English

Zapálené svíčky na Letné. Fanoušci vzpomínají na Šurala

Deník.cz / Sport

Tragické úmrtí útočníka Josefa Šurala zasáhlo fotbalové fanoušky. Od ranních hodin nosili svíčky ke stadionu na Letné. Tady několik sezon působil, odsud v lednu odešel do Turecka.

More from Deník.cz / Sport

Jun 3

Memoriál Josefa Odložila slibuje špičkovou atletiku. Lákadly Vadlejch a Staněk

Deník.cz / Sport

Kdo má rád atmosféru atletických mítinků, měl by v pondělí odpoledne zamířit na Julisku. Bohaté menu nabízí 30. ročník Memoriálu Josefa Odložila. Na bronzovém mítinku World Athletics Continental Tour se jako obvykle představí silná…

Nov 29

Videodotazník pro Josefa Dostála: První jízda? Pamatuju si jen bublinky

Deník.cz / Sport

Jak se čtyřnásobný olympijský medailista a trojnásobný mistr světa Josef Dostál dostal ke kanoistice? Zkoušel v dětství i další sporty? K čemu ho vedli rodiče? Dvoumetrový obr mluví ve videodotazníku Deníku o svých sportovních začátcích.

Jun 8

Memoriál Josefa Odložila je tu. Ozdobí jej oštěpaři i slovenský „rychlík“

Deník.cz / Sport

Bez diváků, ale v jednom ohledu je dnešní Memoriál Josefa Odložila přece jen výjimečný. Bude totiž mezinárodní.

Apr 29

Rok od smrti Josefa Šurala: V Turecku má sochu, jeho jméno nese synovec i park

Deník.cz / Sport

Přesně před rokem zasáhla tuzemský fotbal tragická zpráva. Na následky dopravní nehody zemřel v Turecku fotbalista Josef Šural.

Apr 22

Začne sezona Memoriálem Josefa Odložila? Organizátoři ladí formát mítinku

Deník.cz / Sport

Atletická sezona v Česku by mohla začít 8. června Memoriálem Josefa Odložila. Pořadatelé tradičního mítinku na pražské Julisce ho chtějí uspořádat v plánovaném termínu, což by měl být podle aktuálních plánů vlády první den, kdy má být…

Mar 28

Fotbalové týmy šetří. Nemine to ani hráče

Deník.cz / Sport

Šetřit, šetřit, šetřit. To je heslo, které se šíří fotbalovou Evropou. Soutěže jsou přerušené, kluby prodělávají a ekonomická krize zřejmě podstatně oseká výdaje sponzorů. Týmy hledají úspory, kde se dá, a škrty se tak postupně nevyhnou…

Mar 10

Nechtění hráči na Letné? Odmítnutí útočníci září jinde

Deník.cz / Sport

Na Letné byli nechtění, na hostování teď září. O kom je řeč? O sparťanských útočnících Lukáši Julišovi a Matěji Pulkrabovi. Oba věděli, že to budou mít přes vyzkoušené duo KozákTetteh těžké, a tak raději zvolili půlroční změnu dresu než…

Nov 12

Pocta pro Josefa Šurala. V Turecku mu odhalili sochu a pojmenovali po něm park

Deník.cz / Sport

Bývalému fotbalovému reprezentantovi Josefu Šuralovi, který zahynul při dubnové autonehodě v Turecku, jeho poslední klub Alanyaspor ve městě odhalil sochu a pojmenoval po něm park s dětským hřištěm.

Nov 12

Fotbalová exotika. V českých ligách se prosazují hráči z různých koutů světa

Deník.cz

Hodně Slováků, desítky Afričanů a také jeden Novozélanďan. Fotbal v Česku hrají cizinci opravdu ze všech koutů světa. Podívejte se na přehlednou infografiku Deníku a přečtěte si vybrané příběhy "expatů".

