English

Česko zasypal sníh. Z D1 se stalo parkoviště, hrozí dopravní kolapsy

EuroZprávy.cz

Dopravu ve Česku komplikuje dnes ráno místy vytrvalé sněžení, které snižuje dohlednost. Silnice v nižších polohách pokrývá převážně rozbředlý sníh a v některých úsecích navíc namrzají. Mnoho z nich je tak průjezdných s velkou opatrností.

More from EuroZprávy.cz

Jul 24

Dopravu na D1 komplikuje hromadná nehoda za Brnem. Srazilo se pět aut

EuroZprávy.cz

Hromadná nehoda komplikuje během pondělního dopoledne dopravu na páteřní dálnici D1. Za Brnem se ve směru na Prahu srazilo několik vozidel. Na místě zasahují složky integrovaného záchranného systému.

Jul 22

Na dálnici D1 u Brna aktuálně komplikují provoz nehody. Řidiči se zdrží

EuroZprávy.cz

U Brna komplikují v sobotu provoz na D1 dopravní nehody. Dálnice je sice průjezdná, ale jen jedním pruhem. Tvoří se tak mnohakilometrové kolony, v nichž se řidiči zdrží desítky minut.

Dec 16

Sněhová kalamita komplikuje provoz v celém Česku, na D1 kolabovala doprava

EuroZprávy.cz

Sněžení dnes od rána komplikovalo dopravu na řadě míst republiky, zejména na východě země. Provoz na silnicích především na Vysočině a Moravě brzdily ráno nehody a kamiony uvízlé v kopcích. Některé silnice byly pro kamiony uzavřené.…

Oct 12

Na dálnici D1 po nehodě zkolabovala doprava

Dálnici D1 na 208. kilometru ve směru od Vyškova na Brno dnes po ránu asi na 5,5 hodiny uzavřela nehoda dodávky, kamionu a cisterny, doprava kolabovala. Jeden z řidičů byl těžce zraněný, v místě zasahoval vrtulník. ČTK to řekla mluvčí…

Feb 8

Sníh komplikuje dopravu. D1 ucpaly kamiony, stojí vlaky i autobusy, kolabuje D8

EuroZprávy.cz

Na mnohých místech v Česku napadlo v noci na dnešek až 15 centimetrů prachového sněhu. Nejvíc nasněžilo na pomezí středních a východních Čech nebo v Jeseníkách a Orlických horách. Uvedl Český hydrometeorologický ústav na twitteru. Sníh…

Jan 14

Sníh a vítr opět komplikují dopravu, kamiony měly problémy i na D1

Sněžení a silný vítr dnes ráno dál komplikovaly silniční dopravu v Česku. Zejména v horských polohách a na Vysočině se tvořily sněhové jazyky. Silnice byly často sjízdné jen s nejvyšší opatrností, k dříve uzavřeným úsekům přibylo několik…

Dec 3

Sněžení komplikuje dopravu. D1 u Brna stojí kvůli nehodě kamionu, desítky dalších kolizí

EuroZprávy.cz

Dálnice D1 u Brna ve směru na Ostravu je kvůli vyprošťování nákladního vozu po nehodě uzavřena, sjíždí se na exitu Devět křížů. Dopravu v kraji komplikuje sníh, staly se desítky nehod. Mezi Drnovicemi a Podomím na Vyškovsku je zavřená…

Mar 18

Kamiony komplikují dopravu na Harrachov, policie je odstavuje

Kamiony mířící na česko-polský hraniční přechod Harrachov-Jakuszyce komplikují dopravu v Libereckém kraji. Policie kamiony odstavuje podél silnice I/10 a pouští je postupně tak, aby zachovala průjezd městy. Kamiony už stojí i v odstavném…

Mar 16

Na D1 se v omezení porouchal kamion, kolona má přes 12 kilometrů

Policie ráno na půl hodiny uzavřela dálnici D1 ve směru na Prahu na 95. kilometru. Na úseku, který je od minulého týdne omezen kvůli stavebním opravám, se porouchal kamion. Ten bylo nutné odtáhnout.

