English

Porsche Cayman GT4 Rallye vrací svou značku na tratě soutěží

Auto.cz

Porsche se chce vrátit do rallye, v němž má na svém kontě řadu úspěchů. Základem nového závodního speciálu je model Cayman GT4 Clubsport.

More from Auto.cz

Jan 21

Porsche Cayman GT4 Rallye vrací svou značku na tratě soutěží

Auto.cz

Porsche se chce vrátit do rallye, v němž má na svém kontě řadu úspěchů. Základem nového závodního speciálu je model Cayman GT4 Clubsport.

Nov 29

Porsche 911 GT2 RS Clubsport míří s výkonem 700 koní na závodní okruhy

Auto.cz

Porsche 911 generace 991 sice již pomalu odchází ze scény, ale nechce se jen tak v tichosti vytratit a mezi její poslední verze uvedené na trh se proto zařadí náležitě extrémní model 911 GT2 RS Clubsport.

Aug 9

Porsche Cayman GT4 Clubsport je Cayman pro rallye: Kdy se objeví na závodních tratích?

Auto.cz

Porsche odhalilo extrémní verzi svého Caymanu pojmenovanou GT4 Clubsport. Cílem je účast v automobilových soutěžích.

Apr 23

Nové Porsche 911 GT3 RS má čas z Nürbugringu. Je to další rekord

Auto.cz

Porsche stanovilo 16. dubna s novým 911 GT3 RS na Severní smyčce Nürburgringu další rekord v kategorii sportovních vozů s homologací pro silniční provoz.

Sep 5

Porsche 911 GT3 RS se převléklo do barev Gulfu a zrezlo. Ale jenom naoko!

Auto.cz

Někdy stačí málo. Jen převléct sporťák do zajímavé barevné kombinace s efekty a je o publicitu postaráno. Právě tohle udělali Neidfaktor s moderní devětsetjedenáctkou od Porsche.

Jul 16

Porsche 911 GT3 RS s manuálem není utopie. Řešení existuje, stojí však balík

Auto.cz

Při koupi exkluzivní 911 GT3 si můžete vybrat mezi manuální převodovkou a samočinnou dvouspojkovou PDK. Ještě výkonnější varianta GT3 RS ale již na výběr nedává. Ne každý je ale ochoten smířit se pouze s převodovkou PDK.

Oct 31

Rally klasika: Václav Pech, Porsche 911 GT3 RS a sexy spolujezdkyně

Auto.cz

V tomhle videu je všechno potřebné: zkušený mistr volantu, rychlé auto, ale také 93-60-88 s dlouhýma nohama v lodičkách a hlubokým výstřihem.

Aug 10

Porsche Cayman GT4 jako modýlek auta v životní velikosti

Auto.cz

Pro většinu smrtelníků je jediným zhmotněním snu o sporťáku od Porsche přesný model v měřítku. Ale co byste řekli na takovou hračku ve skutečné velikosti?

Jan 28

Lego: Postavte si Porsche 911 GT3 RS. I s kamufláží

Auto.cz

Auta z Lega už jsou trošku otřepané téma, tak zase v Dánsku vymysleli něco, čím na sebe upoutali pozornost. Můžete si postavit maskovanou 911.

Dec 1

Porsche 911 GT3 RS a Cayman GT4: To nejlepší v nabídce (+video)

Auto.cz

Pokud chcete Porsche, s nímž si užijete maximální zábavu na závodním okruhu i oblíbené klikaté silnici pak má tu nejlepší možnou volbu představovat 911 GT3 RS nebo Cayman GT4.

Nov 20

Porsche Cayman GT4 Clubsport je jen pro závodní dráhy (+video)

Auto.cz

Porsche podle plánu představuje nové provedení nejostřejšího Caymanu současnosti, které je určeno výhradně pro použití na závodních tratích.

Oct 7

Porsche Cayman GT4 Clubsport míří do Los Angeles

Auto.cz

Porsche potvrzuje uvedení další verze modelu Cayman. Tentokrát se bude jednat o čistokrevný závodní stroj.

Mar 23

Video: Walter Röhrl a Porsche Cayman GT4

www.auto.cz

Dvojnásobný světový šampión rallye a testovací jezdec automobilky Porsche, Walter Röhrl, vyrazil na závodní okruh i běžné silnice za volantem modelu Cayman GT4.

Mar 9

Porsche Cayman: Dočkáme se také verze GT4 RS?

www.auto.cz

Porsche je připraveno, pokud si to zákazníci značky vyžádají, vytvořit ještě lehčí a výkonnější provedení modelu Cayman GT4. To už by se 911 GT3 RS mohlo obávat.

Mar 3

Porsche 911 GT3 RS má 500 koní na 1420 kg

www.auto.cz

Tak jsme se konečně dočkali té vůbec nejostřejší devětsetjedenáctky. GT3 RS posílila, zhubla a je k mání už pouze s dvouspojkovou převodovkou.

Feb 23

Porsche 911 GT3 RS: 4,0 l, 500 koní a pouze PDK

www.auto.cz

Unikl dokument s technickými specifikacemi Porsche 911 GT3 RS 991. Z něj se dozvídáme, že automobil bude mít nový atmosférický čtyřlitrový plochý šestiválec a výkon 500 koní.

Feb 15

Kromě modelu 911 GT3 RS se máme těšit i na další sportovní Porsche

www.auto.cz

Již na ženevském autosalonu má být představeno nejextrémnější Porsche 911, model GT3 RS. Těšit se však v následujících letech můžeme i na mnoho dalších čistě sportovních modelů značky.

Feb 5

Video: Rebel Porsche Cayman GT4 přijíždí

www.auto.cz

Novinka v podobě modelu Cayman GT4 má být jasným příslibem toho, že Porsche bude i v budoucnu pokračovat se stavbou radikálních sportovních vozů.

Feb 4

Porsche Cayman GT4: Se srdcem z Carrery S

www.auto.cz

Porsche sice možná chystá pro svou nejmenší řadu čtyřválce, ale zatím nám v předpremiéře servíruje v kabátku kupé Cayman tu nejostřejší krmi. Přichází GT4.

Jan 15

Porsche 911 GT3 RS dostane zcela nový motor

www.auto.cz

Netrpělivě očekávané Porsche 911 GT3 RS se má představit se zbrusu novým atmosférickým šestiválcem. Ten pak má navíc zamířit i do ostatních devětsetjedenáctek.