English

Bílá tma na D1, ve směru na Prahu stojí kolony. Jeďte opatrně, apelují policisté na řidiče

Na páteřní dálnici D1 dnes opět nastaly komplikace. Krátce před 14. hodinou Policie ČR varovala před sněhovou bouří. Snížená viditelnost panuje na dálnici i po 16. hodině, ve směru na Prahu je omezený provoz. Podle předpovědi má intenzita…

More from EuroZprávy.cz / Zprávy z domova

Oct 10

Dálnici D1 uzavřela nehoda několika kamionů u Prahy

EuroZprávy.cz

Čtyři vozidla se v úterý po poledni srazila na páteřní dálnici D1 ve směru do hlavního města. Policie ji musela uzavřít, na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému.

Sep 13

Dálnice D1 na Brno stojí na dvou místech kvůli nehodám. Zemřel jeden člověk

EuroZprávy.cz

Ke dvěma vážným nehodám, které si vyžádaly uzavření komunikace, došlo během středečního dopoledne na dálnici D1 ve směru na Brno. Informovali o nich zasahující hasiči. Nejméně jeden člověk při incidentech zemřel.

Aug 16

D1 byla u Brna uzavřená ve směru na Prahu. Havarovalo několik vozidel

EuroZprávy.cz

Na dálnici D1 u Brna došlo během středečního dopoledne k hromadné nehodě. Na místo vyrazily všechny složky integrovaného záchranného systému. Dálnice byla ve směru na Prahu uzavřená, jezdilo se po objízdných trasách.

Jul 24

Dopravu na D1 komplikuje hromadná nehoda za Brnem. Srazilo se pět aut

EuroZprávy.cz

Hromadná nehoda komplikuje během pondělního dopoledne dopravu na páteřní dálnici D1. Za Brnem se ve směru na Prahu srazilo několik vozidel. Na místě zasahují složky integrovaného záchranného systému.

May 5

Dálnici D1 ve směru na Prahu zablokovala nehoda kamionů

EuroZprávy.cz

Na 8. kilometru dálnice D1 se ve čtvrtek dopoledne srazily dva kamiony, které zcela zablokovaly dopravu ve směru na Prahu. Krátce po 11 byl provoz některými jízdními pruhy obnoven. Serveru EuroZprávy.cz to sdělila policejní mluvčí Vlasta…

Apr 18

Nehodou skončila honička na dálnici D8. Ve směru na Prahu ji policisté uzavřeli

EuroZprávy.cz

Policisté museli během úterního dopoledne kvůli okolnostem uzavřít dálnici D8 na území Ústeckého kraje. Honička s pronásledovaným řidičem totiž skončila dopravní nehodou.

Dec 16

Nehoda kamionu odpoledne zablokovala dálnici D1

Nehoda kamionu zablokovala dnes odpoledne dálnici D1 na Novojičínsku. Směr na Brno byl na téměř čtyři hodiny neprůjezdný. ČTK to řekla mluvčí moravskoslezské policie Eva Michalíková. Kamion podle ní havaroval pravděpodobně vinou počasí.

Dec 12

Dálnici D1 uzavřela nehoda kamionu, příčinou zřejmě počasí

EuroZprávy.cz

Dálnice D1 je kvůli nehodě kamionu na Karvinsku ve směru na Polsko uzavřena. Technika havarovanou soupravu vyprošťuje. Zatím není jasné, jak dlouho omezení potrvá. Příčinou nehody bylo asi počasí, v Moravskoslezském kraji od neděle vydatně…

Sep 29

Dálnice D1 byla ve směru na Prahu uzavřena kvůli požáru vozu

Dálnice D1 byla na 183. kilometru ve směru na Prahu dnes odpoledne asi hodinu uzavřena kvůli požáru vozu, poté se jezdilo jedním jízdním pruhem. Tvořily se kolony, jezdilo se odklonem po souběžné silnici.

Apr 28

D1 na Prahu je neprůjezdná kvůli požáru kamionu

Dálnice D1 ve směru na Prahu je uzavřená kvůli požáru kamionu na 127. kilometru mezi Měřínem na Žďársku a Velkým Beranovem na Jihlavsku.

Feb 14

Provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu zastavila nehoda

Dálnice D1 směrem na Prahu je po nehodě na 94. kilometru průjezdná jedním jízdním pruhem. Vyplývá to z informací Národního dopravního informačního centra (NDIC). Dodávka tam narazila do nákladního auta po 09:30, provoz byl blokovaný skoro…

Jan 27

Hromadná nehoda kamionu a několika osobních aut zablokovala dálnici na Brno

Nehoda kamionu a sedmi osobních aut dnes ráno asi na tři hodiny uzavřela dálnici D52 za Pohořelicemi na Brněnsku ve směru na Brno. Při nehodě se dva lidé zranili. Policie dopravu odkláněla přes sjezd 23 na Pohořelice a Židlochovice, poté…

Nov 22

Provoz na D1 na Brno zastavila na pět hodin nehoda na 124. kilometru

Provoz dálnice D1 na Vysočině byl dnes přes pět hodin ve směru na Brno zastavený kvůli hromadné nehodě na 124. kilometru. Podle mluvčí police Dany Čírtkové havarovala tři nákladní auta a osobní auto. Nikdo se nezranil, potvrdil ČTK mluvčí…

Nov 20

Dálnici D10 dnes ráno uzavřela ve směru na Prahu nehoda čtyř osobních aut

Dálnici D10 dnes ráno zhruba na hodinu mezi exity 3 a 10 uzavřela ve směru na Prahu nehoda čtyř osobních aut, jeden člověk utrpěl vážné zranění. Před 8:30 už byl úsek průjezdný jedním pruhem, řekl ČTK policejní mluvčí Pavel Truxa.

Oct 13

Dálnice D1 je po nehodě ve směru na Prahu uzavřená

Dálnice D1 u Mirošovic je ve směru na Prahu na 22. kilometru uzavřená, osobní auto narazilo do svodidel.

Oct 12

Na dálnici D1 po nehodě zkolabovala doprava

Dálnici D1 na 208. kilometru ve směru od Vyškova na Brno dnes po ránu asi na 5,5 hodiny uzavřela nehoda dodávky, kamionu a cisterny, doprava kolabovala. Jeden z řidičů byl těžce zraněný, v místě zasahoval vrtulník. ČTK to řekla mluvčí…

Aug 17

Dálnice D5 je ve směru na Prahu uzavřena

Dálnici D5 ve směru na Prahu uzavřela u Boru na Tachovsku nehoda osobního a nákladního auta.

Jun 30

Dálnici D1 ve směru na Ostravu uzavřela nehoda kamionu

Dálnici D1 na 218. kilometru za Rousínovem ve směru na Ostravu uzavřela před 19:45 nehoda nákladního auta, které narazilo do svodidel. Policisté dopravu odkláněli na 216. kilometru, auta se vracela zpět na 226. kilometru.

Jun 15

Dálnice D1 na Prahu byla neprůjezdná kvůli nehodě

Dálnice D1 byla dnes za Velkým Meziříčím ve směru na Prahu asi 1,5 hodiny neprůjezdná kvůli havárii cisterny, dodávky a osobního auta. Při nehodě se zranil spolujezdec v osobním autě.

Jun 3

Nehoda na D10 zablokovala dálnici ve směru na Prahu

eurozpravy.cz

Dálnici D10 u Tuřic na Mladoboleslavsku dnes ráno uzavřela dopravní nehoda, jeden člověk je zraněný.