English

Zásadní slova prezidenta Zemana: Klausova prezidentská kandidatura, další rána šéfovi NÚKIB a také Chovancovu „ministerstvu pravdy“

ParlamentniListy.cz

Další Týden s prezidentem na TV Barrandov s Jaromírem Soukupem přinesl jako vždy mnoho zajímavých postřehů. Zazněly názory na státní rozpočet, „kauzu Huawei“, i na téma hodnocení euroatlantických vztahů.

More from ParlamentniListy.cz

Jan 14

Hrad: Prezident republiky vystoupí v pořadu „S prezidentem v Lánech“

Prezident republiky Miloš Zeman vystoupí v pořadu „S prezidentem v Lánech“.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v pondělí dne 26. prosince 2022 ve 13.00 hodin.

Oct 24

Prezident zdravého životního stylu. Janeček podpisy nemá, pořád ale plánuje, co na Hradě změní

Českou republiku brzy čeká volba hlavy státu, která bude již třetí přímou volbou, v níž rozhodnou sami občané. Do souboje o Hrad se chce zapojit také matematik a miliardář Karel Janeček, který je jedním z devatenácti dosud potvrzených…

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v neděli dne 26. prosince 2021ve 13.00 hodin.

Dec 25

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky v sobotu dne 26. prosince 2020 ve 13:00 hodin.

Dec 23

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve čtvrtek dne 26. prosince 2019 ve 13:00 hodin.

Oct 31

Jiří Vyvadil: Jaromír Jágr by byl skvělým prezidentem…

Tak nám zase vylezli naši staří známí samozvanci a ztroskotanci a začali opět nestoudně útočit na Jaromíra Jágra. Jakým že to právem se odvážil neodmítnout vyznamenání od prezidenta Zemana, když své vyznání dával najevo číslem 68 na zádech…

Sep 12

Jaromír Petřík: Prezident Miloš Zeman o „oduznání“ Kosova

Uznání Kosova je velkou morální kaňkou naší země, které prosadil snad nejhorší ministr naší vlády za celou naši historii Karel Schwarzenberg společně s tehdejším předsedou vlády Mirkem Topolánkem.

Aug 5

Jiří Ovčáček bude mít vlastní pořad na TV Barrandov. Bude to sranda, vzkazuje

ParlamentniListy.cz

VÍME PRVNÍ Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček bude mít víc práce. Nepůjde však o činnost na Hradě, Zemanův mluvčí bude moderovat vlastní televizní pořad na stanici Barrandov, kterou vlastní Jaromír Soukup. Zjistily to ParlamentníListy.cz.

Apr 16

Jiří Paroubek: Majitel pidiTV Barrandov Soukup na Hrad?

Chtělo by se dodat piditelevize, zato však s obřími dluhy...

Feb 1

Jiří Paroubek: Dokdy bude prezident chodit do TV Barrandov?

Nechci se v tuto chvíli již příliš zabývat vážnou ekonomickou situací Soukupovy mediální skupiny. Podle informací, které zveřejnila ČT v programu 168 hodin, je ve vážném stavu. Společnost „Barrandov – Televizní studio, a. s.“, která je…

Dec 21

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve středu dne 26. prosince 2018 ve 13:00 hodin.

Dec 11

Hrad: Prezident republiky přijal Jiřího Langa

Prezident republiky Miloš Zeman přijal v úterý dne 11. prosince 2018 na Pražském hradě Jiřího Langa, ředitele Národního bezpečnostního úřadu a ředitele Bezpečnostní informační služby v letech 2003 - 2016.

May 21

TV Barrandov pořád řídím já, říká Jaroslav Tvrdík. Peníze od CEFC stále nedorazily, ale Zeman ho za Hrad vysílá na akci do Číny

Jaroslav Tvrdík i přes své současné problémy neztrácí důvěru prezidenta republiky. Ten jej vysílá na další čínskou misi. Píší o tom Lidové noviny.

Apr 25

Nový pořad TV Barrandov: ZÁCHRANÁŘI

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov přichází s další programovou novinkou. Již v pondělí 30. dubna se na obrazovkách objeví nový pořad Záchranáři, ve kterém nebude nouze o napětí, silné příběhy a…

Apr 5

Nový pořad TV Barrandov – Týden podle Jaromíra Soukupa

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov přichází s další novinkou. Generální ředitel a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media již brzy představí svůj nový pořad Týden podle Jaromíra…

Feb 6

Jaromír Petřík: Staří a nevzdělaní zvolili Miloše Zemana prezidentem

Uvedené „motto“ jsme před volbami našeho prezidenta často viděli a slyšeli v mainstreamových médiích. A nyní je na titulkách mainstreamu opět.

Mar 27

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě náměstka ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka

Prezident Miloš Zeman dnes jednal s náměstkem ministra průmyslu a obchodu Jiřím Havlíčkem. Jiřího Havlíčka navrhl panu prezidentovi premiér Bohuslav Sobotka jako kandidáta na nového ministra průmyslu a obchodu. Pan prezident na schůzce…

Feb 15

TV Barrandov startuje nový pořad Týden s prezidentem

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských televizních stanic TV Barrandov oznamuje start nového publicistického formátu. Od března se na jejích obrazovkách objeví pravidelný diskusní pořad s prezidentem ČR Milošem Zemanem.