English

Patrový Wrightbus Streetdeck FCEV se pyšní vodíkovými palivovými články

Auto.cz

Společnost Wrightbus rozvíjí svůj projekt patrového městského autobusu s vodíkovými palivovými články již několik let a model Street deck FCEV je prozatím jeho poslední evolucí.

More from Auto.cz

Nov 12

Patrový Wrightbus Streetdeck FCEV se pyšní vodíkovými palivovými články

Auto.cz

Společnost Wrightbus rozvíjí svůj projekt patrového městského autobusu s vodíkovými palivovými články již několik let a model Street deck FCEV je prozatím jeho poslední evolucí.

Jun 12

Největší flotilu patrových autobusů na bioplyn mají v Nottinghamu

Auto.cz

Společnost Nottingham City Transport má ve svém vozovém parku 53 patrových autobusů Scania ADL Enviro400CBG City na bioplyn.

May 22

Truck Surf Hotel to je Mercedes-Benz Actros proměněný v patrový hotel

Auto.cz

Těžký nákladní automobil s luxusní obytnou nástavbou není v dnešní době ničím překvapujícím, ale tento Mercedes-Benz Actros se výrazně odlišuje od tradičních řešení těchto vozidel.

Apr 25

Patrové městské autobusy MAN poprvé u protinožců

Auto.cz

V australském Sydney začalo nedávno jezdit 38 nových patrových městských autobusů postavených na nízkopodlažním šasi MAN A95.

Mar 18

Prohlédněte si nejnovější patrový autokar Setra S 531 DT v úžasné galerii

Auto.cz

Setra patří mezi tradiční výrobce patrových autobusů a svůj vrcholný model v jeho nejnovější podobě prezentuje prostřednictvím více než stovky fotografií.

Feb 8

Volvo Buses uvádí nový podvozek pro patrové autobusy

Auto.cz

Společnost Volvo Buses představila nový podvozek B8L s motorem Euro 6. Novinka cílí především na asijské a tichomořské trhy, kde bude využívá pro stavbu velkokapacitních patrových autobusů.

Oct 18

Neoplan vzpomíná na Kelly Family a jejich patrový kloubový Jumbocruiser

Auto.cz

Neoplan v letošním roce v rámci oslav významného jubilea svého patrového autokaru Skyliner připomíná jeho výjimečné verze, z nichž k těm nejvýjimečnějším rozhodně patří kloubový Jumbocruiser.

Aug 12

Scania a její patrové CNG autobusy pro Nottingham

Auto.cz

Nottingham proslavila po celém světě legenda o Robinu Hoodovi a nyní se toto anglické město hodlá zviditelnit i největší flotilou CNG autobusů na světě.

Jul 12

Setra S 531 DT: Nová generace luxusního patrového autokaru nastupuje

Auto.cz

Setra patří mezi tradiční výrobce patrových zájezdových autobusů od počátku osmdesátých let dvacátého století a nyní uvádí jejich čtvrtou generaci, která je zároveň zástupcem její vrcholné modelové řady.

Jun 27

Neoplan Skyliner Roadyacht: Patrový autobus z roku 1971 jako luxusní silniční jachta

Auto.cz

Neoplan Skyliner z počátku sedmdesátých let si dnes zaslouží pozornost již ve své standardní podobě, ale po proměně v obytné vozidlo pojmenované Roadyaycht se jedná o skutečně výjimečný stroj.

May 8

Neoplan Skyliner: Patrový elegán oslavil významné jubileum

Auto.cz

Společnost MAN Truck & Bus připomíná milník v historii značky Neoplan, která patří pod její křídla a oslavuje 50 let od okamžiku, kdy opustil první patrový autokar Skyliner výrobní závod.

Nov 14

Neoplan Skyliner: 100 luxusní patrových autokarů pro Řím

Auto.cz

Společnost MAN Truck & Bus Italia podepsala rámcovou smlouvu s dopravní společnosti Cotral Spa na dodávku rovné stovky patrových autobusů Neoplan Skyliner.

Nov 10

Volvo B5LHC: Patrový městský hybrid nejen pro Londýn

Auto.cz

Volvo Buses představilo na Euro Bus Expo v Birminghamu patrový městský autobus B5LHC s hybridním pohonným systémem a karoserií od společnosti Wrightbus.

Sep 17

MAN a patrové městské autobusy pro Singapur

Auto.cz

Společnost MAN Truck & Bus je dodavatelem podvozků pro nízkopodlažní patrové autobusy, které jsou využívány v městské hromadné dopravě v Singapuru.

Sep 12

Neoplan, Setra, Van Hool a VDL: Patrový autobusový luxus (+video)

Auto.cz

Patrové autokary patří k nejatraktivnějším zástupcům autobusů pro dálkovou dopravu. V Evropě se jejich výrobě v současnosti věnují značky Neoplan, Setra, Van Hool a VDL.

Mar 24

Honda předala vodíkové Clarity prvnímu zákazníkovi

Auto.cz

Rok poté, co se začala prodávat vodíková Toyota Mirai, se na japonském trhu objevuje její konkurent od Hondy. Papírově vypadá lépe, ale je dražší.

Mar 22

Hyundai vyvíjí nový vodíkový automobil

Auto.cz

Korejci příští rok představí nový vůz na vodíkové palivové články. Měl by být cenově dostupnější než současný model na bázi SUV ix35.

Feb 16

Riversimple: Britský vodíkový sporťák se odhaluje

Auto.cz

Společnost Riversimple se připravuje na premiéru svého nového dvoumístného vozu s palivovými články.

Nov 14

Honda zrychluje: Vyvíjí 10AT, 4motorový elektrosporťák, nové PHEV a FCEV

Auto.cz

Rok 2015 byl se smrští novinek pro Hondu do značné míry přelomový, nikoli však ojedinělý. V podobném tempu pojede minimálně do konce desetiletí.

Sep 11

BMW i5 bude vodíkový crossover

Auto.cz

Mnichovská automobilka zacílí svůj třetí ekologický model i5 na svého bavorského rivala Audi Q6. Místo akumulátorů ale bude mít nádrž na vodík.