English

Hokejové Brno hlásí posilu, přivábilo zkušeného obránce Michálka

iDNES.cz / Sport

Hokejisty Komety Brno posílil šestatřicetiletý obránce Zbyněk Michálek. Dlouholetý hráč NHL a držitel dvou medailí z mistrovství světa působil naposledy v minulé sezoně v pražské Spartě.

More from iDNES.cz / Sport

Jun 6

Návrat po třech letech. Hokejisty Komety Brno povede Pokorný

iDNES.cz / Sport

Hlavním koučem hokejové Komety Brno místo Jaroslava Modrého bude Kamil Pokorný, který se vrátil do klubu po třech letech a měl být asistentem. Modrý opustil moravský klub z rodinných důvodů v pondělí, nyní Kometa na svém webu oznámila…

May 3

Švýcaři přivezou na České hokejové hry do Brna dvě posily z NHL

www.idnes.cz

Dvě posily z NHL zařadil trenér švýcarských hokejistů Patrick Fischer do nominace na České hry v Göteborgu a Brně. Počítat může s obránci Timem Bernim z Columbusu a Janisem Moserem z Arizony. V kádru je i devětatřicetiletý útočník Andres…

Apr 4

Do hokejových Českých Budějovic se vracejí obránci Pýcha a Štich

www.idnes.cz

Obránci Pavel Pýcha a David Štich se vracejí do Českých Budějovic. Oba přicházejí do Motoru z Mladé Boleslavi, ve staronovém působišti podepsali dvouletou smlouvu, Štich navíc s opcí. Jihočeši o tom informovali na klubovém webu.

May 24

Hokejisty Brna posílí reprezentační obránce Mozík a slovenský útočník Kollár

iDNES.cz / Sport

Dalšími posilami hokejové Komety Brno jsou reprezentační obránce Vojtěch Mozík a slovenský útočník Andrej Kollár, který má na kontě rovněž starty za národní tým. Osmadvacetiletý Mozík se do české nejvyšší soutěže vrací z KHL, kde…

Dec 22

Hokejisty Komety Brno posílil slovenský útočník Dávid Bondra

iDNES.cz / Sport

Slovenský hokejový útočník Dávid Bondra se stal posilou Komety Brno. Osmadvacetiletý syn mistra světa z roku 2002 a dvojnásobného nejlepšího střelce NHL Petera Bondry naposledy působil v KHL v dresu čínského Kunlunu. Smlouvu podepsal do…

Dec 12

Přes Aljašku do NHL a Číny. Teď sní obránce Šustr o hokejovém MS

iDNES.cz / Sport

Poznal blahobyt v NHL i pochyby na farmě, které zaháněl třeba v umělecké dílně. V aktuální sezoně zase Andrej Šustr zjišťuje, jak se žije v Číně nebo v ruských hotelech. „Už se mi stalo, že jsem spadl z postele. Třeba před zápasem s Omskem…

Apr 30

Hokejový Neymar. V NHL se vysmívají divadelním pádům finského obránce

iDNES.cz / Sport

Simulovat v hokeji je ostuda. A v zámořské NHL obzvlášť. Přesto se finský obránce Esa Lindell z Dallasu v nočním zápase play off proti St. Louis (3:4) neovládl a předvedl sérii tří přifilmovaných pádů, za které sklidil posměch od fanoušků…

Jan 26

Můj cíl? Na konci sezony mít titul s Brnem, říká obránce Michálek

iDNES.cz / Sport

Trénink hokejistů Komety Brno skončí, ale obránce Zbyněk Michálek si ještě přidává. Na zápěstí má hodinky, po ledě krouží podle nich. „Abych měl zápřah a odpočinek a nejezdil tam jen tak. Aby to mělo hlavu a patu,“ vysvětlí 36letý bek.

Jan 19

Hokejové Brno hlásí posilu, přivábilo zkušeného obránce Michálka

iDNES.cz / Sport

Hokejisty Komety Brno posílil šestatřicetiletý obránce Zbyněk Michálek. Dlouholetý hráč NHL a držitel dvou medailí z mistrovství světa působil naposledy v minulé sezoně v pražské Spartě.

