English

ANO bodovalo v krajských městech kromě Prahy

Novinky.cz

Přesně ve 14:00 se v sobotu po celé České republice uzavřely hlasovací místnosti. Skončily volby do obecních zastupitelstev a na třetině území do horní parlamentní komory. V krajských městech krom Prahy a Liberce zvítězilo hnutí ANO.

More from Novinky.cz

Oct 18

Babiš odsoudil bezohlednost demonstrantů v centru Prahy, Zeman pochválil zásah

Novinky.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) je podle svých slov v šoku z toho, jak bezohlední a sobečtí jsou někteří občané, kteří nedodržují opatření vlády proti šíření covidu-19 a ohrožují sebe i ostatní. Těmito slovy komentoval demonstraci sportovních…

Jul 16

V centru Prahy vzniknou nové tramvajové zastávky

Novinky.cz / Domácí

Praha hodlá vybudovat na vltavském nábřeží v centru města nové zastávky, případně rozšířit některé stávající na úkor automobilové dopravy. Opatření se má týkat pravého břehu Vltavy a oblasti Malé Strany, uvedl náměstek pro dopravu Adam…

Mar 6

Severské inspirace v samotném centru Prahy

Už v pětadvaceti - po vysoké škole - realizoval scénu pro operu v Národním divadle. Ale je už potřetí i autorem scény televizních přenosů z udílení filmových cen - Český lev. Výsledek mohou televizní diváci posoudit už tuto sobotu.

Feb 13

Pod mostem v centru Prahy našli mrtvolu

Novinky.cz

Pražští kriminalisté vyšetřují od čtvrtečního dopoledne nález mrtvého muže, jehož tělo leželo v parku pod Mánesovým mostem. Podle předběžných závěrů policie lze vyloučit cizí zavinění.

Nov 21

V centru Prahy shořel autobus

Novinky.cz

Dvě jednotky hasičů likvidovaly ve středu večer požár autobusu soukromého dopravce v centru Prahy. Plameny poškodily také přilehlý dům. Škoda činí odhadem půl druhého milionu.

Oct 13

V centru Prahy našli ve Vltavě mrtvolu

Novinky.cz

V neděli okolo poledne si lidé v centru Prahy všimli lidského těla, plovoucího po hladině Vltavy. Případem se zabývají kriminalisté.

Sep 20

Hroznýš se v centru Prahy ukryl do podvozku

video.novinky.cz

Neobvyklý zásah mají za sebou strážníci z odchytové služby v Praze. Z katalyzátoru auta zaparkovaného v centru odchytli hroznýše královského, který se proti tomu statečně bojoval.

Jun 11

Batman skákal po autě v centru Prahy

Novinky.cz

Po obnažujících se cizincích na soše Jana Husa řešili pražští strážníci dalšího zahraničního návštěvníka, který pro změnu v masce batmana běžel po autě. Strážníci ho zadrželi a předali policii.

Feb 28

Bezdomovci v nočním centru Prahy

video.novinky.cz

I když Česko svírá mrazivé počasí, noclehárny v Praze zatím nejsou zaplněny. Organizace Naděje každý večer vyráží do terénu, aby nabídla lidem bez přístřeší teplý nápoj, jídlo, možnost přenocování a případné ošetření. Bezdomovci jsou často…

Feb 23

Provoz tramvají v centru Prahy zkolaboval

Novinky.cz

Provoz tramvají v centru Prahy v pátek odpoledne paralyzovala prasklá kolej. Tramvaje nemohou odbočovat z Lazarské ulice na Karlovo náměstí, ani projíždět Myslíkovou ulicí. Vyplývá to z informací na webu pražského dopravního podniku. Podle…

Jan 7

Strážníci se v centru Prahy střetli s tramvají

Novinky.cz

Střet služebního vozu městské policie zablokoval v neděli večer provoz ve Vinohradské ulici v centru Prahy. Dva strážníci skončili v nemocnici.

Dec 21

V centru Prahy nefungovaly semafory

Novinky.cz

V centru Prahy přestaly ve čtvrtek odpoledne zhruba na hodinu fungovat semafory. Problém se týkal velmi frekventovaných ulic Žitné, Sokolské a Mezibranské, uvedla pražská policejní mluvčí Andrea Zoulová. Před křižovatkami se tvořily dlouhé…

Dec 5

Mikulášská show v centru Prahy

Po celé České republice v úterý do podvečerních ulic vyráží Mikulášové, andělé a čerti. Jinak tomu není ani na Staroměstském náměstí v Praze, kde jsou pro děti připraveny od 16 hodin připraveny různé soutěže.

Aug 25

Babiš se pustil do primátorky Krnáčové kvůli stavbě v centru Prahy

Novinky.cz

Zastavět piazzettu před pražským hotelem InterContinental nebo na nábřeží u Vltavy vybudovat Zlaté vejce? Podle šéfa hnutí ANO Andreje Babiše jde v obou případech o špatný nápad.

Jun 22

V centru Prahy se střílelo

Novinky.cz

Několik policejních hlídek vyráželo ve čtvrtek večer na pražské Vinohrady, odkud byla hlášena střelba. Incident se obešel bez zranění, podle policie do něj byli zapojeni tři lidé.

May 31

Minibus v centru Prahy ucpal podjezd

Novinky.cz

Minibus ucpal ve středu odpoledne podjezd v centru Prahy. Přestože k případu vyrazil vyprošťovací jeřáb, řidiči se nakonec podařilo vycouvat.

Apr 25

V centru Prahy se omylem postřelil muž

Novinky.cz

V úterý dopoledne se v Celetné ulici v centru Prahy postřelil muž legálně drženou zbraní. Na místě události ho ošetřili záchranáři a následně převezli do jedné z pražských nemocnic, jeho stav je stabilizovaný.

Nov 13

V centru Prahy umrzl bezdomovec

Novinky.cz

Mrazivá noc a alkohol zřejmě stojí za smrtí 31letého bezdomovce, kterého našli v neděli ráno mrtvého na Karlově náměstí v Praze. Strážníci se ho ještě snažili oživit, ale bez úspěchu.

Jun 14

V centru Prahy hořela střecha domu

Novinky.cz

V centru Prahy v úterý večer zasahovali hasiči u požáru střechy pětipatrové budovy. Evakuováno muselo být více než 50 lidí.

Sep 18

Netopýr v centru Prahy byl nakažený vzteklinou

Novinky.cz / Domácí

V Česku byl poprvé po deseti letech potvrzen výskyt vztekliny u netopýra. Výsledek laboratorního vyšetření v pátek virus ukázal u kusu netopýra večerního nalezeného v Riegrových sadech v Praze. Informoval o tom mluvčí Státní veterinární…