English

Kvalifikace v Anglii začne reprezentantům minutou ticha. Uctí oběti teroru

Deník.cz / Sport

Oběti teroristického útoku v novozélandském Christchurch budou před pátečním kvalifikačním zápasem o mistrovství Evropy mezi Anglii a Českou republikou uctěny minutou ticha. Rozhodla o tom Anglická fotbalová asociace.

More from Deník.cz / Sport

Jun 2

Čeští fotbalisté zahájili přípravu na Euro. Na kemp vyrazili bez Baráka

Deník.cz / Sport

Českým fotbalistům začala společná příprava na Euro v Německu. Národní tým pod vedením kouče Ivana Haška vyrazil na kemp do Schladmingu. V Rakousku Češi stráví týden a na závěr soutředění odehrají zápas proti Maltě.

Apr 7

Postup českých házenkářek na Euro. A teď olympijská kvalifikace

Deník.cz / Sport

České házenkářky potvrdily nedělním vítězství nad Portugalskem (25:22) v Plzni postup na prosincové mistrovství Evropy. Teď už se můžou soustředit na olympijskou kvalifikaci ve Španělsku kam odletí v úterý.

Mar 29

Šance pro více českých fotbalistů? Soupiska pro Euro by mohla být širší

Deník.cz / Sport

Čeští fotbaloví fanoušci s napětím očekávají, kterých třiadvacet fotbalistů se dostane do výběru reprezentačního trenéra Ivana Haška pro nadcházející mistrovství Evropy. Jenže bude jich opravdu třiadvacet?

Jun 21

OBRAZEM: Češi si vyzkoušeli pažit v gruzínské Batumi. Euro rozehrají s Anglií

Deník.cz / Sport

Čeští fotbalisté do 21 let rozehrají ve čtvrtek s Anglií mistrovství Evropy. Svěřenci trenéra Jana Suchopárka se soupeři pokusí oplatit dvě porážky z kvalifikace. Utkání v gruzínské Batumi má výkop v 18:00 SELČ. Dalšími soupeři "Lvíčat" ve…

Mar 24

Smrtící nástup. Češi na úvod kvalifikace na Euro udolali favorizované Polsko

Deník.cz / Sport

Čeští fotbalisté vykročili vstříc účasti na Euru fantasticky. V úvodním zápasu kvalifikace si vyšlápli na největšího favorita skupiny. Polsko porazili díky smrtícímu nástupu 3:1.

Mar 16

Komplikace. Čeští fotbalisté půjdou do kvalifikace bez Schicka, je opět zraněný

Deník.cz / Sport

Komplikace hned na úvod kvalifikace mistrovství Evropy. České fotbalové reprezentaci bude chybět v zápasech s Polskem a Moldavskem nejlepší střelec Patrik Schick. Útočníka Leverkusenu opět trápí zdravotní problémy.

Oct 12

Vítězný start kvalifikace o Euro! Čeští házenkáři v Ostravě zdolali Estonce

Deník.cz / Sport

/FOTOGALERIE/ Vítězně vstoupili čeští házenkáři do kvalifikace o mistrovství Evropy, které v roce 2024 uspořádá Německo. Ve středu v ostravské RT Torax Aréně svěřenci Xaviera Sabateho porazili Estonsko 31:23. Velkou zásluhu na prvním…

Nov 15

Naděje na postup žije! Čeští fotbalisté porazili Izrael 1:0

Deník.cz / Sport

Naděje na výhru a postup do elitní společnosti Ligy národů dál žije. A to ze dvou důvodů. Zaprvé Slovensko porazilo Skotsko, zadruhé Češi zdolali v Plzni Izrael 1:0.

Nov 14

Čeští fotbalisté otočili utkání s Kosovem a vybojovali postup na Euro

Deník.cz / Sport

Byla to těžká šichta. Jenže tým kouče Jaroslava Šilhavého, mužstvo, které se v posledních měsících výrazně zvedlo, ukázal velkou sílu. Kosovany zdolal v předposledním zápase kvalifikace EURO 2020 v Plzni 2:1.