Jun 26

Hokejový obránce Pyrochta vyrazil na první nováčkovský kemp NHL

iDNES.cz / Sport

Tréninky na ledě i v posilovně, testování, pohovory, ale také výživový seminář a nakonec zápas budoucích hvězd. Takový je program hokejového obránce Filipa Pyrochty na nováčkovském kempu týmu NHL Nashville Predators.

May 7

Hokejový obránce Pyrochta míří do NHL, na dva roky se upsal Nashvillu

iDNES.cz / Sport

Jednadvacetiletý hokejový obránce Filip Pyrochta se po dvou sezonách v extraligovém Liberci bude stěhovat zpět do zámoří. Na dva roky se upsal týmu Nashville Predators.

May 1

Raketový vzlet. A teď chce hokejový obránce Pyrochta nabrat směr NHL

iDNES.cz / Sport

Liberecký kouč Filip Pešán ho s oblibou přirovnává k Radimu Šimkovi. A opravdu, příběh hokejového obránce Filipa Pyrochty se skutečně skládá z podobných střípků, byť na rozdíl od svého předchůdce prošel všemi mládežnickými reprezentačními…

Oct 23

Hokejový obránce Polák bude v NHL pokračovat v dresu Toronta

iDNES.cz / Sport

Zkušený hokejový obránce Roman Polák bude v NHL dál pokračovat v barvách Toronta. Jedenatřicetiletý bek se s Maple Leafs domluvil na podmínkách roční smlouvy, která mu vynese 1,1 milionu dolarů. Klub to oznámil na svém webu.

May 26

Směr NHL! Komu se to podaří, žasne hokejový obránce Šulák

iDNES.cz / Sport

Do znojemského zimáku se opíraly srpnové paprsky, domácí gólman Schwarz si stěžoval, že z vedra a potu se mu na prstech dělají varhánky. A Libor Šulák v úvodním duelu Ligy mistrů proti Mnichovu nasázel hattrick, po němž přistály na ledě…

May 1

Z KHL do NHL. Hokejový obránce Jeřábek se na rok upsal Montrealu.

iDNES.cz / Sport

Obránce české hokejové reprezentace Jakub Jeřábek podepsal v NHL coby nedraftovaný volný hráč roční smlouvu s Montrealem. Opouští tak KHL, kde oblékal dres Podolska.

Feb 2

Krize hokejové Komety. Brno může šmahem přijít o všechno

iDNES.cz / Sport

Padá Kometa, přejte si něco. Fanoušci brněnského klubu by ze všeho nejraději zastavili sešup klubu, který po skvělém vstupu do sezony mnozí pasovali do role jednoho z největších favoritů na extraligový titul.

Nov 23

Hokejisty Komety Brno posílí slovenský útočník Miklík

iDNES.cz / Sport

Hokejisty brněnské Komety posílí bývalý slovenský reprezentační útočník Michal Miklík, který naposledy působil v Košicích. Informaci přinesl na svém webu košický celek, Kometa zatím zprávu nepotvrdila.

Jul 3

Nehokejová příprava hokejisty NHL: Vojnov jde na tři měsíce do vězení

hokej.idnes.cz

Ruský hokejista Vjačeslav „Sláva“ Vojnov stráví kvůli napadení manželky tři měsíce ve vězení. Součástí dohody mezi státním zástupcem a obviněným hráčem Los Angeles Kings je tříletá podmínka.

Apr 29

Hokejový obránce Kempný odchází z Komety Brno do Omsku

hokej.idnes.cz

Český hokejový reprezentant Michal Kempný opouští Kometu Brno a v příští sezoně působit v ruském Omsku. Informaci agentury Tass potvrdil i Kempného zástupce Aleš Volek.

Apr 27

Hokejisty Komety Brno by měl od příští sezony trénovat Hadamczik

hokej.idnes.cz

Novým trenérem hokejistů Komety Brno by se měl stát bývalý reprezentační trenér Alois Hadamczik. Nahradit by měl Vladimíra Kýhose, s nímž vedení klubu neprodloužilo smlouvu.