English

Dakar 2019, ohlasy Čechů: První den se nevyhrává

Auto.cz

Všichni čeští startující na Rallye Dakar 2019 dosáhli cíle první etapy. Z pohledu výsledkového se nejvíce dařilo Tomáši Kubienovi, který skončil třetí ve čtyřkolkách, naopak technické problémy potkaly Martina Prokopa.

More from Auto.cz

Jan 22

Rallye Dakar 2019: Prokop – poloosa, zraněná ruka a sportovní gesto

Auto.cz

S rukou zraněnou v průběhu jedné z etap a s myšlenkami, co nachystat nového pro další ročník, se vrátil do republiky Martin Prokop. Šestým místem v kategorii automobilů se v Jižní Americe postaral o nejlepší český výsledek v dějinách…

Jan 21

Rallye Dakar 2019: Macík a Brabec už plánují další ročník

Auto.cz

Trojice Martin Macík s navigátorem Františkem Tomáškem a mechanikem Lukášem Kalankou ze sedlčanského týmu Big Shock Racing ve žlutém liazu vybojovala druhé místo v půlmaratonu na Rallye Dakar 2019.

Jan 17

Rallye Dakar 2019, cíl: Prokop nejúspěšnější Čech. Historické šesté místo!

Auto.cz

Posádka Martin Prokop a Jan Tománek (Ford) dokončila 41. ročník Rallye Dakar na šestém místě v kategorii automobilů.

Jan 16

Rallye Dakar 2019, 9. etapa: Loprais a Prokop září

Auto.cz

Čeští jezdci Aleš Loprais a Martin Prokop si v předposlední etapě 41. ročníku Rallye Dakar 2019 vylepšili svoje umístění. Loprais (Tatra) skončil čtvrtý v etapě a patří mu pátá příčka v průběžném pořadí mezi kamiony.

Jan 16

Rallye Dakar 2019, aktuálně: Favorité ze hry, Prokop píše historii

Auto.cz

Tři výrazné osobnosti letošního 41. ročníku Rallye Dakar jsou ze hry. Do boje o stupně vítězů již nezasáhnou motocyklisté Brit San Sunderland, Nizozemec Adrien van Beveren a automobilový jezdec Stéphane Peterhansel z Francie.

Jan 16

Rallye Dakar 2019, 8. etapa: Loprais i Prokop drží pozice

Auto.cz

Šesté místo obsadil Martin Prokop (Ford) v osmé etapě 41. ročníku Rallye Dakar v kategorii automobilů. S pohmožděným zápěstím levé ruky dokázal udržet sedmou pozici v aktuálním pořadí.

Jan 14

Rallye Dakar 2019, 7. etapa: Bude zraněný Prokop pokračovat?

Auto.cz

Český jezdec Martin Prokop (Ford) obsadil sedmé místo v sedmé etapě 41. ročníku Rallye Dakar a udržel sedmou příčku v průběžném pořadí. Otázkou je, zda bude dál pokračovat, protože si po skoku z velké duny poranil obě ruce.

Jan 5

Rallye Dakar 2019: Prokop měl na cestě zpoždění

Auto.cz

Tým MP-Sports dorazil do dějiště Dakaru 2019 Po komplikované a více než 24 hodin dlouhé cestě dorazila výprava dvaadvaceti členů do Limy, centra 41. ročníku Rallye Dakar.

Dec 28

Rallye Dakar 2019: Macík nechce zmatkovat a skákat

Auto.cz

Nejmladší český jezdec za volantem kamionu na Rallye Dakar 2019 Martin Macík má před sebou zajímavé výzvy. V dosud posledním dokončeném ročníku skončil na pátém místě.

Jan 8

Dakar 2018 – 3. etapa: Klymčiw v bezvědomí, zářili Macík a Prokop

Auto.cz

Pilot kamionu Martin Macík byl díky čtvrtému místu v kategorii kamionů nejlépe umístěným Čechem ve třetí etapě čtyřicátého ročníku Rallye Dakar.

May 20

Rallye Český Krumlov po 1. etapě: Kopecký má klid

Auto.cz

Na čtvrté vítězství celkově a třetí v řadě na Rallye Český Krumlov útočí Jan Kopecký a Pavel Dresler.

Jan 14

Jedenáctá etapa Rallye Dakar 2017: Prokop a Klymčiw útočí na elitní desítku

Auto.cz

Automobilový jezdec Martin Prokop se na Rallye Dakar 2017 umístil podruhé za sebou v elitní desítce.

Dec 20

České želízko v ohni pro Dakar 2017: Martin Prokop pojede s Fordem Raptor

Auto.cz

Prokopův pick-up pro Dakar 2017 je poháněn pětilitrovým osmiválcem z Mustangu. Uspěje?

Jan 26

Online rozhovor s Martinem Prokopem. Jak to bylo na Dakaru?

Auto.cz

Kolegové z redakce iSport připravují na dnešní odpoledne chat s účastníkem Dakaru a MS v rallye, Martinem Prokopem. Akce vypukne už ve dvě hodiny!

Jan 10

Rallye Dakar 2016: Jak je to s penalizacemi na Dakaru?

Auto.cz

Na facebooku pan Jaroslav Joklík, několikanásobný účastník Dakaru v kabině kamionu Liaz nasdílel článek, ve kterém tohle téma rozvedl Tomáš Kocanda, publicista, který deset let podrobně sleduje kategorii motocyklů na Rallye Dakar a…

Jan 10

Dakar živě: Martin Kolomý popisuje nehodu v sedmé etapě (rozhovor)

Auto.cz

Martin Kolomý z týmu Tatra Buggyra Racing se kvůli nehodě v sedmé etapě propadl na celkové sedmnácté místo letošního Dakaru. Vyzpovídali jsme jej po dojetí do bivaku v argentinské Saltě.

Jan 10

Výsledkový servis Rallye Dakar: 7. etapa - Macík útočil, Kolomý boural

Auto.cz

S liazkou jedoucí Martin Macík byl nejlepším českým jezdcem v sedmé etapě Rallye Dakar 2016. Ta zavedla účastníky soutěže z Uyuni v Bolívii do argentinské Salty, kde bude v neděli 10. ledna den odpočinku,

Jan 5

Výsledkový servis Rallye Dakar: 2. etapa - Ostrý začátek Prokopa

Auto.cz

Skvělé deváté místo obsadil Martin Prokop ve druhé etapě Rallye Dakar 2016. Za vítězem etapy Sebastienem Loebem zůstal o pouhých čtyři a půl minuty.

Mar 16

Video: Martin Prokop na Rallye Mexico 2015

www.auto.cz

Český rallyeový jezdec Martin Prokop se pochlubil povedeným videoklipem z mexické rallye, třetího podniku letošního ročníku šampionátu WRC.

Jan 8

Rallye Dakar, 5. etapa: Macík vynechal kontroly, Kolomý převrátil Tatru

www.auto.cz

Včerejší etapa zavedla účastník 37. ročníku Rallye Dakar z Copiapa do chilského přístavu Antofagasta. Jedná se o první ze čtyř letošních etap, ve které je vypsaná shodná trasa i vzdálenost pro všechny čtyři kategorie současně.