Oct 27

Fotbalisté Českých Budějovic porazili Karvinou 3:0 a vyhráli už potřetí v řadě

Deník.cz / Sport

Fotbalisté českobudějovického Dynama v nedělním zápase 14. kola FORTUNA:LIGY vyhráli doma s Karvinou 3:0 a završili tak vítěznou sérii na tři zápasy v řadě. První polovinu základní části I. ligy uzavřou v neděli v Teplicích.

Jan 11

Agüero a spol. proti českým fotbalistům? Podle Argentinců ano, Češi zatím mlží

Deník.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace by se měla v březnu v Drážďanech představit proti Argentině. S touto informací přišel Argentinský fotbalový svaz. Fotbalová asociace České republiky ale toto tvrzení zatím mírní a tvrdí, že nic není hotové.

Aug 18

Čeští reprezentanti jsou na Euru ve finále. Anglii smetli 5:0

Deník.cz / Sport

Kyjev – Je to jasné. Ani z devátého mistrovství Evropy v malém fotbale se česká reprezentace nevrátí bez medaile. Úřadující mistři světa hladce přejeli v semifinále šampionátu v ukrajinském Kyjevě Anglii 5:0.

Jun 19

Sen o Lize národů. Na české volejbalisty čeká kvalifikace

Deník.cz / Sport

Jeden cíl splnili, druhý daleko náročnější se objevil před nimi. V pondělí ráno odletěli čeští volejbalisté do Porta. Ve druhém největším městě Portugalska chtějí uskutečnit svůj sen, vybojovat poslední volné místo v Lize národů, která…

Jun 6

Čeští fotbalisté si poradili s Nigérií. Zvítězili 1:0

Deník.cz / Sport

Konec dobrý, všechno dobré? Čeští fotbalisté v posledním zápase sezony 2017/18 porazili Nigérii, účastníka mistrovství světa, ovšem takhle pozitivní hodnocení si spíš nezaslouží. Přece jen hned na začátku tohoto období sami o účast na…

Jul 12

Pláč a slzy mladých fotbalistů. Češi padli s Anglií a jedou domů

Deník.cz / Sport

Jan Suchopárek hleděl nevěřícně k zemi, jeho svěřenci na hřišti v Gruzii plakali. Slzy se daly pochopit – jede se domů.

Mar 20

Uspěl i bez trofeje. Českým fotbalistů kraluje podeváté brankář Čech

Deník.cz / Sport

Žádné překvapení. Brankář londýnského Arsenalu Petr Čech podeváté v kariéře převzal cenu pro nejlepšího českého fotbalistu. Potvrdil tak roli rekordmana ankety Fotbalové asociace ČR. Na druhém místě za rok 2016 skončil Vladimír Darida z…

Jun 9

Chcete na Euro? Vstupenky na české zápasy ještě jsou

Deník.cz / Sport

Tours, Praha – Dobrá zpráva: pokud jste nesehnali lístky na české zápasy na fotbalovém Euru v předchozích vlnách prodeje, ještě máte šanci.

Feb 6

Čeští florbalisté na závěr kvalifikace MS porazili Slovinsko 11:0

Deník.cz / Sport

Škofja Loka (Slovinsko) - Čeští florbalisté zakončili vystoupení na kvalifikaci mistrovství světa ve městě Škofja Loka výhrou nad domácím Slovinskem 11:0 a s jistotou posunu na prosincový šampionát v Rize ovládli 4. evropskou skupinu bez…

Dec 1

Euro je daleko. České fotbalistky schytaly ve Švýcarsku debakl

Deník.cz

Neuchatel - České fotbalistky v evropské kvalifikaci prohrály na hřišti lídra skupiny Švýcarska vysoko 1:5 a ve třetím zápase podruhé nebodovaly. Další utkání v bojích o postup na Euro 2017 sehrají 8. dubna v Severním Irsku.

Dec 23

Žádný Santa. Petr Čech drží v Anglii české tradice: Bude kapr i salát

www.denik.cz

Londýn - Ačkoli fotbalový brankář Petr Čech už téměř 11 let žije v Londýně, stále se snaží udržovat tradiční české Vánoce. I letos tak ke štědrovečerní večeři bude mít kapra a jeho dětem přinese dárky Ježíšek a ne pro Anglii typický Santa…