zrušil veřejnoprávní Českou televizi.…

More from ParlamentniListy.cz

Apr 20

Mádlová (ANO): Mimořádná nespokojenost občanů České republiky s vládou Petra Fialy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k průzkumu o spokojenosti občanů ČR s vládou Petra Fialy.

Feb 23

Babka (ANO): Odvolání Rady České televize jako celku rozhodně není v plánu pětikoalice

Projev na 53. schůzi Poslanecké sněmovny 23. února 2023 k novele zákona o České televizi a Českém rozhlase.

Oct 16

Česká televize? Bruselská. Vymalováno. Dvořák teď může klidně spát. Po Kellnerově tragické smrti... Petr Štěpánek říká: Přestat to platit!

ParlamentniListy.cz

„Více Bruselu, Berlína, další umírání naší suverenity, Green Deal, další genderové třeštění i nevídaný útok na vlastní peněženky,“ vypočítává v souvislosti s výsledky voleb hudebník Petr Štěpánek. Na adresu ČT, které vyčítá její postoj při…

Oct 5

Štěpánek (TSS): Alibi pro Českou televizi

Haleluja! Česká televize na prahu volebního týdne z ničeho nic zjistila, že pravicová formace Trikolora Svobodní Soukromníci (TSS) má volební potenciál 7 procent, a proto jejího zástupce pozve do poslední předvolební superdebaty.

Aug 14

Politické celebrity proti České republice. Korupce? Neschopnost? Petr Štěpánek o kauze, která nás stála 11 miliard

PRAŽSKÁ KAVÁRNA Hostem Pražské kavárny bude Petr Štěpánek a tématem některé nevábné momenty historie českých mediálních rad.

Aug 3

Štěpánek (TSS): K čemu je Česká televize?

Komentář na facebookovém profilu ke koncesionářským poplatkům

Apr 30

Štěpánek (Trikolóra): Další stížnost na Českou televizi

ParlamentniListy.cz

Kdybychom měli soudit podle zpravodajství ČT, tak zdaleka nejvýznamnějšími politiky České republiky jsou předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a předseda STAN Vít Rakušan.

Feb 17

Štěpánek (Trikolóra): Milá Česká televize!

ParlamentniListy.cz

Všiml jsem si, že je teď Tvojí běžnou praxí, že zveš na různé akce. Naposledy na demošku Milionu chvilek proti zvolení Stanislava Křečka ombudsmanem. To je moc fajn.

Feb 1

Hnisavý vřed České televize. Běs, propagandistiští gauneři. Protičeská, bruselská instituce. Eurobolševická úderka dovede Petra Štěpánka pobavit

ParlamentniListy.cz

ROZHOVOR „ČT je zcela závislá, nikoli česká, nýbrž protičeská, bruselská instituce,“ říká hudebník a člen Trikolóry Petr Štěpánek, který televizi také označuje za „zdeformovanou“ a „poškozenou“. A ptá se: „To snad lidé kritičtí k praxi či…

Dec 1

Petr Štěpánek: Absolutní nevkus České televize

Dne 29. 11. 2019 ve 20:05 odvysílala Česká televize na svém kanálu ČT1 pořad s názvem Sametové stopy aneb 30 let svobody ve 30 obrazech, jenž se věnoval krizi v České televizi z přelomu let 2000 – 2001.

Oct 26

Petr Štěpánek: Česká televize nehraje fér

Je to nádherná ukázka toho, že když se chce, tak to jde, a když se nechce, tak to nejde. O čem hovořím? V tomto případě o způsobu, jakým vykonávají svou práci dva zahraniční zpravodajové České televize.

Oct 17

Petr Štěpánek: ANO - Podle skutků poznáte je

Nedávno jsem napsal: „Nikoli podle řečí, ale podle skutků poznáte je. Příští týden se mají v poslanecké sněmovně schvalovat výroční zprávy Rady České televize.

Feb 6

Petr Štěpánek: Rada České televize zasluhuje odvolání

ParlamentniListy.cz

Česká televize dlouhodobě neplní povinnosti, které jí ukládá zákon.

Dec 22

Petr Štěpánek: Česká televize a dvojí metr na bezvýznamnost

ParlamentniListy.cz

Ve středu v poslanecké sněmovně opět proběhla jedna naprosto bezvýznamná událost, totiž volba jednoho člena Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, dozajista naprosto bezvýznamného orgánu.

Oct 25

Štěpánek: Další pochybení České televize

ParlamentniListy.cz

Občas v nadsázce říkám, že Česká televize je zločinecká organizace, neboť namísto seriózního zpravodajství a publicistiky servíruje diváků za jejich povinný poplatek pokleslou propagandu.

Oct 9

Štěpánek: Stížnost na Českou televizi

ParlamentniListy.cz

Na adresu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a Rady České televize jsem odeslal tuto stížnost.

Sep 24

Petr Štěpánek: Stížnost na Českou televizi

ParlamentniListy.cz

Postup redaktorů České televize je nejen v rozporu s kodexem ČT, ale dokonce přímo se zákonem.

Jul 17

Vyhodit Českou televizi do vzduchu, odsoudil Petr Štěpánek včerejší vysílání o Trumpovi a Putinovi

ParlamentniListy.cz

Bylo vysílání České televize ohledně helsinského summitu Trump-Putin objektivní? Názory se různí. Petr Štěpánek, někdejší člen ODS a Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, si to rozhodně nemyslí. A navrhuje radikální řešení.

Feb 28

ČT je zločinecká organizace. Podminovat a stisknout čudlík. Zeman a Babiš? No, zrovna oni... Není to „Česká televize“, to je lež, nakládá Petr Štěpánek

ParlamentniListy.cz

ROZHOVOR Na budově na Kavčích horách je napsáno Česká televize. Podle Petra Štěpánka, bývalého místopředsedy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, je to lež jako věž. Kdyby tahle televize byla opravdu česká, hájila by zájmy českých…