English

Wagenbauanstalt staví jen jedno auto ročně. Letos to bylo jedinečné Porsche 911 Turbo

Auto.cz

Wagenbauanstalt se prezentuje jako nejmenší výrobce v Německu, což má demonstrovat skutečnost, že jeho brány opustí jen jeden automobil ročně. Základem toho posledního se stalo Porsche 911 Turbo z roku 1993.

More from Auto.cz

Jan 15

Gemballa GTR 8XX Evo-R s výkonem přes 800 koní bylo původně Porsche 911 Turbo

Auto.cz

Německý specialista na Porsche si opět vzal do parády model 911 Turbo a výsledkem je kreace, která svým vzhledem plně odpovídá stylu značky Gemballa a nabízí samozřejmě i extrémní výkony.

Oct 31

S Porsche Panamera GTS v Bahrajnu: Za červenou do basy a krásný okruh

Auto.cz

Porsche nám na chvíli půjčilo Panameru GTS. Na dost netradičním místě a nádherném okruhu.

Sep 20

Jízda na kole rychlostí přes 200 km/h? Za Porsche Cayenne Turbo se povedlo 217,7 km/h!

Auto.cz

Porsche se po čtyřiceti letech opět zapojilo do překonávání rychlostních rekordů v jízdě na kole. Neil Campbell se díky tomu stal nejrychlejším Evropanem na jízdním kole.

May 4

Porsche Cayenne i Panamera mají dorazit jako kupé a Macan bude elektrický

Auto.cz

Porsche v posledních letech prakticky neustále rozšiřuje svou nabídku a hodlá v tom i nadále pokračovat. V plánu mají být kupé s technikou modelových řad Cayenne i Panamera a také elektromobily.

May 2

Porsche Cayenne rozšiřuje nabídku o plug-in hybrid. Je výkonnější než 911 GTS!

Auto.cz

Nejnovější varianta SUV ze Zuffenhausenu kombinuje vidlicový šestiválec s elektromotorem o kombinovaném výkonu 340 kW, čímž překonává třeba 911 GTS.

Nov 12

Jízdní dojmy s Porsche Panamera Sport Turismo a Turbo S E-Hybrid: Větší pozadí je v kurzu!

Auto.cz

Porsche se s panamerou trefilo zákazníkům do vkusu a je načase opět trochu rozvířit vody luxusního segmentu. Co byste řekli variaci na téma kombi? Jmenuje se honosně Sport Turismo.

Sep 12

Porsche Cayenne Turbo je údajně ještě více 911 v SUV

Auto.cz

Světovou premiérou na 67. mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem přebírá nové Porsche Cayenne Turbo vrcholné postavení v rámci své modelové řady.

Jul 27

Porsche zahájilo výrobu modelu Panamera Sport Turismo

Auto.cz

Porsche začátkem tohoto týdne spustilo ve svém závodě v Lipsku výrobu kombíků Panamera Sport Turismo. První vozy již mají mířit ke svým majitelům.

Jun 8

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series má 27 koní k dobru

Auto.cz

Porsche Exclusive Manufactur odhalilo slibovanou novinku. Jedná se o vymazlenou verzi kupé 911 Turbo S s lehkým výkonovým bonusem.

Feb 24

Nejsilnější verzí Porsche Panamera se stává hybrid. Nabídne 680 koní!

Auto.cz

Nová hybridní panamera dokáže svými parametry konkurovat leckterému supersportu. Zrychlí z 0-100 km/h za 3,4 sekundy a jede maximální rychlostí 310 km/h.

Nov 8

Porsche Panamera může být vaše. Za 10 sekund

Auto.cz

Očekáváte, že luxusní auto za miliony bude chráněné proti zlodějům jako Fort Knox? Ale kdeže, zloděj se může dostat do Porsche Panamera dřív, než vy najdete po kapsách klíče.

Sep 1

Porsche Panamera: Výroba první generace skončila

Auto.cz

Podobu druhé generace Porsche Panamera již známe. Ta první se v Lipsku vyráběla do 30. srpna letošního roku.

Jul 10

Porsche Panamera: Slibované kombi a karmínové GTS očima grafiků

Auto.cz

Druhá generace Porsche Panamera dostane verzi kombi a pochopitelně nebude chybět ani karmínové GTS. Takto si je představují nezávislí grafici.

Jun 7

Porsche Panamera: Druhá generace na spadnutí

Auto.cz

Panamera zastupuje firmu Porsche ve třídě luxusních limuzín od roku 2009. Pod její kapotou lze najít šesti a osmiválcové motory. Již brzy se dočkáme příchodu druhé generace modelu.

Apr 23

Video: Porsche Panamera v tuzingu

Auto.cz

Drahá luxusní auta mají tu výhodu, že si je nemohou dovolit po výrazné individualizaci bažící mladíci. Ale najdou se občas i výjimky...

Dec 1

Porsche 911 Turbo a 911 Turbo S 2016: Facelift přináší 20 koní navíc

Auto.cz

Porsche představuje modernizované verze přeplňovaného vrcholu řady 911. Plochý šestiválec nyní disponuje 540, respektive 580 koňmi.

Oct 28

Porsche Macan GTS má 360 koní a 500 N.m, stovku zvládne za 5 sekund (+video)

Auto.cz

Verze GTS výkonově spadá mezi Macan S a Macan Turbo. Prodej v Německu byl zahájen právě dnes a v přepočtu vůz stojí téměř dva miliony korun.

Jan 28

Porsche chystá ostřejší model Boxster Club Sport, bude lehčí než GTS

www.auto.cz

Porsche Boxster GTS je již tak ostré sportovní náčiní, odlehčená verze Club Sport však touží zajít ještě dále. Očekávat ji můžeme příští rok.

Jan 23

Porsche Cayenne zhubne a zrychlí

www.auto.cz

Porsche Cayenne má být ve své třetí generaci jedním z nejsportovnějších a nejrychlejších SUV na trhu a svými výkony se hodlá vyrovnat i připravovanému Bentley Bentayga.

Jan 14

Porsche Cayenne Turbo S: Nejostřejší osmiválec má 419 kW a 800 N.m

www.auto.cz

Faceliftované Porsche Cayenne druhé generace se představilo už loni v červenci. Verze Turbo S ale v modernizovaném SUV dosud chyběla. Zuffenhausen to napravuje v Detroitu.