English

Prezident Zeman se u Soukupa vysmál Láskovi. Pak zasadil ránu některým soudcům: „Jsou líní!“ A došlo i na „lepšolidi“ mezi novináři

ParlamentniListy.cz

Je tu čtvrtek – den, ve kterém tradičně na Pražském hradě usedl prezident Miloš Zeman v TV Barrandov, aby se jej v pořadu Týden s prezidentem mohl moderátor Jaromír Soukup zeptat na otázky týkající se aktuálních témat rezonujících českou…

More from ParlamentniListy.cz

Jan 5

Hrad: Prezident republiky zaslal dopis arménskému prezidentovi

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal ve čtvrtek dne 5. ledna 2023 dopis prezidentovi Arménské republiky Vahagnu Chačaturjanovi.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v pondělí dne 26. prosince 2022 ve 13.00 hodin.

Nov 22

Hrad: Prezident republiky zaslal blahopřejný dopis kazachstánskému prezidentovi

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal blahopřejný dopis prezidentovi Republiky Kazachstán Kasymu-Žomartu Tokajevovi.

Feb 2

Hrad: Prezident republiky zaslal dopis izraelskému prezidentovi

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal ve středu dne 2. února 2022 dopis prezidentovi Státu Izrael Isaacu Herzogovi.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v neděli dne 26. prosince 2021ve 13.00 hodin.

Jan 5

Hrad: Prezident republiky zaslal blahopřejný dopis prezidentovi Ghany

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v úterý dne 5. ledna 2021 blahopřejný dopis Nana Akufo-Addovi, opětovně zvolenému prezidentovi Ghanské republiky.

Dec 25

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky v sobotu dne 26. prosince 2020 ve 13:00 hodin.

Jul 13

Hrad: Prezident republiky zaslal gratulační dopis polskému prezidentovi

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v pondělí dne 13. července 2020 gratulační dopis Andrzeji Dudovi, prezidentovi Polské republiky.

Jul 11

Hrad: Prezident republiky obdržel dopis od korejského prezidenta

Prezident republiky Miloš Zeman obdržel dopis od prezidenta Korejské republiky Mun Če-ina.

Jan 15

Konec Jaromíra Soukupa: Přišel mu dopis z Hradu. Máme ho. A on už taky

ParlamentniListy.cz

Je to definitivní. Pořad Týden s prezidentem končí. Šéfovi televize Jaromíru Soukupovi poslal mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček dopis, v němž spolupráci ukončuje. Text dokumentu zveřejnila prezidentská kancelář na svých webových stránkách.…

Dec 23

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve čtvrtek dne 26. prosince 2019 ve 13:00 hodin.

Oct 31

Jiří Vyvadil: Jaromír Jágr by byl skvělým prezidentem…

Tak nám zase vylezli naši staří známí samozvanci a ztroskotanci a začali opět nestoudně útočit na Jaromíra Jágra. Jakým že to právem se odvážil neodmítnout vyznamenání od prezidenta Zemana, když své vyznání dával najevo číslem 68 na zádech…

Sep 12

Jaromír Petřík: Prezident Miloš Zeman o „oduznání“ Kosova

Uznání Kosova je velkou morální kaňkou naší země, které prosadil snad nejhorší ministr naší vlády za celou naši historii Karel Schwarzenberg společně s tehdejším předsedou vlády Mirkem Topolánkem.

Apr 16

Jiří Paroubek: Majitel pidiTV Barrandov Soukup na Hrad?

Chtělo by se dodat piditelevize, zato však s obřími dluhy...

Feb 1

Jiří Paroubek: Dokdy bude prezident chodit do TV Barrandov?

Nechci se v tuto chvíli již příliš zabývat vážnou ekonomickou situací Soukupovy mediální skupiny. Podle informací, které zveřejnila ČT v programu 168 hodin, je ve vážném stavu. Společnost „Barrandov – Televizní studio, a. s.“, která je…

Dec 21

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve středu dne 26. prosince 2018 ve 13:00 hodin.

Dec 11

Hrad: Prezident republiky přijal Jiřího Langa

Prezident republiky Miloš Zeman přijal v úterý dne 11. prosince 2018 na Pražském hradě Jiřího Langa, ředitele Národního bezpečnostního úřadu a ředitele Bezpečnostní informační služby v letech 2003 - 2016.

Feb 6

Jaromír Petřík: Staří a nevzdělaní zvolili Miloše Zemana prezidentem

Uvedené „motto“ jsme před volbami našeho prezidenta často viděli a slyšeli v mainstreamových médiích. A nyní je na titulkách mainstreamu opět.

Mar 27

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě náměstka ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka

Prezident Miloš Zeman dnes jednal s náměstkem ministra průmyslu a obchodu Jiřím Havlíčkem. Jiřího Havlíčka navrhl panu prezidentovi premiér Bohuslav Sobotka jako kandidáta na nového ministra průmyslu a obchodu. Pan prezident na schůzce…