Apr 29

Zapálené svíčky na Letné. Fanoušci vzpomínají na Šurala

Deník.cz / Sport

Tragické úmrtí útočníka Josefa Šurala zasáhlo fotbalové fanoušky. Od ranních hodin nosili svíčky ke stadionu na Letné. Tady několik sezon působil, odsud v lednu odešel do Turecka.

Mar 18

Příbram je bez trenéra! Vedení klubu odvolalo Josefa Csaplára

Deník.cz / Sport

Příbram /FOTOGALERIE, ANKETA/ - Nedělní zápas s pražskou Slavií byl pro Josefa Csaplára posledním na lavičce Příbrami. Šestapadesátiletý trenér po porážce 0:2 u týmu skončil.

Jan 12

Josef Šural přestoupil ze Sparty do tureckého Alanyasporu

Deník.cz / Sport

Fotbalový útočník Josef Šural po třech letech opustil pražskou Spartu a přestoupil do Alanyasporu. Osmadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace podepsal s čtrnáctým klubem turecké ligy smlouvu na rok a půl s roční opcí. Informoval o tom…

May 4

Ve stínu tragédie. Fotbalisté uctí Perglovu památku

Deník.cz / Sport

Během sobotního večera se možná bude slavit. Uhraje-li Plzeň na Slavii bod, bude šampaňské stříkat proudem, fotbalisté i fanoušci se budou objímat, tancovat a křepčit. Bohužel bude ale vše přikryto černým suknem.

Feb 20

Fotbalové hvězdy z Letné? Musí vydržet celý zápas

Deník.cz / Sport

Zatímco po mohutném letním průvanu v kádru se posily fotbalové Sparty nedostaly do formy po celý podzim, teď se zdá, že trojice zimních nových tváří bude ozdobou celé soutěže.

Aug 27

Odešla česká volejbalová legenda. Josefu Musilovi bylo 85 let

Deník.cz / Sport

Smutná zpráva. V sobotu ve věku 85 let zemřel nejlepší český volejbalista minulého století a dvojnásobný mistr světa i Evropy Josef Musil. Bulda, jak se mu přezdívalo, byl také anketou FIVB vyhlášen jedním z osmi nejlepších hráčů historie.

Feb 18

Stadion Josefa Bicana? Tohle spojení zřejmě neklapne

Deník.cz / Sport

Praha - Společnost CEFC po koupi fotbalové Slavie získala i arénu v Edenu. Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík vyjádřil přání pojmenovat ji jako Stadion Josefa Bicana. To se ale asi nestane a stadion jméno jedné z největších legend…

Jun 6

Výsledky atletického Memoriálu Josefa Odložila

www.denik.cz

Memoriál Josefa Odložila, atletický mítink EA Premium v Praze na Julisce:

Feb 2

Polsko, země fotbalových zázraků. Pro české hráče je hitem. Proč?

Deník.cz / Sport

Varšava, Praha - Když se Adam Hloušek ještě jako hráč Stuttgartu zeptal polského spoluhráče Przemysława Tytoně, jestli má vzít nabídku z Legie Varšava, slyšel stručnou odpověď: „Neváhej!"

Jan 29

Rozhodnuto. Čeští fotbalisté odehrají březnový duel proti Skotsku na Letné

Deník.cz

Praha - Čeští fotbaloví reprezentanti odehrají ve čtvrtek 24. března svůj první letošní zápas proti Skotsku na Letné. Stadion pražské Sparty dostal pro přípravný duel přednost arénou v Edenu, výkop bude ve 20:45.

Aug 25

Potvrzeno: Jiráček už je hráčem Sparty, čeká ho představení na Letné

www.denik.cz

Praha - Záložník Petr Jiráček přestupuje z Hamburku do Sparty. Devětadvacetiletý bývalý fotbalista Plzně se vrací do české ligy po třech a půl letech, s pražským klubem podepíše smlouvu na čtyři roky. Sparta novou posilu oficiálně…