English

Poprvé vyzkoušela milostné scény a i na filmovém plakátu je úplně nahá: Krásné herečce za to spolupráce s Jirkou Mádlem stála

Super.cz

Známe ji ze série Polda anebo Trpaslík, poprvé si ovšem ve filmu zahrála opravdovou ženu, ne něčí dceru nebo členku rodiny hlavního představitele, jak sama půvabná brunetka Elizaveta Maximová o filmu Hra říká.

More from Super.cz

Jan 4

Krásná zpráva: Herečka Eva Podzimková je podruhé těhotná

Super.cz

Herečka Eva Podzimková, za svobodna Josefíková, má s manželem Matějem Podzimkem, který je scenárista, téměř tříletou holčičku Lotu. A během rozhovoru s moderátorem Ondřejem Kočím v našem pořadu Superchat sympatická brunetka prozradila…

Jan 23

Surfařku, kterou ztvárnila jako náctiletá, by mohla hrát i dnes: Krásná herečka (39) se pochlubila snímky v bikinách

Super.cz

Herečka Kate Bosworth oslavila 39. narozeniny snímky v bikinách, na kterých vypadala jako vystřižená z plakátu k filmu Osudové léto, který ji před 20 lety proslavil.

Dec 4

Krásná herečka Henrieta Hornáčková je podruhé maminkou: Prozradila pohlaví, jméno tají

Super.cz

, co se týče soukromí, opravdu tajnůstkářka. Ještě nikdy na sociálních sítích neukázala svoji prvorozenou dceru Babetku. To, že je podruhé těhotná, jsme se dozvěděli úplnou náhodou, když už měla pořádné bříško.

Mar 23

Má figuru snů: Krásná herečka Veronika Khek Kubařová radí, jak v lockdownu nepřibrat a mít krásné tělo

Super.cz

Je pořád krásně štíhlá, i když většina Čechů si stěžuje, že při pandemii přibírá.

Jan 22

Čtyři měsíce po porodu konečně prozradila její jméno: Takhle se jmenuje dcerka krásné Gigi Hadid

Super.cz

a zpěvák Zayn Malik přivítali na svět dceru. Doposud nezveřejnili její podobu, ale pyšná maminka se konečně podělila alespoň o jméno. V tichosti to prozradila ve svém biu na Instagramu.

Dec 4

Krásná modelka (25) spodního prádla porodila první dítě: Takhle se její holčička jmenuje

Super.cz

přivedla na svět svého prvního potomka. Pětadvacetiletá modelka se se šťastnou novinkou pochlubila na svém instagramovém profilu.

Oct 5

Dvojnásobný držitel Thálie je podruhé tátou: Jeho krásná manželka porodila dceru, která dostala krásné jméno

Super.cz

Muzikálový pár Jan Kříž a Marie Křížová rozšířil rodinu. Maruška porodila dceru, které dali s manželem krásné jméno Anna Marie. To, že chtějí k synovi Filipovi Janovi právě Aničku, byli rozhodnuti už dávno, což nám prozradili v prvním…

Nov 30

Krásná herečka si v novém filmu střihla erotickou lesbickou scénu

Super.cz

Jako modelka moc dobře ví, že nahota je součástí její profese. Když se australská kráska Abbey Lee má svlékat před kamerou, nedělá drahoty.

Nov 22

Krásná moderátorka Novy se stala maminkou: Syn dostal krásné jméno

Super.cz

Jedno z nejkrásnějších období v životě prožívá moderátorka a politická reportérka televize Nova Michaela Indráková, dříve Šmídová. Pohledná blondýnka přivítala na svět svého prvorozeného potomka.

Oct 10

Krásná herečka z Ulice se stala maminkou: Jméno jejího miminka nejspíš nedostanete z hlavy

Super.cz

Herečka Tereza Vítů, známá ze seriálu Ulice, ale také z Městských divadel pražských, se tento týden stala maminkou syna, kterému s partnerem Janem Alešem dali jméno Mikoláš. Jmenuje se tedy stejně jako slavný český malíř Mikoláš Aleš.

