English

Už je v chomoutu: Muzikálový krasavec řekl ANO svojí zrzavé tanečnici. Takhle to novomanželům slušelo

Super.cz

V posledním rozhovoru, který Super.cz poskytl, evidentně trochu mlžil. Muzikálový krasavec Michal Bragagnolo sice tvrdil, že se bude ženit 1. srpna, ale fotografie ze své svatby se zrzavou tanečnicí Denise Wich se pochlubil a sociální síti…

More from Super.cz

Jul 25

Bývalá dětská hvězda Yvetta Kornová se vdala: Herečku oddal známý režisér, který ji po letech vrátil k filmu

Super.cz

Bývalá dětská hvězda Yvetta Kornová se vdala. Sestra Jiřího Korna pojala za manžela dlouholetého přítele Josefa Petrů. Herečku, která zazářila jako dítě ve filmech Přijela k nám pouť nebo Šest medvědů s Cibulkou, oddal známý režisér.

Nov 29

Zemřel legendární australský herec z filmu Krokodýl Dundee. Bylo mu 68 let

Super.cz

Ve věku 68 let zemřel australský herec David Gulpilil. Od roku 2017 se potýkal s rakovinou plic. Zprávu oznámil premiér Jižní Austrálie Steven Marshall.

May 2

Další muzikálová hvězda, která musela změnit profesi! Fešák z Čarodějky má kvůli zavřeným divadlům tuto práci

Super.cz

Muzikálový zpěvák Lukáš Randák, který je například hvězdou muzikálu Čarodějka, je již rok bez práce. Stejně jako řada jeho kolegů si musel najít jiné zaměstnání. On ale u divadla zůstal, jen na druhé straně. Pracuje v produkci Jihočeského…

Feb 26

Pansexuální herečka natočila žhavý klip: S hvězdou filmů pro dospělé dovádí v prádle

Super.cz

je známou provokatérkou a kontroverzí se rozhodně nebojí. Kromě herectví se občas snaží věnovat i muzice a zrovna před nedávnem vydala peprný klip, kterým na sebe opět pořádně upozornila. K natáčení si navíc pozvala porno hvězdu Abellu…

Feb 21

Muzikálová hvězda v slzách: Zpěvaččin švagr bojoval s rakovinou, zemřel na covid-19. Bylo mu 36 let

Super.cz

Herečka a zpěvačka Lucia Jagerčíková a její rodina prožívají těžké chvíle. Šestatřicetiletý bratr jejího manžela zemřel na koronavirus. Trpěl rakovinou.

Jun 4

Muzikálová hvězda oslavila 10 let vztahu se svojí krásnou ženou! Plánovaná romantická noc skončila fiaskem

Super.cz

oslavil desáté výročí vztahu se svojí manželkou Kateřinou. Chtěli ho oslavit romantickým pobytem v hotelu, ale tvrdě narazili.

Jul 13

Zemřela herečka ze slavného fantasy filmu. Nečekaně a v pouhých 52 letech

Super.cz

Americká herečka Stephanie Niznik zemřela ve svých dvaapadesáti letech koncem června v Kalifornii, informoval filmový magazín Variety. Příčina smrti nebyla oznámena, média její smrt označují za „nečekanou“.

Feb 27

Hvězda Hry o trůny v českém filmu: Slavná herečka promluvila o natáčení v Brně

Super.cz

Díky filmu režiséra Julia Ševčíka Skleněný pokoj se z nich staly kamarádky. Herečky Carice van Houten, již známe ze Hry o trůny jako Melisandu z Ašaje, a Hanna Alström, již mezinárodně proslavila role princezny Tilde ze série Kingsman, se…

Feb 22

Herecký fešák se po třech letech rozešel s hvězdou Gilmorových děvčat

Super.cz

Dohromady je svedl seriál Vražedná práva. Charlie Weber (40) a Liza Weil (41) se během natáčení natolik sblížili, že spolu vytvořili pár. Jejich láska ale vydržela jen tři roky.

Jul 31

Muzikálová hvězda se zranila. Spadla ze skály!

