English

Zeman proti Čaputové: „A teď můžeme držet hubu,“ utrousil lídr kavárny. A hovořil Drahoš

ParlamentniListy.cz

Již tento týden v sobotu bude Slovensko vědět, kdo bude jeho prezidentem na další volební období. Větší šance má právnička Zuzana Čaputová, která zvítězila i v prvním kole, proti ní stane místopředseda Evropské komise Maroš Šefčovič. A…

More from ParlamentniListy.cz

Feb 3

Česká suverenita - sociální demokracie: Prezident Ing. Miloš Zeman se zúčastní sjezdu

Na nadcházející sjezd ČSSD České suverenity sociální demokracie přijede i 3. prezident ČR Ing. Miloš Zeman. Sjezd se koná 17. února 2024 v hotelu Ambassador na Václavském náměstí od 11.00 a bude na něm schválen program strany pro…

Mar 14

Hrad: Prezident Petr Pavel se dohodl s prezidentkou Čaputovou na společné cestě na Ukrajinu

Na svou první zahraniční cestu zamířil prezident republiky Petr Pavel s manželkou Evou Pavlovou na Slovensko. Návštěvu zahájili v úterý setkáním s prezidentkou Slovenské republiky Zuzanou Čaputovou a jejím partnerem Jurajem Rizmanem.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v pondělí dne 26. prosince 2022 ve 13.00 hodin.

Nov 16

Hrad: Prezident republiky se setkal se Zuzanou Čaputovou

Prezident Zeman se setkal na Pražském hradě s prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

Mar 16

Hrad: Prezident republiky hovořil se slovenskou prezidentkou

Prezident republiky Miloš Zeman ve středu dne 16. března 2022 telefonicky hovořil s prezidentkou Slovenské republiky Zuzanou Čaputovou.

Mar 10

Hrad: Prezident republiky gratuloval maďarské prezidentce

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal gratulační dopis Katalin Évě Novákové, prezidentce Maďarska.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v neděli dne 26. prosince 2021ve 13.00 hodin.

Nov 16

Hrad: Prezident republiky přijal Zuzanu Čaputovou

Prezident republiky Miloš Zeman přijal Zuzanu Čaputovou

Dec 31

Růžička, Lacina (STAN): Pane prezidente, vraťte Pražský hrad české veřejnosti

ParlamentniListy.cz

1. místopředseda Senátu Jiří Růžička a místostarosta Prahy 6 Jan Lacina dnes prezidentu Miloši Zemanovi odeslali dopis s výzvou k otevření Pražského hradu veřejnosti, odstranění zátaras a zrušení kontrol u vstupů. Dopis navazuje na výzvu,…

Dec 25

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky v sobotu dne 26. prosince 2020 ve 13:00 hodin.

Jul 1

Český rozhlas Plus odvysílá rozhovor se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou

Ve čtvrtečním pořadu Interview Plus na stanici Český rozhlas Plus promluví prezidentka Slovenské republiky Zuzana Čaputová.

Mar 24

Hrad: Prezident republiky telefonicky hovořil se slovenskou prezidentkou

Prezidentu republiky Miloši Zemanovi v úterý dne 24. března 2020 telefonovala Zuzana Čaputová, prezidentka Slovenské republiky.

Dec 23

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve čtvrtek dne 26. prosince 2019 ve 13:00 hodin.

Nov 13

Prezident Zeman kondoloval prezidentce Čaputové kvůli nehodě na jihu Slovenska

Český prezident Miloš Zeman poslal kondolenční dopis slovenské prezidentce Zuzaně Čaputové kvůli dnešní srážce nákladního auta a autobusu na jihu Slovenska. Jde o nejtragičtější dopravní nehodu na Slovensku za poslední roky. Nepřežilo ji…

Apr 1

Hulvát Zeman! I Záruba z ČT jásá nad Čaputovou. A Tabery: Je to česká prezidentka

ParlamentniListy.cz

Sportovní moderátor veřejnoprávní České televize Robert Záruba se na svém twitterovém účtu vyjádřil k nově zvolené prezidentce Slovenska Zuzaně Čaputové. V jeho tweetu však zaznělo i slovo hulvát.

Jan 18

Hrad: Spor mezi vrcholnými a tradičními institucemi české státnosti považuje prezident za nedůstojný

Vyjádření právního zástupce prezidenta republiky k mediálním sdělením neúspěšných uchazečů o profesuru a Univerzity Karlovy

Jan 5

„Miloši bal si spacák, na Hrad míří Placák.“ Před Pražský hrad dorazila více než stovka podporovatelů monarchie

Více než sto lidí dnes po půl šesté dorazilo v Tříkrálovém průvodu za zvuku národních písní před Pražský hrad, kde podpořili znovuzavedení monarchie na českém území. Pochodovali od zhruba třetí hodiny z Václavského náměstí pod transparenty…

Dec 21

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve středu dne 26. prosince 2018 ve 13:00 hodin.

Mar 16

Hrad: Prezident republiky zaslal gratulaci nepálské prezidentce

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v pátek dne 16. března 2018 gratulační telegram Bidye Devi Bhandari, prezidentce Federativní demokratické republiky Nepál, v souvislosti s jejím opětovným zvolením do funkce prezidentky.

Jan 26

Od zvolení Miloše Zemana českým prezidentem uplynou čtyři roky

Před čtyřmi lety byl prezidentem České republiky zvolen Miloš Zeman. V první přímé volbě hlavy státu porazil tehdejšího ministra zahraničí Karla Schwarzenberga. Pětileté funkční období Zemanovi vyprší příští rok na jaře. Letos v březnu…