English

Budínský odchází z Karviné. Postup a první ligová sezona byly nejlepší, říká

Deník.cz / Sport

Špílmachr MFK Karviná Lukáš Budínský po pěti letech působení ve Slezsku opouští karvinský klub a míří do Mladé Boleslavi. Se vztyčenou hlavou.

More from Deník.cz / Sport

May 2

Třesk v Mladé Boleslavi: Končí čtrnáct hráčů, klub představil i první posily

Deník.cz / Sport

Se začátkem května každoročně ožívá dění na českém hokejovém trhu. Kluby postupně představují příchody i odchody hráčů a nejinak je tomu letos v případě Mladé Boleslavi. Bruslaři, kteří procházejí proměnou i na trenérském postu, se…

Dec 15

Klímův gól nestačil, čekání na výhru dál trvá. Mladá Boleslav padla s Ostravou

Deník.cz / Sport

Ne, tomuhle mančaftu to zkrátka nešlape. Ani pod novým trenérem Karlem Jarolímem se fotbalistům Mladé Boleslavi ve FORTUNA:LIZE nevede. Středočeši chtěli v úterý odpoledne navázat na sobotní remízu s Opavou, místo toho ovšem podlehli doma…

Nov 18

Házená je zpátky. Duklu čeká na hřišti Karviné tvrdá šichta

Deník.cz / Sport

Extraliga se rozběhla už o uplynulém víkendu, ale házenkáři Dukly se do ní zapojí až dnes v televizním utkání (od 17.30) na palubovce Karviné. Na pražském týmu je znát, že se na ostré souboje po měsíčním půstu hodně těší.

Jun 21

Budínský nejdřív trefoval tyče, pak jeho Boleslav zápas otočila

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi otočili zápas s Českými Budějovicemi a na jih Čech si povezou do odvety semifinále ligové nadstavby jednobrankový náskok.

Jun 14

Karviná měla blízko k vítězství, s Boleslaví ale nakonec jen remizovala

www.denik.cz

Vypadalo to na povzbudivou výhru před nadstavbou, nakonec ale fotbalisté Karviné ve 30. kole první ligy jen remizovali s Mladou Boleslaví 2:2 a jejich náskok na poslední místo činí pět bodů.

Mar 14

Rozšíří řady Čechů v NHL? O útočníka Mladé Boleslavi stojí hned devět klubů

Deník.cz / Sport

Česká stopa v zámořské NHL by mohla být o něco výraznější. Do nejslavnější hokejové soutěže světa by totiž mohl nakouknout doposud mladoboleslavský útočník Radim Zohorna.

Jun 21

Hotovo. Wágner odešel za Budínským do Boleslavi

Deník.cz / Sport

Karviná – Tomáš Wágner patří oficiálně Mladé Boleslavi. Fotbalový kanonýr podepsal v pátek se středočeským klubem tříletou smlouvu, stejně jako ve středu jeho parťák Lukáš Budínský.

Jun 4

Budínský odchází z Karviné. Postup a první ligová sezona byly nejlepší, říká

Deník.cz / Sport

Špílmachr MFK Karviná Lukáš Budínský po pěti letech působení ve Slezsku opouští karvinský klub a míří do Mladé Boleslavi. Se vztyčenou hlavou.

May 27

Lukáš Budínský: Jihlava? Rozhodne hlava

www.denik.cz

Jeden z tahounů fotbalového týmu MFK Karviná Lukáš Budínský vyběhne v úterý na trávník Městského stadionu v místní části Ráj možná k nejdůležitějšímu zápasu kariéry.

Apr 28

Karvinský Lukáš Budínský: Tři výhry v řadě? Naposledy snad ve druhé lize

Deník.cz / Sport

/ROZHOVOR/ Překypoval aktivitou. Záložník fotbalové Karviné Lukáš Budínský korunoval svůj výborný výkon proti Liberci (2:1) šťastným vítězným gólem a věří, že v nadstavbě Karviná uspěje.

Apr 14

Lukáš Budínský: Pravačkou to nevyšlo, levačkou už ano

Deník.cz / Sport

Karviná – Rozporuplné pocity zažíval během sobotního ligového utkání se Zlínem karvinský fotbalista Lukáš Budínský. Nejprve totiž neproměnil penaltu, takže domácí trnuli, aby udrželi hubený náskok. Pak ale právě Budínský cizelérsky…

Mar 20

Liberec neměl s Mladou Boleslaví slitování

Deník.cz / Sport

Do čtvrtfinálové série vstoupili Bílí Tygři skvěle. Porazili Mladou Boleslav 5:0 a ujali se vedení v sérii.

Mar 16

Čekání na výhru. Baník bez Baroše uhrál bod s Mladou Boleslaví

Deník.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava remizovali v sobotním utkání 25. kola FORTUNA:LIGY s Mladou Boleslaví 1:1, když na brzký gól stopera Václava Procházky odpověděl před přestávkou střídající útočník Muris Mešanovič.

Feb 8

Nový kapitán Lukáš Budínský: Zodpovědnost mám už delší dobu

Deník.cz / Sport

Karviná – Prvním zápasem v jeho nové roli kapitána ligového týmu bude zítřejší derby s Opavou. Lukáš Budínský připouští, že úvodní „jarní“ zápasy budou spíš tuhý boj.

Jan 30

Největší přestup v historii klubu. Do Mladé Boleslavi přestoupil Komličenko

Deník.cz / Sport

Nejlepší střelec fotbalové ligy Nikolaj Komličenko přestoupil z Krasnodaru do Mladé Boleslavi. Třiadvacetiletý útočník ve středočeském klubu dosud hostoval a nyní s ním podepsal smlouvu na tři a půl roku. Boleslav o dohodě informovala na…

Jan 17

Odejde z Karviné i Lukáš Budínský?

Deník.cz / Sport

Karviná – Zatím jen sleduje, jak mu mizí spoluhráči. Důležití spoluhráči. Lukáš Budínský, záložník MFK Karviná, by se sám případnému přestupu jinam nebránil.

Dec 14

Lukáš Budínský před Plzní: Zkusíme něco vytěžit z jejich únavy

Deník.cz / Sport

Karviná – Po třízápasové odmlce se Lukáš Budínský zapojí do ligového kolotoče FORTUNA:LIGY. Ovšem jen na její závěr. S karvinskými spoluhráči jej čeká nedělní zápas v Plzni.

Aug 19

Mladá Boleslav chce v Teplicích napravit prohru s Karvinou

www.denik.cz

Praha - V předehrávce čtvrtého kola první fotbalové ligy se dnes utkají Teplice a Mladá Boleslav. Pro kouče Středočechů Leoše Kalvodu půjde o reparát, při svém debutu totiž nástupce nového trenéra české reprezentace Karla Jarolíma s týmem…

Mar 25

Sedm českých klubů v Lize mistrů. Těšit se může Plzeň i Mladá Boleslav

Deník.cz / Sport

Praha - Může to být zajímavá zkušenost. Hokejisté Plzně a Mladé Boleslavi si postupem do semifinále extraligy zajistili shodně premiérovou účast v Lize mistrů. V soutěži doplní Liberec, Spartu, Vítkovice a Pardubice.

Jul 24

Mladá Boleslav je na ledě. S mateřským klubem trénuje i Vrbata

Deník.cz / Sport

Mladá Boleslav - O den později, než původně plánovali, dnes začali přípravu na ledě hokejisté extraligové Mladé Boleslavi. Středočeši museli pozměnit plány s ohledem na stavební úpravy na svém stadionu, problém to však pro ně není.