Oct 18

Potíže na D1. Dopravu komplikuje srážka cisterny s kamionem

Dopravní nehoda dvou kamionů u Ostrovačic na Brněnsku dnes zhruba na čtyři hodiny uzavřela dálnici D1 ve směru z Prahy na Brno. Kolize se obešla bez zranění, vyplývá z informací jihomoravské policie a hasičů.

Jan 18

Sníh a náledí komplikují dopravu, havarovaný kamion zablokoval dálnici D11

Dálnici D11 ve směru na Hradec Králové zablokovala dnes ráno na 54. kilometru na Kolínsku nehoda kamionu. Podle policie nebyl nikdo zraněn.

Jan 4

D1 má opět problémy. Dopravu komplikuje sníh

Na Vysočině místy sněží. Silnice jsou podle silničářů s opatrností sjízdné. Ředitelství silnic a dálnic upozorňuje na kluzkou dálnici D1, na které má dnes večer začít odstraňování dočasných svodidel na čtyřkilometrovém úseku u Humpolce.

Dec 11

Dopravní kalamita v Česku: D1 je kvůli sněhu uzavřena, stojí silnice na Vysočině

Silnice na Vysočině jsou kvůli mokrému sněhu a náledí místy obtížně sjízdné. Před 20:45 policisté uzavřeli dálnici D1 ve směru na Prahu mezi 141. a 125. kilometrem.

May 3

Dálnici D1 z Prahy do Brna kvůli nehodě stála

Loket (Benešovsko) - Dálnici D1 uzavřela dnes odpoledne na 67. kilometru ve směru z Prahy na Brno zhruba na 40 minut hromadná nehoda. Podle hasičů se srazilo šest vozidel, podle policie pět.

Apr 26

Dopravu na Slovensko komplikuje nehoda, problém mohou mít kamiony

Ostrava - Především řidiči kamionů, kteří aktuálně míří na Slovensko a pro přepravu využívají frekventovanou trasu přes Mosty u Jablunkova, slovenské město Čadca a následně Žilinu, by měli zvolit objízdnou trasu. Na slovenské straně bude…

Mar 19

Doprava v Česku kolabuje. Nabourané kamiony, autobusy a hromadné nehody ucpaly D1, D7 i D11

EuroZprávy.cz

Ostrava - Na dálnici D1 mezi exity na Butovice a Hladké Životice na Novojičínsku se ráno stala hromadná dopravní nehoda sedmi aut. Podle dostupných informací jde o kolizi dvou kamionů a dalších pěti osobních vozidel. Nehody ale ucpávají i…

Aug 5

Motorkáři míří do Brna na Velkou cenu. Nehody na D1 komplikují dopravu

Brno - Cestu motocyklových fanoušků na dnešní kvalifikaci Velké ceny silničních motocyklů komplikují dopravní problémy.

Aug 18

Vážná nehoda komplikuje dopravu na dálnici D1 u Prahy, tři zranění

Praha - Vážná nehoda na D1 blokuje vjezd do Prahy. U Chodova se ve čtvrtek ráno srazila dodávka a nákladní auto, při nehodě se zranili tři lidé, na dálnici přistával vrtulník.

Jun 6

Prasata na dálnici. Dopravu na D1 zastavila nehoda kamionu

Přerov - Dálnici D1 u Stříbrnice na Přerovsku ve směru z Vyškova na Kroměříž uzavřela v pondělí dopoledne nehoda kamiónu převážejícího prasata.

Nov 10

Dálnice D1 stojí na 210. kilometru směrem na Prahu kvůli nehodě dvou kamionů

Holubice (Vyškovsko) – Komplikace jsou hlášeny z dálnice D1. Na 210. kilometru směrem na Prahu dálnice úplně stojí. Kdy bude provoz obnoven, zatím není jisté.