Super.cz

Zpěvačka a hvězda muzikálu Ples upírů Elis Ochmanová měla velkou kliku. Na dovolené spadla při lezení po skalách, naštěstí to neskončilo žádnou zlomeninou nebo tragicky, tělo má však sedřené do krve!

Jun 11

Muzikálový fešák plánuje svatbu i miminko! S touhle kráskou už na potomkovi intenzivně pracují

Super.cz

Muzikálový zpěvák a držitel ceny Thálie Peter Pecha chystá svatbu. Do roka a do dne od zásnub to ale nebude. A vypadá to, že dřív než veselka přijde první potomek. S přítelkyní Kateřinou Sedlákovou už na tom pracují.

Jun 9

Zemřela herečka (✝90), kterou před 56 lety ve filmu svedl James Bond

Super.cz

S první bondovkou Dr. No je spojována především Ursula Andress, ale agent 007 se nikdy s jednou milenkou nespokojil. V roce 1962 Sean Connery na stříbrném plátně svedl i Eunice Gayson, která se navíc ve filmu objevila jako první.

Feb 17

Fešák z Chirurgů a herečka z Beverly Hills 90210 se po 14 letech rozvádějí

Super.cz

Letošní rok lásce v hereckých kruzích moc nepřeje. Včera jsme informovali o rozchodu Jennifer Anniston s Justinem Therouxem, dnes odloučení přiznali seriáloví herci Eric Dane (45) a Rebecca Gayheart (46).

Sep 8

Hvězda Tváře dala kopačky o sedm let mladšímu muzikálovému fešákovi

Super.cz

Zpěvačka a vítězka první série show Tvoje tvář má známý hlas

Aug 9

Hvězda SuperStar je zpět: V novém klipu Šmajdy rozvlní své tělo i herečka z filmů pro dospělé!

Super.cz

. Slovenský zpěvák, který na sebe upozornil v první řadě Česko Slovenské SuperStar, natočil nový letní videoklip k singlu s názvem Návody. Klip je plný zajímavých tváří z českého šoubyznysu, které se objevují v ulítlých scénách.

Feb 1

Takhle dnes vypadá herečka, která před 10 lety ve filmu ztvárnila milenku Karla Rodena

Super.cz

Slovenskou herečku Danicu Jurčovou známe z české kinematografie poměrně dobře. Díky romantickému seriálu O ztracené lásce, filmu Milenci a vrazi, ale hlavně snímku Bestiář, v němž ztvárnila hlavní ženskou roli a kde jejím hereckým…

Jan 8

Kolaps v osmém měsíci těhotenství: Muzikálová hvězda a herečka z Ulice skončila na kapačkách

Super.cz

skončila v noci na pohotovosti v Nemocnici Na Bulovce. Míša je v osmém měsíci těhotenství a do nemocnice musela kvůli náhlým střevním potížím. Byla vyděšená, aby se malému nic nestalo.

Mar 27

Tenhle fešák má doma už druhou muzikálovou cenu: Chtěl ho o ni připravit jeho táta

Super.cz

Muzikálový zpěvák Jan Kříž už dostal druhou cenu Thálie. Po Pomádě to tentokrát bylo za roli Michala v muzikálu Sagva Tofiho Děti ráje. "Velmi si toho vážím, že se moje práce líbí," řekl nám Honza, který se slavnostního večera nemohl…

Mar 14

O tomto zpěvákovi ještě hodně uslyšíte. Krasavec Bragagnolo se chystá dobýt muzikálovou scénu

Super.cz

Jednou z výrazných osobností muzikálu Fantom opery se stává mladý operní pěvec Michal Bragagnolo. Pravdou je, že tento pětadvacetiletý zpěvák není na scéně nejdražšího českého muzikálu žádným nováčkem, v minulosti zde vystupoval v roli…

Oct 7

Legendární herečka je kočka i v 77 letech: V novém filmu ale moc parády nenadělá

Super.cz

může díky atraktivní tváři úspěšně popírat svůj věk. Ve filmu Mládí ovšem vystupuje jako stárnoucí dáma, jíž necitlivé líčení záměrně přidává další léta.