Aug 20

Krásná rosnička z Novy se stala maminkou: Moderátorka porodila chlapečka, který dostal tohle krásné jméno

Super.cz

Konečně se dočkala. Moderátorka televize Nova Tereza Juščíková se stala maminkou. Krásná rosnička známá mimo jiné z relace Snídaně s Novou, ve které hlásila počasí i v pokročilém stádiu těhotenství, přivítala na svět prvorozeného syna,…

May 25

Oblečená neoblečená! Krásná herečka v nové roli vystavila své přednosti

Super.cz

Jessica Taylor Haid se odhalila v novém snímku Lost Girl od režisérky Robin Bain. Film pojednává o prostituci nezletilých dívek v Los Angeles a hlavní hrdinka, kterou ztvárnila právě Jessica, se snaží přežít poté, co ji matka vyhodí na…

Apr 2

Moderátorka Primy porodila: Synovi dala krásné jméno

Super.cz

Moderátorka primáckého zpravodajství a Česká Miss 2013 Gabriela Lašková je maminkou. Na Velký pátek porodila v Praze U Apolináře chlapečka.

Nov 11

Renč prozradil pohlaví miminka, které nosí jeho krásná žena pod srdcem. Práskl i jméno

Super.cz

Narození první nemanželské dcery Natálie (16) si

Sep 29

Nejmenší česká rosnička porodila dceru. Dala jí nezvyklé, ale krásné jméno

Super.cz

Moderátorka Počasí na Nově Kateřina Němcová se stala maminkou. Že bude mít holčičku, na kameru Super.cz nedávno prozradila, jméno si ale tehdy nechala pro sebe. Teď už nejsou tajnosti na místě - děvčátko se jmenuje Malvína.

Aug 11

Moderátorka Sandra Parmová porodila dceru. Vybrala jí krásné jméno

Super.cz

Sandra Parmová je maminkou. Moderátorka zpráv na Primě včera porodila dceru Emily. "Je to zlatíčko, celé těhotenství jsem měla ukázkové hodnoty a přišla na svět taky ukázkově, přesně na plánovaný termín porodu 10. 8. Obě jsme v pohodě,"…

Jul 1

Fešný hokejista a krásná Miss po svatbě ve společnosti: Novomanželka si nemůže zvyknout na nové jméno

Super.cz

Vdávala se teprve před necelými třemi týdny, a tak si Hana Smoleňáková, Vicemiss České republiky pro rok 2009, známá spíš pod dívčím příjmením Věrná, stále ještě nemůže zvyknout na to, že je pod čepcem, ani na nové jméno.

May 9

Gratulujeme: Krásná slovenská herečka porodila třetího syna

Super.cz

Osmý květen bude mít od letoška pro Vlastinu Svátkovou velký význam. Herečka včera, na Den vítězství, přivedla na svět svého dalšího potomka. V pořadí třetí syn přišel na svět v nemocnici v Hořovicích a dostal jméno Matyáš.

Nov 7

Krásná herečka se na Havaji provdala za otce své pětiměsíční dcerky

Super.cz

V červnu herečka Audrina Patridge (31) přivedla na svět dceru Kirru, ale ve svatebních šatech na ní nebylo patrné jediné poporodní kilo navíc. Na Havaji se provdala za svého dlouholetého přítele Coreyho Bohana (34).

Apr 28

Bývalá Miss se stala maminkou, její holčička dostala krásné jméno

Super.cz

Někdejší Miss a modelka Bára Vida (dříve Kolářová) se před devíti dny stala maminkou. Narodila se jí holčička, které s manželem dali jméno Elisabeth. „19. 4. 2016 se nám narodilo štěstí,“ napsal Přemysl Vida na sociální síti.